Visa fall i MinecraftHej var och en var jag spelar minecraft när jag ville bygga en butik, men jag ville också Visa varje sak jag säljer så ya låter start!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Jakobs stege med Visa fall

detta instructable Detaljer byggandet av en Jacobs stege display.Om du inte är bekant med Jacob "stege, det är en visning där en elektrisk båge mellan två elektroder färdas uppåt tills den når den övre änden av elektroderna, där det släcker. Bågen bö...

Billig och lätt Visa fall

jag letade efter ett sätt att visa några av mina vintage transformer siffror min fru fick mig i julklapp (tillsammans med affischen) och kunde inte hitta något som hängde på väggen för ett rimligt pris. Lösningen yppade sig, bara göra en monter.Steg...

Här är ett frö för en Lava falla på Minecraft Pe

detta ett stort frö sätta Vänligen notera det är för pe endastSteg 1: Här är fröet Namnet spelar ingen roll men fröet är nether inga kepsarSteg 2: Här är hur det kommer se Du leka undersöker sand sedan sväng höger och du kommer att kunna se den reste...

Hur man kan forma en vatten falla i Minecraft

några av er kanske vill göra ett vattenfall hus men vattenfallet är ur form. Om du har detta problem sedan läsa på!Steg 1: Material Du kan använda allt tillgängligt material. För ett mer naturligt utseende Använd smuts eller de omgivande material. Hu...

Minecraft Xbox 360 Glitches & fusk

Hey guys! Idag ska jag visa dig alla Minecraft Xbox 360 edition glitches, fusk och fel. Om du har några frågor, lämna en kommentar och prenumerera!Utsäde: Hatsune MikuBeskrivning av utsäde: alla biom, stora havet, alla objekt, inklusive pumpor och le...

Hur man gör en bokhylla säker i Minecraft.

Hej killar, i denna instuctable, jag kommer att visa dig en minecraft glitch som gör Minecarts w / kistor att gå in i bokhyllor.Steg 1: Gör denna struktur. Bara göra denna struktur baserad på bilderna.Steg 2: Dra spaken Dra i spaken och bokhyllan ska...

Minecraft Nether Portal iPod Dock

Hej, Karl instructables medlemmar!Idag har jag att visa dig min Minecraft Nether Portal iPod docka som jag gjorde för Game.Life 2 utmaningen.Jag fick inspiration till detta när jag såg ThinkGeeks aprilskämt från förra året. Jag väntade på någon att g...

Minecraft gräs telefon charm bildspel

denna super sexiga cell phone charm var inspirerad av ett gräs block från Minecraft. Denna lilla ädla till mig är bra för att visa upp min Minecraft spela vänner/nördar. Bifoga det till din telefon eller andra gadget och känna avundsjuka på andra. De...

Mini display fall med RGB ljus

Detta instructable visar processen att göra en miniatyr visas fallet med en RGB ljus. Varför en miniatyr Visa fall kanske du frågar? Bra sprungit denna idé att tänka när vi ombads att tänka på ett projekt som vi ville göra under en Fablab kurs jag fö...

16777216 fΣrger glittrande och glödande

Med ren vit glitter och RGB LED kan vi kunna producera 16777216 av glitter.Steg 1: planer Jag har tre planer att få 16777216 glitterPlan 1Fokusera en RGB ljus till en glitter eller bilden.Plan 2Skapa en fotoram med RGB lysdioder fokus i bildenPlan 3S...

Hur man gör en enkel Distributed Sensor boj System

Som en del av ett projekt vid RPI en distribuerad boj sensornätverk utformades och byggdes för mätning av vattnets kvalitet över tiden och att bistå i utvecklingen av ny sensorteknik. Systemet är avsett att kommunicera trådlöst via Bluetooth och att...

Var i världen är mamma & pappa?

Min fru och jag nyligen gick på en vinter semester och lämnade våra två små barn bakom (beröm Herren). Tidigare när vi har gått på resor som vi har diskuterat vart vi ska och pekat det ut på kartan och ibland vi har dragit där vi skulle flyga till, k...

Mini Dotclock

en matris med lysdioder ändras slumpmässigt mönster var 10 sekunder eller så. För att läsa tiden, helt enkelt räkna antalet punkter per siffra. Den huvudsakliga pic visar tiden, 22:11. Olika färger har tilldelats olika siffror, röd - 10 timmar, amber...

Lätt molding blommor för monter (Glitter och glöd)

På funderar på att göra mögel det första som kommer in till min mid är lera. Så jag köpte lera från butik och prova med att den jag köper först är hög kvalitet när jag pore hot gun lim den också smälter. Så prova jag med låg kvalitet normal lera dess...

Glittrande 16 Pop stick Photo frame

Jag hittade tomma utrymmet i Visa fall. Har massa bilder i album. Nu varm limpistol i handen. Mycket pop stick i påsen. Så låter göra foto stomme. Använd bara 16 Pop stick, för älskvärda minnen alltid framför mina ögon.Steg 1: Material som behövs Mat...

En inbäddad vision-system stöder vården i hemmet för konvalescent eller äldre personer

Vårt mål var att genomföra en hardware-software Visionsystem för hemvård av äldre människor eller konvalescenter.Projektet är baserat på visuell analys av personens beteende. Systemet gör det möjligt för att upptäcka hälsa eller livshotande situation...

SurfCube: En omgivande display för våg och tidvatten data

SurfCube är en omgivande skärm för att presentera våg och tidvatten data för surfare, eller för dem som bor nära kusten. Detta tillåter en användare att hålla reda på ocean/sea tide och wave villkorar på ett set läge med ett ögonkast. Den är också av...

Samurai pansar (Total War: Shogun 2)

i denna fina Instructable jag kommer att visa hur man gör en hel kostym av samurai pansar som jag fick idén av spelet totalt krig: Shogun 2Den rustning som jag byggde var en ganska enkel design men tack vare min lilla kropp struktur var lite svårt at...

Ebb och flöde kretsloppsodling för kontoret

Kretsloppsodling är en hybrid mellan Hydroponics och akvarier. I kretsloppsodling-systemet, kommer att ett akvarium med fisk producera ammoniak och andra avfall utvisas av fisken. Detta avfall vatten även om skadliga för fisk är bra äter för växter,...