WC topp diskbänkEn enda bidé flush används ca 3 gallons (13,5 liter) av dricksvatten. Detta projekt ridstigar åter sötvattenet som fyller toaletten tanken genom en tvätt handfat, fylla tanken med grå vatten för att få nästa färg och spara vattnet du skulle användas för att tvätta händerna separat.

Varför använda vatten du kan dricka för att spola en toalett? Detta är ett enormt slöseri med en dyrbar resurs, särskilt i den episka torka vi upplever i Kalifornien. Detta projekt är ett sätt att spara vatten i stil, med en plast bestruket Plyboo handfat och elegant kran av Moen.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Aquaponic fisk Tank Topper

Jag har varit intresserad av många olika metoder för hydroponics ganska länge nu och använda dem för att lära mina elever om hur mat odlas, särskilt i stadsområden. Jag har nyligen tittat in i ett enkelt och billigt sätt att få kretsloppsodling i mit...

PPlanter urinoar, diskbänk + planter!

The PPlanter är en snabbt kan sättas in, omkonfigurerbara offentlig pissoar och diskbänk som använder modulära biologiska filter för att behandla urin och avloppsvatten. Ett nätverk av sensorer för automatiserad övervakning och en lyhörd webbapplikat...

Installera din egen mexikanska diskbänk

jag har alltid älskat den handmålade sjunker vi sett på semester i Mexiko. Jag svor att när jag ägde mitt eget hem, jag skulle ha en i ett badrum att njuta varje dag! Här är jag med vår diskbänk Instructable.Vi är inte komplett nybörjare när det gäll...

Heavy Duty under-diskbänken vattenfilter

IntroduktionDetta instructable är annorlunda än i det mest stället massor av information om församlingen, det är mestadels presentationen av vatten filter projektet, och en detaljerad lista, inklusive källor.City vatten i min stad helt enkelt smakar...

Hem bar med återvunnen bowlinghall bar topp

Drömmen. Jag har drömt om att bygga min källarbar för cirka 10 år. Mina vänner som alla har hört mig säga, "Jag jobbar på min bar...bla bla bla" sedan min 20s. Jag har byggt delar gå i baren i år. Jag har sammanställt material och vintage bitar...

Spis topp kaffe Kafferostningsföretagen

IntroduktionAtt köpa färska skördade gröna kaffebönor är på modet idag tack vare internet. Men pan stekning är inte alltid att mycket roligt och med hjälp av en träsked inte alltid får önskad steken. Så jag gjorde denna spis topp kaffe Kafferostnings...

DIY: Duct Tape Rose (penna Topper)

min första Instructable? YayDetta är en rosa penna topper. dess ganska lätt och tar inte lång tid att göra. Hoppas ni gillar det! Om du inte förstår något, säg det i kommentarerna! Jag skulle vara glad att svara på den.?-Vad du behöver-silvertejpsaxl...

Asymmetrisk randig topp och matchande pannband

denna topp har en asymmetrisk nertill och smickrande diagonala ränder. Gjorde jag mig av två oönskade skjortor, men några stickade tyger skulle göra fint.De överblivna rester blev ett roligt, flätat pannband som matchar upp perfekt.Steg 1: Strimlat d...

Före och efter: snygg topp

Här är en video tutorial om hur man kan förnya en långklänning och en collared skjorta ien snygg trendig topp....

Rosa Converse hög topp kostym

Följ tillsammans för att skapa dina Converse hög topp kostymSteg 1: Köp ditt material Köpa ditt material och få din sådd maskin.Steg 2: Skapa ditt mönster Skapa ditt mönster, fäster den till material och skär.Du kommer att behöva svepa materialet run...

Flower Bow-Gift Topper

denna gåva topper görs med plast band, uncut pärlor och transparent nylon tråd. Jag har klippt i menyfliksområdet i bladmönster i mitten av varje kronblad så att uncut pärlorna kika ut från insidan.Den andra är en enkel gåva topper med plast band skä...

Anpassningsbara motoriserade Tree Topper med Star Wars stil

detta Instructable visar dig hur man gör en motoriserad tree topper för din julgran. Jag gjorde detta som en överraskning tidigt julklapp för min fru så hon kunde njuta av det genom större delen av December. Detta är något som kan anpassas till en st...

Om fastställande av en "Knapp" diskbänk

Vi har dessa fjäderbelastade knappen diskbänk pluggar i vårt hus, och då de håller sig i stängt läge så att du inte kan tömma vasken.Detta beror oftast på en ansamling av tvålrester, mögel etc (yum) så detta är hur du får dem att fungera igen--med de...

Hur man byter en diskbänk blandare

Har din köksblandare sprungit Läck och ditt band jobb är inte bara skära? Idag, ska jag visa dig hur du kan spara lite pengar ersätter din köksblandare i mindre än en timme.Steg 1: Titta på video!Titta på Youtube-video!Steg 2: Identifiera misslyckade...

DIY Hydroponics topp DROPP hink System

detta är en DIY Hydroponics topp DROPP hink System som jag kommer att visa dig steg för steg hur man bygger. Detta System är bra för större växter som hydroponiska tomater och paprika. Jag växer för närvarande mästare tomater, jalapeno paprika i 2 av...

Ansluta en tvättmaskin till en diskbänk

jag är en lägenhet-dweller, och lyckades jag ärva en tvättmaskin och torktumlare (ingen mer samlande inkvarterar och resor till tvättstuga--yay!). Men det finns inga uppkopplingar i min lägenhet (boo!). Detta är min lösning på detta problem.Obs att j...

Laser skär bordsfotboll Cake Topper

Inte är mycket av en bagare eller en tårta dekoratör, jag brukar välja en grundläggande kaka och sedan lägga till 3D-tryckt eller laser skurna dekorationer. I år beslutade jag att laser skär en funktionell bordsfotboll cake topper för en inomhus fotb...

En diskbänk för din lastbil (BOV Sink)

jag ville ha ett sätt att ha dricksvatten i farten. Jag trodde kanske det skulle spara utrymme om jag gjorde en diskbänk som att tvätta händerna och rätter, jag kunde döda... um... några flugor i en smäll.Dricksvatten kan användas för:-händer/diska-m...

Miss La Sen skum penna Topper

Miss La Sen är karaktär i Sorim berättelse brädspel, Mobilspel och Hi La Sen-Hej trevligt liv sång.Steg 1: Ladda ner detta mönster och skriva ut den på A4-papper.Steg 2: Skär orange skum rektangeln att rulla upp runt pennan.Steg 3: Trace Miss La Sen...