Zen bambu vatten funktionenjag använt en sump under stenar för att hysa den dränkbar pumpen. Funktionen bambu hålls upprätt av en stålram som stabiliseras av big rock.

Jag använde plaströr inuti bambu bära vatten från pumpen till pipen.

Relaterade Ämnen

Bowlingklot trädgård vatten funktionen

här är hur jag gjorde en vatten-funktionen från en gammal bowlingklot, några artiklar jag hade på hand, några fynd och några inköp.Produkter jag använde:-Bowlingklot (å)Tupperware - tårta täcka (å)-12" avloppsrör (Funna i en container, men du kan beg...

Sextio fot vatten-funktionen

detta är hur jag gick om att göra foam formar för en vatten-funktionen. På Oregon tekniska högskolan ville Civil engineering avdelningen göra en undervisning som skulptur. Skulpturen byggdes först då när de fick mer pengar de expanderade projektet at...

Konkreta sfären Planter eller vatten-funktionen

Dessa dekorativa konkreta områden kan användas för små växter eller örter, eller spraya insidan med Rust-Oleum metallic, pop i ett ljus, och lägga till unik belysning till ditt nästa utomhus evenemang. Skiktad bandage ochRockset gör det konkreta områ...

Fishbowl solar distiller utanför vatten-funktionen

Fishbowl solar distiller för trädgården...Detta är en enkel solar distiller för trädgårdsskötsel.Tillverkad av återanvända butiken smått och gott som ligger runt.Mat säkert destillerat vatten är en helt annan match, denna distiller är en passiv vatte...

Garden Rock vatten funktionen

jag har länge varit en instructable läsare, första gången ' kompatibel författare så med ett nytt projekt, tänkte jag att min tid hade kommit!Vi köpte vårt hus sen förra året och en tidigare ägare hade lagt en stor kortlek i trädgården. Även om detta...

Windmill vatten-funktionen

jag gjorde väderkvarnen av kolstål. Det har betydelse, så att den kan lätt vända med vinden. Dammen är gjord av betong och det finns en dränkbar pump som suger vatten ur dammen och genom pipen om väderkvarnen.Det här är fascinerande, du kan stirra på...

Enkla inomhus vatten-funktionen

jag älskar ljudet av sipprar vattnet. Så jag bestämde sig för att göra min egen inomhus vatten funktion istället för att köpa en för att ge det all min personlighet och för att undvika de vanliga sakerna i stora avdelnings butiker som alla har efters...

Bygga en jäsning fueled vattenpump

pumpen kommer att arbeta med trycket byggdes av gasen frigörs från någon jäsningsprocessen. Jag förväntar mig att jäst och mjölksyra jäsning kommer att fungera bra. "Bränsle" kan vara köksavfall eller trädgårdsavfall.Jag tror dessa pumpar använd...

Skapa en mångsidig formella arrangemang av funktionella upp sängar med ett kompakt fotavtryck

har nyligen flyttat från 13 år gamla etablerade trädgårdar i upstate till NY till en tom gräsbevuxen lawn i GA vi fick en chans att reflektera över för- och nackdelar av våra gamla trädgård sängar. Vi behövde högre sängar (vår sista som var 4 inches...

Koppar rådjur Scarer (Shishi Odoshi) för en urban trädgård

Jag nyligen satte i ett nytt däck i min trädgård och ville bygga en vatten-funktionen för att lägga till en brännpunkt. Därför byggde jag en "vatten väggen", med vatten pumpas från en sump i en tank varifrån det sedan svämmar över och kör ner in...

Bakgård Dunk Tank

OK, så du försöker planera några roliga sommaraktiviteter med vänner och familj och vad är en sak som alltid är lite hit på utomhus fester och cookouts? En dunk tank! Problemet är att det finns aldrig en runt när du behöver det, och om det är runt då...

Grunderna i fontänen Making

När jag var yngre, hade jag alltid velat ha några vatten funktioner att placera runt huset. Ljudet av dem kan vara något avkopplande och tema installationer skulle ha varit bra för parterna. Här är tre exempel, tillverkad av återvunnet skräp med myck...

Konserverad Eiffeltornet Stop Motion projektet med fyrverkerier och trädgårdar

Vi älskar att göra animeringar, så när Andy gavs en "Eiffel tornet i en tenn" för sin födelsedag, det verkade ett bra ämne för en stop-motion. Han hade tanken att vi bara skulle göra en time-lapse av honom att sätta ihop, som det var en riktigt...

Regn dusch samtida fontän

Vi hade en fiskdamm i vår bakgård under många år, och alltid har vidtagit försiktighetsåtgärder för att skydda fisken från hungriga djur. Under den varma årstiden använder vi en rörelse detektor sprinkler, som skulle spruta vatten på alla djur som ko...

Inomhus fontän - lätt, vacker

I detta projekt ska jag visa dig hur man gör denna vackra inomhus vatten-funktionen. Det är super lätt att göra, kostnadsberäknade det mig runt 800 indiska rupier eller ca $12. Det tar endast 30 minuter när du har allt redo.Du kan också visa detaljer...

Försvinner fontän

detta projekt är för att bygga din egen utomhus försvinner fontän (err "vatten-funktionen" som jag antar att de kallar det i biz). Vi pratar inte om en liten kruka med en rännil av vatten i ett tefat. Jag är inte ett fan av fontäner som låter so...

SKAPA en liten SOLAR POWERED damm & trädgård för runt $100

flyttar till ett nytt hem med något annat än gräs i trädgården, (att ha kvar våra omsorgsfullt odlade, välskött, critter-vänlig trädgården bakom), var oroande - särskilt med ingen budget för trädgårdsarbete. Men efter de första några helgerna för att...

Hur man gör en torr damm

Du kanske har hört talas om en torr bäck som en del av ett landskap. Det ger känslan av en vatten-funktionen utan att faktiskt använda vatten. Några är utformade för att fylla när det är tillräckligt regn. Andra är strickly för utseende. Jag installe...

Trä trädgård fontän

en tid som jag tänkte lägga till en vatten-funktionen i min trädgård. Jag skulle gärna göra en liten damm. På grund av barn & säkerhet realiserades damm idén inte.Istället gjorde jag en upphöjd fontän.Material som används:5 x 10 cm väggreglar, varje...