10 minuters Mini 3D projektionom du har någonsin varit på en mässa som var större än din bakgård, du kanske har sett några magiska 3D prognoserna flyter i rymden, undrar hur i hela friden kan detta vara möjligt och varför det är så mörkt där.

Jag såg detta i många varianter, på den internationella Automobile utställningen som en mappning på bilar eller på Gamescom i mindre lådor om spelkonsoler. Temaparker använda dessa i ghost tåg. Dessa mindre lådor erbjuds till exempel av http://www.holocube.eu/. Jag googlade magin bakom dessa lådor och det var löjligt enkelt.
Så undra inte mer, jag kommer att visa dig hur man gör en mini-3D-projektion för mindre än en dollar (om du inte har någon smartphone, blir det cirka 181 dollar) med exakt samma teknik.
Jag vet, det här ser photoshoppade, men tro mig, det är inte.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord trä metall Mini svarv projekt DIY Collet ER11 Spindelhuset Chuck spindel

Hemgjord trä metall Mini svarv projekt DIY Collet ER11 Spindelhuset Chuck spindelMaterial:1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr1 st aluminium legering 42 mm x 80 mm x 12 mm2 st Aluminium 80 mm x 80 mm x 12 mm1 st ER11 motoriska axeln förlängning...

Hemgjord trä metall Mini svarv projekt DIY Spindelhuset Chuck Drill spindel dubbdockan

Hemgjord trä metall Mini svarv projekt DIY Spindelhuset Chuck Drill spindel dubbdockanMaterial:LMK12UU 12mm fläns med CNC fläns linjär kullager fläns linjär Bush2 st 8 mm x 360 mmlinear göra redskap 20 mm / 8mm1 st aluminium legering 80 x 120 mm 12 m...

Hemgjord trä metall Mini svarv projekt DIY Spindelhuset Chuck spindel

Hemgjord trä metall Mini svarv projekt DIY Spindelhuset Chuck spindelHemgjord bearbetning spindel avsett för användning tillsammans med en mini trä svarv maskin. Tillverkat av stål lager mäter 12 mm i diameter x 120 mm i längd, 2 st med 32 mm/12 mm,...

Hjälp med min arduino projekt. (2, 7 segment med piezo summern och relä)

Hej, jag behöver lite hjälp med min arduino projekt.Jag har 2, 7 segment visar vilka nedräkning från 20 till noll sv sedan piezo Summer beebs ett tag.Min fråga är:Jag vill ha ett relä påslagen för 20 sekunder samtidigt med 7 segment nedräkningen.så o...

Min sjunde projekt: Robot Arm Set

Jag har använt Smart Tank chassi tidigare 4 projekt och jag vill göra något mycket annorlunda. Efter sökning i google och överväga olika tyger för ett par dagar, jag hittade den Robot Arm Set. Det ser awesome! Det ger servon, servo hjul och förlängni...

DIY Spindelhuset Chuck dubbdockan spindel hemlagad trä metall Mini svarv projekt fräsning bild CNC

DIY Spindelhuset Chuck dubbdockan spindel hemlagad trä metall Mini svarv projekt fräsning Skjut CNCMaterial:1 st chuck borrar spindel 13 mm2 st 12 mm x 28 x 8 mm svart dubbel gummi tätning täcka spårkullagret1 st motor 50 Watts ta från gamla handborr...

Min femte projekt: Smart Tank chassi med levande övervakning

Även om det fjärde projektet är bättre än den tredje, vore det utmärkt om vi kan kontrollera det i vyn precis som sitter inne i tanken. :) Men jag vill inte köpa en kamera. Vad kan jag göra? Kan jag göra detta med en smartphone? Google säger mig ja!...

5 minuters Mini Paracord penna

detta instructable visar dig hur man gör en mini paracord penna.Videon gjordes för paracord tävling.Vänligen prenumerera och rösta!Tack så mycket...

Min butik projekt, del ett

tillbaka i April köpte jag en $300,00 pilen® (USA och Kanada) stål skjul från Sears®. Jag höll det i min ursprungliga skjul till rätt tid att starta församlingen. På grund av olika anledningar hade jag att skjuta upp församlingen några gånger. Det re...

Min nya projekt en 1920-23 modell T

här är mitt senaste projekt. en modell t han inte har varit ur trailern sedan jag fick honom (hans namn är henry) men jag vet att motorn inte är gripen. Det finns inget vatten i kylaren och han har en vev på framsidan. killen jag fick honom från var...

DIY Spindelhuset Chuck spindel hemlagad trä metall Mini svarv projekt

En Spindelhuset Chuck spindel är en enhet som ofta används som del av en engineering svarv, trä-svarvning svarv, eller används tillsammans med ett roterande bord på en fräsmaskin.En Spindelhuset Chuck spindel är oftast används för att tillämpa stöd m...

Min butik projekt, sista steget

efter att jag avslutat med bygga skjul/butiken och spikning golven, jag började fylla i skjulet med mina verktyg. Det ser trångt men jag planerar att flytta min 12-tums geringssåg någon annanstans. Min arbetsbänk upptar större delen av utrymmet i mit...

Min nionde projekt: Robotarm med Joystick sköld

Även om det är bra kontrollera robotarm med dator eller mobiltelefon, tror jag att använda joystick är också cool, så jag har köpt en joystick sköld och göra ett nytt projekt. Denna joystick sköld är kompatibel med Arduino. Det stöder också Nokia 511...

Min tredje projekt: Smart Tank chassi

Denna nya leksak är just anlänt ~ det är smarta tank chassi med L9110 på båda sidor. Efter att ha läst databladet och försöka förstå det med min mycket begränsade kunskaper, är det en motor driver chip som kan kontrollera rotationsriktningen i en mot...

Min matte projekt

Detta är för mina bitar och bitar III slutprojektet.Allt det här är FAKE. Det är bara för att visa hur bra jag kan använda skatts och rabatts.Hamnade kostar $902.40 i alla....

2 minuters Mini ficklampa

-Tom leda Refill box-Wire-3 lysdioder-2032 batteri-Reset-knappenSteg 1: Ansluta lysdioder, Switch och batteri , jag ansluter lysdioder i paralleller. Öppna spår i botten av behållaren, nästa jag kör tråd genom behållaren och göra sista anslutningar....

Mini projekt #1: Modding din Magnesium brand Starter

Hej Instructables gemenskapen,Tack så mycket för all positiv feedback för mina tidigare projekt. Med detta Instructable börjar jag en serie mini projekt var och en fokuserar på ett litet DIY projekt som kommer att ta mellan 5-20 minuter och endast gr...

Anpassa elektroniska trummor projekt för att interagera med min Lunetta öppna patch CMOS buller maskin

Jag har tillbringat de senaste 9 månaderna bygga och förbättra min Lunetta CMOS baserade buller synthesizer. Det gör några imponerande ljud, men en sak jag har missat är slagverk. Jag lurade runt med flera grundläggande trumma kretsar men ingenting v...

Min High School CNC projekt

Min CNC endeavor började med en 9: e klass vetenskap fair projekt. Sedan dess (för närvarande i 11: e, 16 år gammal) har vuxit in i min hobby och favorit tidsfördriv, detta är min CNC historia.Steg 1: Min första CNC, vetenskap projekt I årskurs 9 min...