Yoshi maskot och Baby Mario kostymer för småbarndetta kommer att bli en lång instructable, men förhoppningsvis värd att läsa.

Jag kommer att bryta ner det i de största komponenterna:
1. Yoshi maskot huvud
2. Yoshis kostym och skor
3. Mario kostym och hatt
4. korgar

Min tankeprocess är (inte nödvändigt för att bygga)
Jag gillar verkligen gör tema kostymer för min familj. Förra året gick vi som medlemmar av Captain N: The Game Master TV-show. Medan det var roligt och mycket lyckad, ville jag låta min äldsta plocka som han ville bli i år.

Han började säga att han ville klä ut sig till Mega Man igen. Jag talade med honom om hur roligt vi hade byggnad Mega Man kostym, försöker det på och se det blir detta riktigt cool kostym. Sedan förklarade jag för honom vi kunde bygga något nytt så vi får ha allt det roligt över igen. Han såldes.

Vi gjorde en del forskning försöker att arbeta i tema idén. Vi fick det ner till två alternativ: Yoshi eller Astroboy. Det var verkligen inte mycket av en tävling, Yoshi var hans val. Jag hoppades att han skulle välja Astroboy eftersom det skulle vara ganska lik den Mega Man kostym, men i efterhand är jag glad att han inte.

Med Yoshi vi kommer att göra sin lillebror vara Baby Mario. Faktiskt min äldsta ville sin lillebror för att Luigi (jag gissar att den har en Luigi plushie medan han har en Mario), men den gillade tanken på att Mario.

Jag ville klä ut sig till något, men trodde inte jag skulle ha tid att göra Bowser, som verkade det självklara valet. Jag ville också ta bort från barnen. Så i år kommer jag gå utan.

Beslutade jag åkte till jobbet på design med kostymer. Baby Mario skulle vara ganska lätt, så min största oro var Yoshi. Jag ville bygga Yoshi att skala, dvs Yoshis huvud är ungefär samma storlek som hans kropp. Min 4 år gamla är perfekt storlek och styrka för att kunna dra detta bort. Det är därför jag bestämde mig att prova och göra en maskot kostym istället för en hatt eller mask. Jag hade inte sett en kostym så här ute, och trodde det skulle vara riktigt roligt att göra.

Från där började jag arbeta. Jag misslyckades hårt med den första försök Yoshi chef försöker göra det av tråd och plastnät (det var bra, alldeles för tung för honom). Men mina söner visdomsord höll mig fokuserad.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Yoshi ägg och Super svamp korgar

Halloween förra året jag helt glömde bort korgarna tills natten gick vi ut. Jag slutade bara med orange hink vi hade liggandes. I år jag ville ha något som matchade de kostymer som vi gjorde. För Yoshi beslöt jag att göra ett ägg för sin korg och för...

GROOT-Dancing Baby Groot kostym (billigt allt papper kostym)

Vårdnadshavare av galaxen dans GrootSteg 1: Groot Headpiece Dancing baby Groot kostym jag skapat är tillverkad helt av papper, tejp och lim. Jag hade velat prova att göra en papper kostym och en träd-liknande karaktär är perfekt för detta.För huvudet...

Spagetti och köttbullar kostym

Super enkel spaghetti och köttbullar kostym. Jag hade faktiskt köpt baby storlek version av detta men det var så lätt att göra som jag gjorde den här några år senare när hon var större. Du behöver en off white hat, en off white tröja, brun material (...

Gotye och Kimbra Couples kostym

Denna Gotye och Kimbra par kostym från musikvideon "Någon att jag använde to Know" är den perfekta aktuella kostym för Halloween 2012. Om du inte har hört Gotye låten "någon att jag använde veta" på radion eller sett videon måste du le...

Hur man gör Baby LED kostym Halloween kostym

Lägg till mig på Facebook (klicka som på Facebook för att lägga till mig)http://on.FB.me/1lHLtqCJag gör denna Baby LED ljus kostym halloween kostym för min son som har 18 nattfjärilar och med ledde kostym ser fantastiska. Väldigt billigt att byggt, 5...

Nål och tråd kostym

jag såg nyligen en pint storlek nål och tråd kostym gör rundor på pinterest och jag visste att jag behövde göra en! : DJag är bara lite för bred för passa en lampskärm över mina höfter, så jag byggde spole av flera blad kartong, tejp och Varmlimma. T...

