1 timme fågelholkDetta Instructable ger ett enkelt sätt att bygga en robust fågel hus som var utformad, byggd och målat i drygt 1 timme!

Jag ville skapa en fågelholk som har mer fokus på arkitektonisk design då den traditionella fågelholk. Jag designade detta snabbt i Google Sketchup men detta kan enkelt göras på vissa graft papper. Jag visar båda metoderna i detta instructable.

Än borren att göra ingången hålet avslutade jag hela projektet med hjälp av handverktyg och varmt lim

Material

Trä - jag använde 1/4" tjock trä hade jag från ett äldre projekt men detta kan jag köpt för billiga på din lokala Home Depot eller andra renovering store.

Såg - jag använde en enkel och såg

Rutat papper eller annan form av skissningen utrustning

Penna

Limpistol och limstift

Se Steg
Relaterade Ämnen

Wood Pizza Peel - från skrot trä

På grund av Pizza utmaningen jag hade gjort har en massa pizza men haftsvårt att "Lansera" dem på min pizza sten så jag beslutat att göra en Pizza skal att göra mitt liv lättare.En Pizza Peel är en tunn stekpanna med ett handtag fäst brukade få...

Lönnsirap Jug fågelholk

Göra en söt liten fågelholk från återvunnet lönnsirap tillbringare eller någon robust använt jug container.Steg 1: Enkel Jug återvinnas till söt fågelholk De som har sett min andra objekt vet att jag tror på enkel, snabb och minst krävs verktyg och d...

Quiltad fågelholk med Toy Bird skallror

när en vacker liten baby flicka Lily föddes ett par månader sedan och hennes mamma (min kusin) inredda hennes rum alla fåglar jag beslutat att göra denna quiltad fågelholk med vissa fågel skallra leksaker att gå med på det som en baby gåva.Jag använd...

Fågelholk (med webbkamera)

låt oss se... Förra året jag var uttråkad, hade några trä liggandes i Boden... Vad man ska göra, vad man ska göra...Fågelholk! Alltid kul att ha lite liv i trädgården under våren, så bästa är att sätta en tidigt. Och vintertid andra fåglar kan även a...

Hur man gör en fågelholk från pall

Denna instuctables är inte en ordentlig handledning där du kan få alla storlekar och mätningar av trä att göra en själv eftersom jag använt scraps av trä, men jag kommer att förklara bygga så detaljerat som jag kan och även andra sätt att göra det så...

Säkerhet kameran fågelholk

Hej allaVåren blir snart och det är dags att sätta upp några birdhouses!Jag gjorde denna särskilda fågelholk för min far. Han blir lite äldre och detta går tillsammans med två kännetecken: 1) han blir lite paranoid och därmed rädd för ovälkomna gäste...

2 timme klädd sänggavel!

Som titel kan vara lite "sensationella" men detta är en riktigt snabb projekt som tar bredvid nolltid. Lätt, Billigt och en stor focal punkt för ditt sovrum, detta är ett roligt projekt som du kan börja och sluta på bara några timmar. (Besök min...

Fågelholk nattlampan

Min vän hade nyligen sitt första barn. Förberedelse för dagis målade hon ett vackra tropiska träd och fågel på plantskolan väggen. Som en del av min baby shower gåva ville jag göra en fågelholk nattlampa för dagis att hänga från trädet.Steg 1: Instäl...

14 amp timme / 140 watt timme lithium ion ackumulatorn

detta är en 1S14P lithium ion pack gjorda av 18650s hittade i bärbara datorer. Varje 18650 cell är 2 amp timmar eller 10 watt timmar. 14 18650s parallellt är 140 watt och 28 amp timmar.Den enskilt största anledningen tror jag för följande detta instr...

2 Ingrediants, vatten, tvätt tvål i 1 timme eller mindre

flera år sedan började jag att göra min egen tvätt tvål. Min syster delade sina erfarenheter med mig medan jag besökte henne. Hon har alltid varit en trogen kund av Tide produkter. Hon berättade att detta var jämförbar med tidvattnet. Jag var såld på...

Hur man knyter en timmer Hitch

timmer hitch är användbar för att dra långa cylindriska föremål, som det biter objektet det är lindade runt ganska bra. Det kan också användas för att starta en surrning i stället för en kryddnejlika hitch.Steg 1: Förbered dig på att slips När du har...

DIY: Fågelholk från pall skrot trä (video)

I denna video kan du se hur man gör enkla fågelholk från pall skrot trä.Från olika pallar projekt har vi alltid kvar några shorts trä bitar. De kan inte användas i framtiden och ofta kastas ut. Jag gillar alltid att använda material inf fullt de pote...

Bimini stil hund båt plats ($25 Max, 1 timme)

Många (de flesta) offshore båtar i Florida är utrustade med "leanin' inlägg" i stället för säten bakom ratten så folk kan stå att absorbera stötar från vågor och för att få ett bättre synfält under körning.Hundar älskar ridning i båten men det f...

Bygga en fågelholk

Bygga en fågelholk· Material som krävs:(1) 1 "x 8" x 8 "cederträ1-¼" galvaniserat Finish naglarHammareGeringssåg eller skicklighet sågFläcken eller målaPenselMåttbandVinkelhakePennaBorr med 1 ½" och ¼" bit3" bit av plugg...

Bygga en dekorativ fågelholk

detta instructable handlar om att bygga dekorativa birdhouses från gamla böcker. Alla böcker jag använder kommer från sparsamhet lagra utförsäljningar. Jag vet att vissa människor kan tenderar att bli lite upphetsad över tanken på att förstöra en bok...

Lätt en timme jäst till Yum Pizza

Att göra pizza från grunden kommer att stoppa dig från att köpa pizza någonsin igen. Och även om du kommer att spara pengar gör det från grunden, det är smaken som gör detta en permanent del av din veckomeny.Nu... Jag vet vad du tänker och ja, jag ka...

En enkel fågelholk, återvunnet material

fick jag uttråkad idag och eftersom det var så kul och soligt ute tänkte jag på att göra något trevligt för det kvittrar dussinet av birdies som alltid komma runt min trädgård att umgås, foder och spela.vad du behöver:gamla (5 liter) plastflaska, kan...

Hur man har kul på en timmes bussresa

Okej, så låt oss säga att du går på en 1 timme bussresa. Det skulle vara tråkigt, så idag jag ska visa dig hur man har kul på en 1 timme bussresa.Steg 1: Steg 1Okej, först måste några saker att hålla dig glad.Förslag:En Nintendo DS och PSPEn bärbar m...

Gör en bärbar, hopfällbar kläder rack från PVC för 10 dollar i under en timme

Min dotter behövde en liten bärbar kläder rack för en danstävling. Göra detta en av PVC-rör och rördelar i en timme för ca $10. Använd inte lim och du kan ta isär för lagring och transport.Du behöver:Två 10 fot längder av 3/4 tum PVC-rörSex 90 grader...