War Machine hjälm med lysdioderi detta instructable jag tar dig steg för steg till hur du kan göra din egen krigsmaskin hjälm med lampor.

Här är några tips för början:

1-om du inte har mycket tålamod, sedan inte fortsätter med detta projekt.
2 - det finns några saker som måste vara köpt om inte ägs och de kan vara dyra, så du behöver ca $50 om du har inget material som behövs och.
3 - tar tid. Jag tog inte tid eftersom detta var mitt första försök till ett sådant här projekt och slutresultatet var inte stor men det var något att lära av.
4 - räkna med en vecka eller mer för detta projekt skall fyllas.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Iron Man War Machine hjälm

under en lång tid jag har varit nyfiken på att hoppa in i världen av kostym byggnad, och här juluppehåll det gjorde det perfekta projektet. Jag dök huvudet först in i det roliga och kluriga värld av Pepakura.Pepakura är ett program som tar 3D-modelle...

IRON MAN projekt 3: War Machine/Patriot Repulsors

här är en mod till gör mark 42 repulsor leksak till en krigsmaskin stil eller en järn Patriot stil.Du behöver:(alla färger är emalj färger)Svart färg (War Machine)Silver färg (War Machine och Patriot)Blå Metalliclack (Patriot)En pensel (prefably gans...

IRON MAN projekt 1: WAR MACHINE/PATRIOT hjälm MOD

detta är en handledning om Modding Iron Man 2 Iron Man hjälm att se ut som War machine (IM2) eller the Patriot (IM3)Steg 1: du behöver: en Iron Man 2 hjälmhttp://www.toywizard.net/Hasbro-Iron-Man-2-Action-Figures-and-Helmet/Silver sprayfärgSvart spra...

IRON MAN projekt 2: War Machine bågreaktorn

här är hur du ändrar din Iron Man 2 Arc bröstet ljus lysa rött!Steg 1: DEMONSTRATION http://www.youtube.com/watch?v=2EumtSR_8mEDet är demonstrationen av hur mod fungerar.Steg 2: starta mod. behöver du:avbitare3 ljusa röda lysdioderen lödkolven skruvm...

Ironman \ War Machine trä brännare

War Machine trä brännare upp cyklade från en tom gas flaska.Du kan hitta mer av min design på min Facebooksida. alla provisioner som utförts och worldwide frakt tillgängliga.https://www.Facebook.com/pages/burned-by-design/1526857080886471?ref=bookmar...

Silverbolt transformator kostym med lysdioder

Hej beslutsfattare. Innan vi börjar, låt oss nämna av några fakta om mig själv.Fakta: Jag har en transformator fan sedan jag var 4. Fakta: En realistisk transformator kostym skulle vara häftigt för Halloween (jag skulle förmodligen få extra godis).Fa...

Ironman War Machine

Step 3. Det är där det börjar bli roligt. När huvudet är helt torr dra en uppsättning grundläggande konturer på din lera så kan du se vilka delar måste byggas. När du har gjort detta kan du börja genom att hålla fast bitar av lera till områdena du vi...

Cirkelträning Diagram av opartisk digitala tärningar med lysdioder

Hej! Här är Kopplingsschemat hos ett lysdioder baserade digitala tärningar som är nästan opartisk. Den största fördelen med denna krets är att det finns ingen chans att fuska som kretsen fungerar på en sådan hög hastighet att kretsen är nästan omärkl...

En soluppgång och solnedgång lampa med lysdioder

du vet det, på vintern är det svårt att få upp, eftersom det är mörkt ute och din kropp bara inte kommer att vakna upp mitt i natten. Så kan du köpa en väckarklocka som väcker dig med ljus. Dessa enheter är inte så dyrt som för några år sedan, men de...

Arduino - Ultrasonic Sensor med lysdioder och Summer

Hi guys detta är min första tutorial, jag har precis börjat för några månader sedan lära sig elektronik (tidigare jag har bara visste hur man programmerar i C och Python). När jag avslutat projektet (tog mig ca 5 timmar eller något) har jag beslutat...

Ultimata kände armband med lysdioder

Låt oss göra en filt armband med lysdioder!Jag göra filt och jag gillar också att spela med elektronik, så jag bestämde mig att sätta ihop dem och göra något som är trendiga och nördigt på samma gång. I detta Instructable använde jag kände att jag gj...

Hur man gör ett hjärta med lysdioder

Hej där,Detta mitt första försök att lägga till något till platsen, det kanske inte är bra, men nästa då det blir bättre :)Min fru frågade mig en gång att göra något för henne med hjälp av lysdioder kommer jag antar att jag gjort rätt för henne :)pro...

Göra din egen kokosnöt bikini BH med lysdioder

Sommarlovet är på väg, och du vill ha en bikini BH, helt naturliga material och miljövänliga, men det är unikt.För under $10 kan du, för, göra din egen kokosnöt bh med lysdioder. Gör din sommar semester bli bäst!Steg 1: Lista För detta projekt behöve...

Cheshire Cat pumpa animerade med lysdioder

hur att snida en Cheshire cat pumpa med lysdioder besjälad av en Arduino.Leenden katt första lyser vit, då ögonen gröna, följt av kroppen belysningen upp blå börjar på svansen och flytta upp till öronen.Steg 1: Material och verktyg Tools:-X-Acto kniv...

Potentiometer värden visas med lysdioder

jag är en nybörjare med Arduino och har börjat att göra stormsteg med mina projekt. Detta är en del av ett annat projekt där jag använder en potentiometer till kontroll fast pwm signaler för en stor elektrisk magnetventil som driver en hydrolic hjul....

Simon Says med lysdioder och ljud

Hej och Välkommen tillbaka till Instructables!Många av oss har alla spelat Simon Says där oundvikligen befinner du dig hopping runt på ett ben medan du gör elefanten ljud och du undrar för sig själv varför det någonsin var en bra idé att säga "Ja, ja...

Att välja The Resistor till använda med lysdioder

denna fråga får varje dag i svar och Forum: vad motstånd använder jag med min lysdioder? Så jag har satt ihop flera olika sätt för att räkna ut.Kan få rätt till det:Varje steg gör samma sak. Steg 1 är den enklaste och vi gå neråt därifrån.Ingen mater...

Julgran - Mini med lysdioder & USB

jag köpte en 6" julgran år sedan med planer att lysa upp det med lysdioder som drevs av USB från min laptop. Tja, jag hittade trädet och beslutat att göra det hända.Resultaten är trevligt. Den har 4 olika färger och 8 lysdioder totalt. Det är lite sv...

Med AC med lysdioder (Del1)

nyligen kom jag över en hög kvalitet transformator säljer för under $1.00. Anledningen till att de var så billigt var det faktum att deras produktion var AC endast, medan de flesta konsumentprodukter krävs väl filtrerad DC.Detta Instructable sätts ti...