Luigi och Princess Daisy kostymer

Varje år, har vår skola en Halloween fest för barnen i gemenskapen. Vi väljer ett tema och dekorera en av flickornas sovsal byggnader därmed. Barnen får komma in med sina föräldrar och knep eller behandla på alla de boendes rum (som, naturligtvis, le...

5 lätt och enkel Halloween kostymer

dessa är några lätt, rolig, enkel, hemgjord, och sista-minuete kostym idéer.Steg 1: 1. Kathy Beth Terry Vad du behöver:Falska tänder med hängslen på dem.Rosa polotröjaDenim Sparkdräkt eller kort overallerRosa crocsStora glasögonHöga strumporTillval:S...

Att ändra ett spädbarn är Hooded Pram kostym till ett litet barn jacka och tossor

Vi hade köpt en spädbarn Hooded Pram kostym till min dotter förra vintern. Jag älskade bara materialet. Det är sådan en tjock mysig fleece att det verkligen håller hennes varma men nu hon har vuxit större och kan inte passa in i det. Men jag hatade v...

Audrey och Audrey II kostym (Little Shop of Horrors)

för att hedra de bästa musikalen om en människoätande planta som någonsin gjorts (lite shoppa av fasor, om det finns någon förvirring), jag skapade denna lätt Audrey och Audrey II kostym.Jag gjorde pod och tungan Audrey II med Sculpey Ultra Light, oc...

Hur man gör kakor och baby kakor för mellanmål!

Nyligen gjorde jag dessa med mina barn de älskade dem vi använt Ellenberglund väljer du cookie deg.Steg 1: Rulla degen Rulla degen till åtta degen bollar. För söta mellanmål tid cookies göra degen bollar mindre.Steg 2: Platta degen Platta till degen...

Russell från upp Halloween kostym för småbarn

jag älskar Pixars upp. Det är en bra film och i år jag ut för att skapa en halloween-kostym för mitt barn som är Russell tema. Jag älskar idén att skapa en "verkliga livet" Russell. Jag ville verkligen att skapa texturer av verkliga livet märken...

Baby Groot kostym

Min familj är ett gäng nördar. Efter mina två unga flickor såg väktare galaxen filmen, visste de vem de ville vara för Halloween och hade planerat det för hela familjen. Min yngsta utropade hon ville vara Groot, en av de mest unika karaktärerna från...

Väntar Baby Halloween-kostym

att göra denna kostym behöver du:1 t-shirt1 liten baby doll1 tub falska blod1 liten pumpaSkär 2 hål i tröjan för baby armarna... Håll hålen små så du måste tvinga armen genom.Dra armarna igenom, lägga till blod och en pumpa...GJORT!För att ge riktig...

DIY Baby igelkott kostym

Hej, mitt namn är Alida och jag brukar dela mina tutorials på I göra grejer. Om du gillar vad du ser här, kom och besök min blogg!Baby igelkottar. Skulle de vara sötare?Denna kostym kan se komplicerat men det är verkligen inte! Jag gjorde min egen ho...

Gamorean vakt och hustru par kostymer

byggt kostym, blöja kjol, armar och benSteg 1: väst gjord av nöje sys och limmade ihopSteg 2: kåpa till maskSteg 3: blöja med kroppen jätte Nalle och mongoliska fårull och shorts fyllda med poly fiberSteg 4: armar och ben slutna celler EVA skum använ...

Baby Centaur kostym

Detta är "Newton" centaur, baserat på 1960-talet era Herkules tecknad. Jag trodde min 18 mo gamla dotter hade lite av en likhet med den lilla killen, så vi beslutade att gå för det medan hon fortfarande har ingen påverkan på sin kostym val!Steg...

Stor hjälte 6 Hiro Hamada och Gogo Tomago kostym

För Halloween ville min dotter att vi skulle gå Trick eller behandling av som Big Hero 6 (en 2014 Disney animerade filmen). Hon är ett fan av Gogo Tomago (flicka i gul färg) och ville ha hennes bror vara Hiro Hamada (pojke i lila färg). Jag tittade p...

Livsmedelsbutiker väska av Muppet frukt och grönsaker kostym

årets Halloween kostym härrörde från en mycket obskyr önskan (Mupparna är cool och jag ville ha en).Om tidpunkten för förra årets nyår hade jag börjat titta på shorts, både de senaste och mycket gammal, av Jim Hensons Mupparna. De är så roligt. De so...