10 innovated använder för bindemedel klippVem visste bindemedel klipp kunde vara så hjälpsam och mycket mindre billigare än att köpa de faktiska verktygen du behöver! Bindemedel klipp är billigt och alltid tillgänglig, och även om de har skapats för ett syfte, här är många andra idéer på hur bindemedel klipp kan göra livet lite lättare!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bindemedel klipp står för en tablett eller iPad... eller någonting för den delen

när jag bestämde mig att bygga min egen bindemedel klipp monter hade jag en lång lista med krav i åtanke:-Det måste vara användbar med både vågräta och lodräta riktlinjer-Det måste kunna användas med eller utan en strömkabel inkopplad-Det måste hålla...

5 bindemedel klipp använder

Titta på videon ovan eller läsa tipsen nedan för fem användningsområden runt på kontoret för bindemedel klipp. Bra tips till declutter ditt kontorslokaler för 2016!Steg 1: kortinnehavarenEnkelt bifoga ett bindemedel klipp till botten än justera rygge...

Använda bindemedel klipp för resor

Titta på video för en snabb bindemedel klipp spets.Steg 1: Köpa färgade bindemedel klipp Bindemedel klipp har så många användningsområden än håller papper ihop. När jag går till ett hotell med min familj använder jag färg bindemedel klipp för att mar...

Bindemedel klipp Ipod Touch stå

jag lyssnar på en hel del podcasts på min ipod touch. Nyligen har podsändningar lagt sina program anteckningar på skärmen så du kan läsa innehållet i podcast medan du lyssnar. Innan uppdateringen, det var omöjligt att låsa skärmrotation och det var s...

Bindemedel klipp telefon stå (w/laddare)

Ah bindemedlet klippet. Som många av oss redan vet (och några inte), det är en av det bästa verktyget för McGuyvering vad du kan behöva.I detta fall lyckades jag skapa en design för en telefon dock gjord av 3 stora bindemedel klipp. Dock använder en...

Bindemedel klipp med attityd

Etch ord på bindemedel klipp att lägga några attityd till ditt kontorsmaterial.Detta är ett annat snabbt och enkelt projekt att göra på en laserskärare. (Jag gick bara TechShop, och jag har nu tillgång till alla typer av underbara utrustning, så dett...

Skrivbord sladd Management med hjälp av bindemedel klipp

en av min minst favorit (och vanligaste) stunder är när jag kopplar en kabel från en enhet på mitt skrivbord (t ex USB-kabel, kamera connecter, laddare, etc.) och den hamnar i kaos av sladdar och objekt vred sig på golvet.Från och med nu en blandning...

ShamWow ipod fallet med bindemedel klipp fästa

The Shamwow ipod sock - använda den på bilen, båten, RV, stulna osannolikhet driva rymdskeppet, inte droppa, inte göra en enda röra, Använd hälften torka dina rätter och den andra hälften att täppa till öronen om du är trött på att höra Shamwow sälja...

Enkla iPhone/iPod Touch stå från 2 bindemedel klipp

sammanlagt av ca 5 sekunder kan du göra en snygg, robust stativ för din favorit elektronisk gadget.Detta är en mycket förenklad version av petrov's instructable som jag tyckte var duktig men för fancy.Steg 1: delar Allt du behöver är två bindemedel k...

Den perfekta (Universal) DIY telefon står med endast tre bindemedel klipp

syftet med denna handledning är att skapa en "Universell" telefonen stå med hjälp av enkla stationära utan några verktyg eller lim.. Telefonen står bör vara robust nog; inte bara för att visa men praktiskt nog att använda medan är den placerad p...

FÖRBÄTTRAD bindemedel klipp gps/cell phone mount från kontorsmaterial

Jag älskar denna GPS och mobiltelefon mount (se här och här) och byggt flera.Men det finns flera brister som gör det opraktiskt (särskilt på vintern):VÄRME! Elektronik hatar värme. Speciellt-batterier. Min telefon varnade en gång för en överhettning...

Hur man gör en kraftfull bindemedel klipp Mini katapult som kan skjuta upp till 100 fot

jag har lekt runt med idén att göra en hög effekt katapult med ett bindemedel klipp, men designen höll undkommer mig. Det var tills denna design upptäcktes. Jag använder här några jumbo hantverk pinnar och zip band för att förlänga armarna på bindeme...

GoPro Stand bindemedel klipp

Enkla GoPro stå med endast en BinderclipSteg 1:Du kan använda hur Go Pro helst som du har och en "normal" storlek Binder-klipp. De största som brukar passa. Det finns också färgade bindemedel-klipp om du vill ha en personlig look!Steg 2:Ta bort...

Bindemedel klipp mini stativ hjälpande hand

Jag ville ha några hjälpande händer med en större klämma öppning; jämfört med traditionella Lödstation.Tripod basen ger mig i princip en obegränsad rörlighet och bindemedlet klippet ger mig en större fastspänning yta tillsammans med en större öppning...

Nr-Weld dubbel fat rökaren (och hur man använder det)

om du är någonting som jag, du har nog kört på detta problem:1.) jag behöver att röka kött. (Inte vill... Behöver.)2.) jag har inget begrepp om hur man svetsa och acetylen ficklampor kan lika gärna vara trollstavar.3.) jag är billigt.(Tja, som vi hit...

Hur jag använder trä faner (med ett nicka mot Trompe L'Oeil)

jag är konstnär och jag ofta införliva trä faner, japanska papper, samt trycksaker i mitt arbete. Jag är också intresserad av boken strukturer och grafik och bitarna jag skapar oftast innehåller delar av varje. Under åren dessa bitar har vuxit mer sk...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Konstruktion fläkt: Vad är det? Hur använder du det?

Har professionell erfarenhet med kontrollerad tillverkningsmiljöer, slog det mig att kunna ställa ett undertryck system i hushållens rum under en renovering skulle vara ett bra sätt att hålla konstruktion dammet från resten av huset.Detta instructabl...

Hur man använder en laserskärare

laserskärare är en av de mest användbara verktyg i en modern butik. Laser fräsar arbete genom att rikta en mycket kraftfull laser strålar, på en exakt brännvidd, på ett material som de antingen skära eller etch, beroende på hur laserskärare har ställ...