10 minuters isopropylalkohol drivs kanon för under $10denna kanon är den mest enkla launcher du någonsin kommer hitta. Förutsatt att du har en Home Depot eller Lowe's i närheten, bör du kunna snabbt bygga denna kanon för under $10. Känn dig fri att använda det, men göra det säkert! Använd endast utanför och aldrig skjuta på en person eller djur! Jag är inte ansvarig för skada eller skada!
Se Steg
Relaterade Ämnen

15 minuters snö Hand kanon

det var en normal vinterdag i Buffalo. Himlen var mulen, luften var kylig och nederbörden föränderliga snabbt från bitar av slush fluffiga lake-effekt snö.Snö är kul. Du kan gå på det och göra saker med det och kasta det på dina vänner; Det är naturl...

Lufttrycket drivs kanon!

Steg 1: Få dina leveranser 1. 2 x schema 40 PVC pipe 1,25" 2. 1 x 1,25" PVC ändlock 3. 1 x 1,25" PVC kulventil 4. 1 x lufttrycket testade PVC cement 5. 1 x cykel däck ventil (slanglösa) 6. 1 x rörmokare epoxi verktyg: 1. PVC rörsågen 2. Bor...

Air drivs kanon

en luftdrivna kanon består av tre delar; en komprimering kammare, en avlastningsventil och ett fat. Jag använde gravitation PVC pipe eftersom jag är en idiot. Använda tryck röret för komprimering kammaren, inte bara på grund av säkerheten, det är ock...

Pirate Ship och luft kanon Carnival spel

det som började som en enkel stomp-raket stil luft kanon carnival spel för min Son's skola rättvis förvandlas till ännu en av mina övernitisk projektåtaganden. Slutresultatet blev en mycket rolig och populära tryckluft drivs kanon och pirat fartyg me...

PVC ryggsäck Air kanon

Var beredd, för du håller på att bygga den största dubbel fat ryggsäcken bärbara PVC T-Shirt Launcher denna sidan av galaxen! När jag var yngre, byggt jag och en kompis potatis inleder enheter med hjälp av tryckluft och sprinkler ventiler, som tjänat...

10 minuters Altoids GhettoPhone

i behov av ett snabbt sätt att få dig hört? Prova 10 minuters Altoids GhettoPhone! För under tio dollar och på nolltid måste denna trendiga lilla mikrofon du skrika och skrikande med ljudet av blues. Det låter som gamla munspel mikrofonerna fordom oc...

Torsion drivs katapult

jag såg nyligen ett TV-program om de flesta amerikanska aktiviteten någonsin uppfunnits; "Punkin Chunkin." En kategori på den var vridning drivs katapulter. (vissa andra var mänskliga driv, kanoner, centrifugalkraften, och så vidare.) Jag använd...

Öde - Lego modell

detta är en Lego modell av Stargate Universe starship öde. Ursprungligen det kommer att bli ett stort lastfartyg eller bärare, men när jag gjort vissa framsteg jag beslöt att ändra det för att likna Stargate craft. På grund av komplexiteten, en stegv...

Dazzlers Air Hockey bygga.

jag har byggt en full storlek Arcade Emulator, flipperspel och nu börjar ett stort Air Hockey bord. Jag kommer även vissa elektronik genom att använda Arduino för att göra det mer av en utmaning.1) elektroniska scoring och poäng sju segment display.2...

Bambu last cyklarna (Tiki cykel) - uppdaterad 12/1/2015

Design och InspirationDetta är min första Instructable, så förlåt mig om det inte läsa hur du skulle vilja att den. Detta är en bygga dagbok av olika slag. Det finns en hel del information som skrivs som Taggar på bilderna, så se till att undersöka d...

O2 Sensor ersättning - Goodbye Check Engine ljus

Jag köpte en 98 Ford ranger XLT flera månader sedan och har arbetat igenom det fastställande frågor när tiden tillåter. Idag bestämde jag mig att tackla pesky kontrollera motorn ljus som har varit på sedan jag köpt fordonet. Detta instructables inneh...

Hur man gör en trådbunden/trasiga klocka fungerar

Hej. Ive tagit en skola klocka och förvandlats till ett batteri drivs en för under $10.Steg 1: Steg 1: samla din matrials Behöver du:1) din trasiga klocka (duh)2) en gammal klocka eller en motor (du kan få en på Micheals för $8,99)3) en skruvmejsel4)...

Jr. hem energi fusionsreaktor

besök min youtube sida för mer cool projekt: http://www.youtube.com/channel/UCksEFn8xaLP0z4rsiHa9zcA?feature=mhee"Fusion Jr." Hem energi reaktorn är i huvudsak en mini generator som härleder sin makt av brännbart avfall (som papper, trä, gården...

DIY DJ skivspelare från gammal datordelar

Hur man gör en DJ skivspelare från gamla datordelar.För en tid sedan jag har upptäckt en bit av programvara som använder musen rörelsen (upp-ner / vänster-höger) att scratch-alike verkningar på en virtuell skivspelare, gör hur DJs det i klubbar. Det...

Tillbaka till skolan vetenskapligt Experiment

Jag lärde mig detta trick på Happy Hour för några år sedan och har använt det i min science klass som en utredning labb sedan dess. Jag berätta bara inte mina elever där jag lärde mig det!Denna övning kräver matcher och innebär brand så använd försik...

Skräddarsydda, små gaming skrivbord - maximera ditt utrymme.

På grund av utrymmesbegränsningar har jag bara rum för en liten gaming skrivbord. Frågan med de flesta små skrivbord är mängden ledigt utrymme när bildskärmen är på plats. De flesta bildskärmar har en stor bas som konsumerar mycket av tillgängliga om...

Teardrop Trailer - Boxes within a Box

Cirka 10 år sedan jag såg min första teardrop trailer och var verkligen imponerad. Jag har camping för nästan 50 år (tenting trailer camping och backpacking med mina föräldrar och bil camping/backpacking med min fru och barn) och jag om en skulle var...

Måla en tecknad Piano

Detta projekt är att förvandla en trist gammal piano till ett konstverk som speglar både en gladare miljö och dess omgivningar... en skola. Jag målade denna piano att sitta i lobbyn på en lokal högstadiet så att både barn och vuxna skulle välkomnas a...

Lätt högspänning Flugsmälla mod

Varning - hög spänning. Hålla sig borta från barn och husdjur. Jag är inte ansvarig för någon form av skada skedd till dig själv eller andra.Så, med detta sagt jag alltid velat anpassa en Flugsmälla till något mer allvarligt. Standard electric flyga...