Wood Ocarina gjord av valnötjag gjorde detta innan det fanns några tutorials online om trä ocarinas, nu finns det en av gladiator Bob, du hittar den här

Jag har aldrig spelat en ocarina innan, så jag fick göra en hel del forskning för att lära dig hur de fungerar. Jag hittade greenverdugo hemsida vara till stor hjälp i att lära hur lera ocarinas görs och jag överfört dessa tekniker till träbearbetning. Deras hemsida finns här

Jag funderar på att sälja dessa inom en snar framtid, efter jag förbättra min teknik. Jag kan också göra en full instructable om jag väljer att göra mer.

Relaterade Ämnen

Trä kök skrapan... Varför inte?

En trä vad nu?? ... Mina tankar exakt. När min fru begärde jag gör henne till en av dessa jag trodde hon var att göra det (kan du berätta jag inte spendera mycket tid matlagning). Sedan hon gick på pinterest och fortsatte att visa mig sidor på sidor...

Upptäck och bygga en Inkle vävstol!

Jag har funderat på att väva ett tag som något jag kan njuta av att fördriva tiden eller lära mina barn. Vädret blir kallare nyligen och jag hitta fler ursäkter att lägga i varma huset. Ett problem med vävning är att det kan vara extremt kosta oöverk...

Lamina Nixie klockan

detta är min första instructable och jag hoppas du kommer att gilla den. Jag har läst denna webbplats för ett tag nu och jag valt att publicera mitt projekt. Jag är icke-native English speaker ursäkta mitt språk misstag.Detta projekt är inspirerad av...

Hur man säljer på Etsy - Etsy SEO Tips för att få mer trafik

I denna tutorial kommer jag att dela min process om hur man kan få mer trafik till din Etsy butik med sökmotoroptimering. Du lär dig hur du får dina objekt till toppen av Etsy Sök som bör leda till ökad försäljning!Under åren har jag gjort många miss...

Corner Hyllor

dessa hyllor är specialdesignade monteras i hörnet av ett rum och hänga på två intilliggande väggar. Hyllorna är medeltunga, eftersom de stöds av minimala mängder av blinda hårdvara för att ge intryck av att vara verkligt svävande utskjutande hyllor....

CNC smyckeskrin

Detta är en 2.5D design för en CNC router gjord av valnöt med aluminium inlays och lock. Utformningen spelar med positiva och negativa utrymme av två korsande trianglar, och har en swoopy linje som definierar både inlays och handtagen för locken.Dett...

Elefant Smartphone Stand

En enkel handgjorda smartphone står gjorda av valnötsträ i form av en elefant. Detta kommer definitivt lägga karaktär och stil till ditt skrivbord eller hem.Steg 1: Material & verktyg som behövs:Material:1) 1-tums tjock skrot träbit valnöt (de slutli...

DIY funktionella Sonic skruvmejsel

Förra Halloween min äldsta son Colin utklädd till läkaren från Doctor Who och jag sydde ihop en Sonic skruvmejsel för honom från bitar av skräp jag scrounged upp i garaget. När han ser Sonic skruvmejseln beslutade min yngsta son Sam han absolut hade...

Arbetsbock tabell med flytande välvda bår

Detta är ett matsalsbord som jag bara slutade för vår familj i tid för semester. Den är gjord av valnöt och lönn, som är min favorit typer av trä för möbler. Benen är valnöt, båren är lönn och table top är lönn med en valnöt inlaga.Jag bygger tabelle...

Amazing Spider-man tabellen

Hej alla, detta är min första Instructable så behaga bli slag.Detta är ett sidobord har jag bara gjort, som titeln antyder är det Spider-man tema. Inga spikar eller skruvar krävs för detta bygga, bara en bra mängd lim!Här är en lista över saker du be...

Lilla bil - Office Box

Detta är min mest sofistikerade projekt jag någonsin gjort.Jag behövde mer än 100 timmar (för byggnaden + video redigering)Videon är indelat i 4 delar, varje så kort som möjligt.Om du bara vill se bilen i aktion, klicka här:Lilla bil används (Video R...

Hemliga fack tabell för mina nior

Detta stycke skapades för att vara ett inträde till Izzy Swans möbler design contest. Tanken har varit i mitt huvud under längre tid än jag kan minnas men det var denna tävling som orsakade det att skjutas.Den huvudsakliga strukturen och topp är gjor...

Göra en trä namnskylt

i en affärsmiljö, det verkar som alla måste ha en namnskylt. Men namnet plattorna som företag ger ut är ofta typ av skit. Här är ett sätt att göra en distinkt, vacker namnskylt som du designar själv.Denna namnskylt är gjort i trä vilket ger den en ko...

Moderna hyllor med en rustik Twist

Dessa hyllor är gjorda av Spalted Maple och valnöt, men kan göras från alla träslag. Dessa var utformad som ett par, men kan göras enkelt som en enda enhet. Hyllorna består av en 2 sida bitar, 4 hyllor och en bas skåp med dörrar. Varje sida del är ti...

RAW-ioli / raw vegan ravioli

Letar du efter en bra och frisk förrätt som kommer att imponera på alla?baserat på den traditionella italienska pastarätt, är dessa raw-ioli gjorda av krispiga skivor av zucchini fylld med antingen en utsökt-krämig cashewnötter "cream cheese" oc...

Red Baron 2.0

den röda baronen är en bärbar stand up arcade skåp med förmågan att vara en helhet på arkad, eller en stå upp workshop dator.SPECIFIKATIONER:Sällsynta 1971 Red Baron arkadspel av MCI Milwaukee mynt jagX-X-Arcade dubbla galleristyrspakenMAME Plus Emul...

Hur man gör en 365 låda. Bästa Present till din fru eller flickvän!

Whats up killar! Jag gjorde denna 365 låda för min frus födelsedag. Dess gjord av valnöt och butternut med 15 graders nedskärningar att bilda en cirkel. Jag skrev 365 anteckningar för henne att sätta i den så hon kan läsa en per dag för ett helt år!...

Laser skär trä flugan

Bläddrar Twitter, kom jag över en kommentar om en laser cut, trä fluga.Det var ganska trevligt. Inte exakt som jag skulle ha gjort det, men värt att tänka på. Inom ett par minuter, jag fick samma tweet skickas till min av Canida. Ingen kommentar, bar...

Hur vill radbryta sista minuten presenter gjord på Pasta och rester av valnötter

Hej kära besökare på min sida,Samtidigt fundera på hur man limma min pasta lappar ihop, hade jag börjat bryta valnötter och äta insidan. Men inte kasta bort resten... Jag trodde att sätta dem i ett projekt...Steg 1: Hur jag har gjort snöflinga från g...