Wii resor ärmsom en ny ägare av en Wii och en symaskin jag var ivrig att kombinera två... Och som jag håller uppmanas att ta med min Wii till parterna, jag tänkte att jag borde göra något slags skyddande hölje för det och det är otroligt sköra söker sensor bar...

Så med lite rotade igenom min gamla rester av tyg och skum, hittade jag de leveranser som behövs:

1/2 skum
bomullstyg (ungefär hälften en gård)
gänga
Kardborrband

Se Steg
Relaterade Ämnen

Arduino lins Controller - synkroniseras Zoom/fokus med Wii Classic Controller

min Lumix GH2 Micro Four Thirds kamera skjuter inte bara fantastiskt hög definitionen video, men med billiga adaptrar kan jag använda den med äldre manuella objektiv som är billig och ofta mycket hög kvalitet. Jag skjuter en hel del prestanda videor...

Kryssade på en SpinOlution Bee resor hjul

trafikerar handspun singlar in i en två skikt med hjälp av den inbyggda lazy kate på Bee resor hjulet.För mer information om Bee hjulet, se:http://askthebellwether.blogspot.com/2009/03/and-then-there-was-Life-before-Bee.html...

Bygga en billig bärbar Wii Laptop

Min dagliga bussresa till skolan och tillbaka tar upp totalt en timme, och har tagit upp sammanlagt en timme för de senaste åren. Detta har aldrig varit mycket av en fråga för mig... men jag tror att det är de bästa DIY projekt som lösa icke-frågor....

Arduino / Wii kontrollerade Lego Star Wars raket torn

An Arduino ombord tar emot data från en Wii Nunchuck och skickar det till re servon: x, y och trigger. En oberoende laser har lagts till för inriktning. För närvarande mycket vinglig på grund av de billiga servon används.Steg 1: konstruktion Raket to...

Styra en NES och SNES med en WII Nunchuk

ett huvud träcken av Wii Remote är dess rörelse sensing kapacitet, vilket gör att användaren kan interagera med och manipulera objekt på skärmen.Det var målet med detta projekt att ta en liten bit av denna awesome idé i världen av NES (Nintendo under...

Hemgjord Wii blaster

Detta enkla lätt Nintendo Wii blaster gjordes i minuter från skrot.Steg 1: Leta upp materialJag använde ett aluminiumrör ca 1 1/4 till 1 1/2", en lång skruv, trä block, och jag råkade ha några ovala rör å.Steg 2: Gör Wii-mote innehavarenSkär dina sla...

Hur får man Homebrew på din Wii

I detta instructable, jag lär dig hur du får Homebrew kanalen på din Wii. Homebrew kanalen är ett sätt för Wii-användare att spela inofficiella spel. Exempel är nyare Super Mario Bros. och Super Smash Bros projekt M. Dessa spel gjordes av olika perso...

Hur man skapar den ultimata Tiger Woods PGA Tour 11 Wii uppbyggnaden

The True View game inställning för Tiger Woods PGA Tour 11 för Wii ger dig ett helt nytt perspektiv för spelet golf.Med True View, en första-person utsiktspunkt, har du fullständig rörelsefrihet över klubben medan du tittar på bollen, både före och u...

Styr en Robot med en Wii Remote

Detta är ett roligt litet projekt som använder en Raspberry Pi en Finch Robot och en Wii Remote (AKA Wiimote), för att visa några av de saker du kan göra med en raspberry pi och/eller en Wii remote. Det använder Python och CWiiD biblioteket för att f...

Aliens dropshipp Pilot hjälm Hoodie resor kudde

Vi är i sömnen, 5 x 5. Travel kuddar är bra. Det enda som de saknar är någon form av gallring som ska blockera ut omgivande ljus ljus och buller. Och ut på rymduppdrag du har oroa strålning. Tja, om de erbjuder bara skendöd i första klass, göra och t...

3 överlevnad recept - lätt och användbar för dina hårda resor.

Efter att ha lagrats mat för nödsituationer är alltid en prioritering. I ditt hem är lätt att göra och normalt bör du ha en resväska eller en hylla med hermetisk mat och vatten för nödsituationer.Saker förändras när det gäller att överleva utanför st...

En kort historia av resor och några idéer att maj eller kan inte hjälpa dig hålla din Sanity medan ta resor med din avkomma

resa, speciellt med barn, kan föra ut demonen i nästan vem som helst. Du älskar att se nya platser och du älskar din little tikes din rugrats, din ankle biters, din prepubertala barn, dina ludna tonåringar med deras raging hormoner etc., men låt oss...

DIY resor kudde

Förra året hade jag tillfälle att resa genom Europa. Det var ett stort äventyr och jag fick se en massa ställen. Jag tillbringade också mycket tid reser för att komma till varje plats. Jag måste säga jag gjorde min andel av att sova på vägen, och de...

Hund resor hängmatta!

Funky travel hammock för dig bästa vän! En köttyxa sättet att hålla din hund säker och din bil clean(er)... Om du bor där det finns lagar om hundar att vara fastspända i fordon detta är ett bra sätt att göra det :)Detta system använder justerbar höjd...

Hur får man bäst av dina resor

jag har gjort en hel del reser runt Nordamerika och jag har upptäckt några viktiga saker. Det viktigaste att göra är att ha kul! För det andra: Ta massor av bilder!Steg 1: Alltid vara beredd på allt... men vara flexibla. jag vilja ha den perfekta bal...

Min topp 10 resor Tips (främst för flygande)

Välkommen till mina tips för resenärer.Jag har flugit sedan jag föddes, tillbaka i min dag du kan röka på ett plan, vi hade inte mobiltelefoner och du brukade klä upp att flyga.Det var en upplevelse, det var kul.Det var då, nu är det en buss, vi är b...

Min favorit tandkräm för resor

Jag reser mycket och en av de resor utmaningarna på flygplatser är 3-1-1 regel.Du kan inte bära en stor tandkräm tub eller en stor flaska av din favorit kropp fuktkräm eller lotion med dig, eftersom de flesta säkerligen TSA måste du ignorera detta på...

Packning för tropiska resor

vad och hur man packa för en resa till ett varmt klimat av obestämd längd. Du kan bli förvånad över hur lite du kan komma undan med packning och hur länge du kan resa med ett ljus pack.Det finns några grundprinciper:-Packa i en resa ryggsäck, med en...

Vägen resor med barn

Titta på min bild, har du titta på det? Är det hur din bilresor är? Väl här är några sätt att göra din väg resor (och eventuellt andra resor) bättre, roligare och säkrare för dig och dina barn.Steg 1: LjudböckerDetta är en stor sak att göra på lång b...