1 kruka måltid: potatis sakerfick tio minuter? Vad sägs om en dollar? Då kan du göra en välsmakande fyllning och enkel måltid, med bara en kruka!

När jag var liten, fick jag någon sjukdom som lämnade mig blåsor överallt, inklusive i min mun. Det är sent 70-tal, det fanns inte mycket av vätskan-måltid ersättare, och medan jag skulle äta glass till varje måltid, skulle inte min mamma gå för det. Hon kom upp med detta som något lätt att göra att jag skulle äta varje dag. Som en bonus, det har massor av varianter och är jäkla bra upphettas.

1 kruka potatis grejer. Det är vad är för middag.

Serverar: 4 hungriga vuxna, eller ca 8 barn (eller, om du var mig som ett barn, mig och sedan mig för lunch, middag nästa dag, lunch igen... etc.)
Prep tid: 10 minuter
Kostnad: 3.38$ för hela potten

Se Steg
Relaterade Ämnen

Lägereld/BBQ potatis sak

Som barn brukade jag gå camping ofta med min familj. En av mina favorit lägereld matlagning erfarenheter vi kallade det potatis. Det fick detta namn eftersom det kan innebära massor av olika grönsaker och kött (och vi alla gjorde dem med olika prefer...

Tomt kylskåp skinka soppa

Efter jul hade vi fortfarande en hälsosam hank skinka kvar att njuta av. Vi använde en del i smörgåsar, och några i överbliven skinka Hash med ananas. Vad göra med den sista biten? Och vissa holiday måltider småsaker som med överblivna succotash, bla...

Det pengar att spara Essential Guide

Vi har kämpat för att spara våra pengar under denna tid där priserna bara Fortsätt upp. Vi betalar räkningar, köpa dagligvaror, och göra allt som alla andra gör för att hålla liv i våra familjer. Vi arbetar, visst, men får vi betalt tillräckligt? Nej...

2 enkel och Cool sätt att trädgården inomhus :)

för den första som behöver du:Diverse kaktusarSmutsEn kopp eller krukaNågon estetisk sak du villFör det andra en:Lite smutsMossSteg 1: Kaktusar :) Du kan förmodligen få dem på många ställen men vi hittade vår i en turistiga butik. Lägg dem i grytan s...

12 vecka fitness historien

Detta instructable handlar om en 12 veckors fitness utmaning jag tog två månader sedan. Dess tänkt att visa andra människor hur jag uppnått vad jag uppnådde och sakerna jag lärt mig, så att de kan uppnå sina mål.Detta är min första instructable någon...

Transplantera en House växt till större kruka (utan att köpa en sak!)

* En anteckning:Jag är inte en trädgårdsmästare på något sätt. Alla råd som ges är baserad på min egen begränsade erfarenhet & minimal forskning. Så ta det med en nypa salt.Steg 1: Samla leveranser1. en (nyligen inköpta, i mitt fall) hus anläggning s...

Batik "Potatis Masher" påslakan

Jag trodde det skulle vara roligt att skjuta potatis masher temat lite mer och hittade genom att spela med en mängd olika mönster hela mängd blomma former kan vara möjligt. I år har jag planterat massor av blommor i trädgården och de är en stor inspi...

Arroz Con Pollo (kyckling och ris) 15 minuters måltid

har du någonsin försökt att göra spanska ris och du var misslyckade? Väl här mexikanska tjejen ska låter katten ur påsen och ge ya enklaste receptet. Lägg till lite kyckling till potten och där har du det en måltid som tar ca 15 minuter.Steg 1: ingre...

Enkel potatis CURRY fylld puffar (Vegan)

detta är en läcker, lätt att tillaga maträtt som inte tar mycket tid. Det är som en veggie potten paj som är fylld med potatis, morötter, ärtor, lök och kryddat med curry. Jag smakade en som gjordes på en deli och tänkte för mig själv: "Jag kan göra...

Enkel och snabb måltid: pumpa bollar med bara 3 ingredienser

Jag älskar pumpor! Vem gör inte det iaf...?? Men ibland måste jag erkänna att jag är alltför långt uttråkad på spendera alltför mycket tid förbereda en hälsosam måltid som kommer att omfatta alla mina dagliga behov på näringsämnen... Det finns dagar...

Succah, ett tillfälligt skydd omfattas av naturliga material, byggt nära en synagoga eller hus och används särskilt för måltider under den judiska festivalen Suckot.

suc·CAHso͞oˈkä, ˈso͝okə / noun noun: sukkah ett tillfälligt skydd omfattas av naturliga material, byggdes nära en synagoga eller hus och användes särskilt för måltider under den judiska festivalen Suckot.Steg 1: Detta är min 1.0 scheman och min treva...

Potatis, kål och Bacon mosar

Jag älskar potatismos. Det är en av mina favorit saker på en kylig dag. Denna potatis, kål och bacon mosar är en läcker alternativ som kan vara en måltid i sig eller en bra sida skålen till en köttfärslimpa, gryta, Turkiet, etc.Steg 1: ingredienser I...

Colcannon (mosad potatis och kål eller grönkål)

jag har varit frånvarande från platsen ett tag och bestämde vad bättre tid för att göra min andra stegvisa än potatis utmaningen! Att vara 5: e generationen Idahoan, inte kunde jag föra upp möjligheten att göra något med potatis. Tro det eller ej, in...

Av kärlek till fastställs - potatis Chip Cookies

detta läckra recept var vidare från min sen mormor som var en absolut geni när det kom till bakade godsaker. Min mamma har sedan tagit på sig rollen av cookie master, och jag är för närvarande i mitt femte år på formella lärlingsutbildning som tillåt...

Potatis Vodka / Moonshine

Jag hade en chans att göra potatis Vodka, jag har hört om det görs innan i Ryssland och Polen och det finns olika recept där ute för det. För den här gången plockade jag mest grundläggande receptet jag kunde hitta där ute.Nu var detta en en inlärning...

Hela kursen vattenmelon måltid för två!

Om du har den speciellt någon som älskar vattenmelon eller är en galning om bästa frukten i världen, då är detta instructables för dig! I´ll att visa dig hur du tar en stor vattenmelon och omvandla det till en hel kurs måltid.När jag gjorde detta ins...

Luffare måltid

Hur många gånger har du tillagade en måltid i lerkruka potten och någon gillar inte alla ingredienser. Mina barn gjorde inte alla som samma sak. Någon gillade morötter och någon annan inte. En av våra favorit måltider var det vi kallade en luffare må...

Potatis och blomkål curry

denna curry är en super lätt och läcker måltid om du har en välsorterad krydda skåp! De viktigaste ingredienserna i denna curry är blomkål och potatis, men du kan enkelt lägga till lite kött eller extra grönsaker om du vill ha!Jag antar att detta rec...

Concertina potatis och Butterflied lamm

Instructables som fångade min blick under den senaste veckan var en mycket välsmakande snygg skål rätt snabbt och lätt Bacon toppade hasselbackspotatis. Jag hade aldrig hört talas om potatis beredd och tillagas på detta sätt kallas "hasselback"...