1 plywood pall toppen = 7 projekt. 1 contre-plaqué récup, 7 projets. FN: S contrachapado, 7 proyectos

jag plockade upp en stor palett med plywood topp och satte mig utmaningen att använda allt det på så många sätt som jag kunde. Här är de första två projekt jag kom med. Alla bästa, Andy.
J'ai ramassé une grande palett sv contre-plaqué et mig suis donné le défi d'utiliser tout cela d'autant de façons que je pouvais. Voici les deux premiers projets. Bon Récup, Andy.
Cogí una gran paleta de madera contrachapada y mig entregué al reto de utilizar todo esto sv tantas formas como pudiera. Estos son los dos primeros proyectos. Buen bricolaje! Andy.
Relaterade Ämnen

Plywood pall Top Challenge - projektet 3, horisontella Router tabell. 1 contreplaqué récup, projekt 3. FN: S contrachapado, Proyecto 3.

Fortsätta utmaningen jag satte mig att använda alla en plywood pall toppen på så många sätt som jag kunde. Här är det tredje projektet jag kom med. Jag behövde för att kunna rabatten pall trä plankor för olika projekt. Alla bästa, Andy.J'ai ramassé u...

Enkla Plywood pall

Det är alltid givande och inspirerande att besöka någon annans workshop. I detta fall, vissa andra konstnärer från Toledo, Ohio och jag var inbjudna till Center for förlorade Arts i Chicago. Vi var där för att presentera några av våra konstverk. Unde...

Pall bänk projekt

Detta är en enkel pall bänk projekt jag ville dela med alla. Jag gjorde detta för en familj natt vi kommer att vara värd. Om det är lite rå det gör susen och jag gillar rå finish.Steg 1: material Behöver du några verktyg för att få jobbet gjort. Dril...

DIY Plywood pall styrelsen belyst garderoben

För detta projekt använde jag några pall styrelser 2 x 4 och vissa plywood för att skapa en garderob som jag desperat behov. Jag bor i ett litet utrymme så extra lagring är praktiskt. Jag skapade en liten hylla område med förvaring för skor under. Ja...

Mini pall organisationen styrelsen projekt

Denna mini pall organisation styrelse är ett slugt sätt att hålla ordning! Allt du behöver för att skapa din egen är en trä pall, dekorativa wrap eller papper, klädnypor och crafting basvaror.Besök The Studio för att se vilka produkter vi brukade gör...

Plywood pall

tillverkad helt i plywood och trälim.Steg 1: Skära ben Först jag markerat ut form, höjd och tjocklek av benen etc.klipp ut dem med en trä såg och sticksåg.Använda den mallen andra och skär.Jag använde en router till bullnose kanterna slipas sedan det...

Folding workbench renovering & modifiering. Etabli böjlig relooking. Banco de trabajo renovación

fortsätta utmaningen jag satte mig att använda alla en plywood pall toppen på så många sätt som jag kunde. Här är det femte projektet jag kom med, en renoverad och förbättrad topp för min 8 år gammal fällbara workbench. Alla bästa, Andy.Public domain...

Enkla knock-down pall tillverkad av plywood (flat pack)

fick jag några 90 x 180 cm (3 x 6') ark av något begagnade plywood som jag håller på att återanvända.Eftersom jag har användning för ett par extra stolar ibland, drog jag nyligen detta slitsade (flat pack) pall i Sketchup.Jag utformat det så att två...

Man Cave arbete pall (bilbarnstol konvertering)

En av mina barn slet ett hål i toppen av min primära arbete pall. Det har varit stressa mig för evigt, men idag fick jag inspiration att fixa det och förbättra den. Detta är en snabb omvandling av en hink bilbarnstol till arbete pall bas.Steg 1: Förs...

Plywood blixt driva fall

Så, jag har haft detta fall mindre 8GB minne hängande runt ett tag. Det är en perfekt användbara flash-enhet, men det saknas ett fall, helt enkelt eftersom min hund tuggade det bort av själva enheten, men lyckades inte skada underliggande kretskortet...

Att göra en Plywood ståbas

Hej alla! Detta instructable jag vill visa er hur man gör en plywood ståbas. Detta var mitt största projekt för mitt sista år på gymnasiet och var det projekt som jag tog för att tävla i 2012-2013 SkillsUSA län och stat konferenser. Huvudsyftet var a...

Vikbar klassisk gitarr praktiken pall

När det gäller att spela klassisk gitarr, finns det många alternativ när du väljer en pall att måste vara något högre än en vanlig pall. Jag besökte många musikaffärer och från vad jag såg jag bestämde mig för att de i marknaden är antingen för svag,...

Hur man gör en liten trä pall.

Recently while talking to my younger sister I learned that my niece has entered the climbing phase. Hon kommer att dra alla rörliga objekt till där hon kommer att kunna klättra upp på saker såsom skrivbord, räknare etc. Till min syster kommenterade j...

Förvandla en vanlig pall till en Swivel pall

detta är ett mycket enkelt sätt att förvandla en tråkig gammal trä pall till ett spännande och kul konstverk.Jag målade en med målare tejp och uteplats färg.Steg 1: skruva pall topp från benenSteg 2: skaffa dig en richelieu vridbar platta från någon...

Förvaring pall

detta är en pall med förvaringsfack som exponeras efter lyft sätet (haha)Steg 1: material (visas inte) 1/2 inch plywood6 1/4 PVC-rör4 1/2 PVC-rör2 x 2 tum trä1 1/2 in. träskruvarstoppning (stoppning skum eller andra bekväm stoppning)materialVERKTYGro...

Utility hyllor från återvunnet plywood

nyligen stod jag inför att dra bort en enorm hög med skräp från riva en gammal, orkeslös garage. På samma gång behövde jag för att sätta upp en massa hyllor i nya garaget utan att spendera en massa pengar. Jag listat ut ett sätt att spara både några...

DIY Plywood alla hjärtans dag gåva/dekoration

Vad bättre sätt att säga jag älskar dig än med en hemmagjord present till att speciella kärleken i ditt liv. Denna konstruktion gjordes med något gammal plywood biten jag hade liggandes på gården och är så lätt med bara några verktyg och några fina a...

Kurviga Plywood pallar

par pallar gjorda av något annat än plywood, bara titta på dessa sexiga kurvor! Var och en av dessa pallar gjordes från en enda ark med 3/4" poppel plywood. Vart är laminerade från totalt 80 stycken - lager är 5 stycken vardera, speglas med varje lag...

Hur du använder bilens pakethållare för att transportera plywood

Jag har några projekt som kräver full ark av plywood då och då. Jag har tyvärr inte ett bra sätt att få det tillbaka till TechShop så jag ändrade min pakethållare så att det säkert kan rymma en 4 x 8 ark av plywood.Jag gjorde detta på en Ford Escape...