Wonder Woman's Lasso sanningensDetta är lasso sanning att gå med wonder woman's kostym (Full tutorial här). Metoden jag använt här kan anpassas för de flesta kostym rekvisita, varför jag sätta detta i en separat kategori för sin egen. Resultaten ser bra, ett verkligt blickfång.

Många människor slutat för att ta bilder och det var bra att se de glada miner för vuxna att få deras foto taget med Wonder Woman.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur konvertera Barbie i Wonder Woman!

Tillbaka i dag lekte jag med Barbie och hennes politiskt korrekta vänner. Men, verkligen, hon kan inte lyfta en fjäder bredvid Wonder Woman, sex-foot-tall Amazon superhjälte som är "vacker som Afrodite, klok som Athena, starkare än Hercules, och snab...

Gör en Wonder Woman kostym med ditt barn

Wonder Woman är perfekt prinsessa för de små flickor som inte väntar en prins ska sparas. Denna handledning hjälper dig att inte bara göra en kostym med din spirande amazon krigare, men också göra massor av minnen också.Steg 1: Gör massor av ritninga...

Stevie Wonder Woman

Jag var faktiskt kan kombinera min kärlek till Stevie Wonder och Wonder Woman i en kostym. Detta var den absolut min favorit Halloween kostym jag någonsin har gjort. Min syster gav mig idén förra året och jag hade räknat ner dagarna tills jag skulle...

Baby Wonder Woman

jag gjorde denna kostym för min 8 månader gammal flicka för hennes första Halloween. Jag gjorde peruk med en virkad hatt och bundna garn i varje hål sedan trimmas det upp. Jag gjorde tiara, handled bracers och bälte med craft skum som jag sydde guld...

Detaljerad undrar kvinna kostym

Jag kanske först säga vill jag ägna detta instructable till min fru. Hon är glädjen i mitt liv och håller mig kommer när tiderna är hårda. Hon är kvinnan wonder!Detta har varit ett fantastiskt projekt för mig och jag har lärt mig mycket om kvinnliga...

Laser skär ut undrar kvinna Decoupage

jag var faktiskt ny på denna webbplats och började leta efter inspiration om hur du använder den nya leksaken... laser... och jag kom över denna cool 3D träfanér spider man konst: Jag tänkte, Hej! Jag kan skapa en också, och jag kommer att lägga ytte...

Undrar kvinnan sköld

Vad som hände var, för några månader sedan min dotters lilla vän tvärs över gatan fick lite Ninja Turtle saker för sin födelsedag. Bland andra redskap fick han två skum svärd och några masker. När min unge gick över för att spela, var hon räckte ett...

Hur till ren och tona en papper ritning i Gimp (ingen tablett krävs)

jag tänkte jag skulle dela hur jag göra min lilla komiska doodles med en grov skiss och gimp - ingen tablett krävs! Jag tycker om att göra detta eftersom de är snabba att göra och inte kräver något av min fantasi ritverktyg, vilket innebär att jag ka...

Lil undrar kvinna kostym

jag älskar klassiker och denna Halloween, bestämde jag mig att göra en kostym till min dotter, och ingenting var bättre som min barndom drömmer hjälte: Wonder woman.Grejer:Röd Satin.Aluminiumfolie.Blå shorts.gyllene papper.Limmet.Hoppas du gillar det...

Batman gips projekt

Hej alla!Detta vardagsrum vägg väggmålning skapades med ett utmärkt material som används inom bygg- och remodel känd som lapp gips. Njuta av.Steg 1: En uppmaning till vapen. Lanco lapp gips är gälla 2 skjutdörrar. Vår Caped Crusader på höger sida och...

Undrar kvinnan ladugårdsdörr Kite av She-Ra och Clara

Som en del av Mr Skinners projektet framtid klass på Escalante Middle School, vi gjorde mjukpapper drakar, och skrev instruktioner att hjälpa andra människor att göra dem också! Detta är vår ladugårdsdörr drake med undrar kvinna logotyp.Detta är en m...

Serietidning Makeup

Hey momoluvers! Det är momo och jag kommer att göra något intressant och nytt att jag aldrig har försökt innan i dag. Detta är en serietidning karaktär inspirerad titta som är perfekt för ihåliga wen eller kostym partier. Detta uppmärksammar dig på g...

Hur man rita på duk skor (även om inte du är konstnär)

ungefär ett år sedan I anges för att designa min egen par skor eftersom jag inte kunde hitta något avlägset nära vad jag ville och de saker som var bara "ok" var löjligt dyra. Jag är säker på att du har varit där. Tyvärr fanns det inte mycket om...

Valkyrie (Battle Angel) kostym med Magic båge

[OBS: Jag kommer att fortsätta att bygga ut detta instructable under de närmaste dagarna]Detta instructable beskriver hur jag satte ihop en valkyrie eller "battle angel" kostym för min 11 - åriga dotter för Halloween 2011.Projektet består av föl...

Skapa och sy en Wacom Tablet Protector ärm

jag är en skrivbord klumpig. Om det finns en vätska, har tungt föremål, eller random mat partikel nära mig det kommer utan tvekan landa på en föremål den ingen business röra. En av min älskade skrivbord invånare är min Wacom ritbord. Detta var en gåv...

Enkla Magazine innehavare

Enkla Magazine innehavareDetta är en mycket enkel magazine innehavare än du skulle kunna göra i 30 minuter eller mindre... Nu jag la Justice League logotyper av Batman, Superman och Wonder Woman men det var bara att piffa upp det lite.Skär 3 bitar av...

Undrar kvinnan Emblem - trä och kåda

Vår lilla Justice League / DC mur är på väg fint. Hittills har vi gjort en Superman och Batman emblem och trodde att det bara är meningsfullt att göra Wonder Woman emblem nästa. Vi använde för den här är lite annorlunda, men. Vi tog ett förslag från...

Polymer Clay bära ornament

det började med en instructable för att skapa polymer lera björnar för att dekorera burkar honung (Polymer lera bära honung burk innehavaren presenter), och sedan utökades till ännu fler presenter - Christmas Ornament och ett bokstöd. Jag frågade någ...

Om orättvisa

orättvisor är ett spel släpptes på PS3 och Xbox 360 video spel system. Det är ett fightingspel spel som Mortal Kombat och har DC tecken inklusive Batman, Superman, Wonder Woman och The Joker. Det är nog en av de bästa fightingspel spel med fantastisk...