Vuxen kul med snö!Snö är inte bara för unga, men oss vuxna också!

Hur:
Vänta på snöstorm... MYCKET viktigt steg!
Samla upp!
Ta en öl (viktigt kliver också)
Låt roligt börja!

Inget säger Välkommen till mitt kvarter som en upp och ner snögubbe om i puke (gul karamellfärg), dricka en öl!

Relaterade Ämnen

Kul med windows-mappar 2

om du har sett min första kul med windows-mappar här Jag visade dig hur man gör undeleteable mappar men idag i uppföljaren jag kommer att visa dig hur du ändrar mappikoner från tråkig gul till bilder och även FÄRGLÄGGA dem!Steg 1: ändra ikonen till e...

Ha kul med en häftapparat!

Ha kul med en häftapparat! - Klicka här för roliga videoklipp 2 bra sätt att ha kul med en häftapparat titta på denna video hur. Vem sa att arbetet skulle vara tråkigt gör arbetet roligt igen....

Kul med Crypto

Jag har varit intresserad av kryptografi sedan jag var en wee Lindqvist. Jag vet inte hur jag kom igång – förmodligen en artikel eller pussel i pojkar liv eller några pojkars bok. Men, på och av, jag har dabbled med koder och chiffer att spela med mi...

Kul med PIC församling - episod 18

Surr ord och slagord är alltid som genereras, mestadels i teknikområden eller politik. Även Dilbert fick i på trenden med "Buzzword Bingo" tillbaka i "90-tal. En av de för närvarande heta fraserna är "Internet saker (IoT)" så jag...

Kul med tvål & mjölk

Denna video visar hur man gör kul med diskmedel och mjölk...

Lite fånigt kul med LED

Fler elektroniska Wearables projekt med LED!Steg 1: Lite fånigt kul med lysdioderChef till Dollar store och ta en massa skräp (inte hårt) som bokljus (de kommer med batterier och en strömbrytare!), pannband, tofflor... Gå bredvid dörren (det finns of...

Kul med PIC församling - Episode 1

Tillbaka i förr, när män var män och disketter var enorm, vi programmerade första mikroprocessorer i assembler - och vi gillade det så. Nu när jag är pensionerad bestämde jag mig att se över de forna dagarna och leka med den billiga PIC mikrokontroll...

Kul med PIC församling - episod 10

Har du någonsin tänkt på en bra lösning för ett problem som inte finns? På ett sätt som är vad de flesta av dessa PIC Instructables har handlat om. Som jag sade i den första, är de flesta av dessa bara potentiella byggstenar att hjälpa gnista idéer f...

Kul med PIC församling - Episode 11

OK, jag är inte riktigt OCD men jag måste erkänna att ibland jag fastnar på ett tema. Förutom elektronik och programvara jag gillar att göra saker som träslöjd och, nyligen, koppar rör gården konst. Problemet med craft grejer är att jag bygga som en...

Kul med PIC församling - Episode 12

OK, så jag är en av de människor som är glad när jag äntligen något som fungerar men det gnager på mig om jag inte förstår detaljerna i varför det fungerar. Så är fallet med denna episod. Bakgrunden är att jag jobbar på ett litet projekt för en vän o...

Kul med PIC församling - Episode 13

För några månader sedan övervägde jag att göra en kapacitans mätare med PIC. Jag gjorde en del efterforskningar på nätet och kollat in olika mönster. Sedan gjorde jag misstaget att kolla eBay för att se hur mycket en skulle kosta. De inre styrelsen v...

Kul med PIC församling - Episode 14

Som jag nämnde i ett tidigare avsnitt, jag volontär på en ideell återvinningscentral. Vi fixa mestadels datorer och LCD-skärmar men nyligen jag har tagit på sig uppgiften att få vissa äldre Dell 5650 subwoofer system körs. Svåra var först räkna ut hu...

Kul med PIC församling - Episode 15

Ett av mina senaste projekt med byggnaden av en liten 2.1 förstärkare med några TDA power förstärkare marker som jag scrounged från en avgjutning av elektronik ombord. Eftersom jag var kunna avgöra hur jag ville styra saker, valde jag att använda ett...

Kul med PIC församling - episod 16

Hittills har jag stått emot att lägga till miljontals "Blinka an LED"-projekt som är ute på webben. Det är inte att säga att jag faktiskt inte gjorde ett "Blinka an LED" projekt när jag först började leka med PIC eftersom jag gjorde. T...

Kul med PIC församling - Episode 17

Tillbaka i dåliga gamla dagar hade varje telefon företag en proprietära gränssnitt och ofta olika gränssnitt för olika telefoner i sin produktlinje. Dessa dagar, dock använder nästan varje telefon ett USB-gränssnitt, liksom många andra enheter. Genom...

Kul med PIC församling - Episode 19

En av mina favorit fraser är "det är lätt om du vet hur." Jag är inte säker på om jag plockade upp någonstans som länge sedan eller myntade det själv men det finns en hel del sanning i det. Det är typ av vad som hände när jag letade efter ett sä...

Kul med PIC församling - Episode 2

Episode 1 var väl en medryckande framgång eftersom någon annan än mig faktiskt tittade på den. Så här går vi med Episode 2. I detta Instructable ser vi för vissa faktiska indata till 1602 LCD-displayen vi byggt i Episode 1. En snabb titt i gamla elek...

Kul med PIC församling - Episode 20

Visa i Episode 19 jag nämnde i förbigående att det skulle vara ganska lätt att anpassa designen till de mer moderna 16F1837 som vi använde i episod 13 för grafiken. Som skulle få oss från att kopiera kommando och budskap strängar till begränsat RAM u...

Kul med PIC församling - episod 21

Jag är inte en världsresenär men jag har varit på ett antal platser som skiljer sig radikalt i temperatur och luftfuktighet. Jag bryr mig inte vad någon säger, "torr värme" betyder ingenting när termometern är över 110 grader. På samma sätt-40 g...