10 steg till din egen logotyp i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden for dummies som migHej

Ledsen för den långa titeln. Jag har några bekännelser också. Först är min ritning och konstruktionsarbeten färdigheter inte ens detsamma av en finger målare. Det andra tjäna jag inte pengar, så jag har alltid att göra saker som kan köpas, inklusive hemsida logo grafisk. Det tredje jag har professionell illustratör programvara eller input tablett, inte ens en mus, bara en bärbar dator med en touch pad (vet inte ens det är rätt tekniska namnet). Som tar upp min fjärde bekännelse: jag nästan dator analfabeter. Jag få saker gjorda på datorn om jag behöver, såsom skriva Instructables, ladda upp bilder och Youtube-videor men jag förstår inte en sak hur datorn fungerar, fortsätter glömma hur man lägger upp Youtube-videor, etc.

Med det sagt, om du är en grafisk formgivare, om jag inte har förlorat dig ännu, med undantag av rösträtt eller inte rösta detta Instructable för grafisk designtävling, kanske kolla min matlagning Instructables är en bättre sak att göra. Vad beträffar grafisk design är, om du är en dummy och billigt-y som mig, tänker jag visa er vad jag har lärt mig mycket nyligen: Hur att designa en logotyp (text, grafik eller text och bild) i Inkscape (gratis) och använda kreativa marknaden.

Jag är lärare själv Inkscape med boken: Inkscape: Guide till en Vector Drawing Program (4: e upplagan).

Jag kollade ut kreativa marknaden (jag rekommenderar). Om inte för den här tävlingen, jag visste inte det finns. Jag undertecknat för sin blogg (jag rekommenderar igen). Jag hämtade ett gratis teckensnitt kallas Baystyle typsnitt av Ekloff och använde det i omslagsfoto av detta Instructable ("En logo" är Baystyle typsnitt). Det är min första gången sedan digital ålder ladda ner ett typsnitt till min dator. Jag kan inte tro det fungerade.

Utan ytterligare dröjsmål, hoppas du lär dig snabbt ur detta Instructable följande saker:
1. Ladda ner Inkscape för den rätta system lite på datorn.

2. Starta Inkscape.

3. Ange ritningssidans storlek.
4. sätt upp ett rutnät att vägleda ritade objekt.

5. redigera text: teckensnitt, storlek, färg, brev/ord vågrätt och lodrätt avstånd, brev/ord oritention och rotation.

6. importera och spåra bild på din design.

7. redigera sökvägen (ritning).

8. lägga text på bana.
9. flödet text i en form.

10. Spara och exportera din design.

Du kan antingen följa varje steg exakt eller vara modig och följa mina steg men använda dina idéer innan du vet det, du kan har designat din drömt logotyp. Om jag kan göra det, kan du göra det.

Se Steg
Relaterade Ämnen

5 enkla och grundläggande steg till din egen vin lagring

många vinälskare vill ha sina egna vin insamling, men om du vill göra det rätt, du skulle behöva skapa din egen vinkällare. För att göra en sådan plats en del av ditt hem måste du följa några grundläggande men mycket viktigt steg för att njuta fullt...

Lägg till din egen vattenstämpel & logotyp till dina foton

I detta instructable jag kommer att visa dig hur du lägger till en vattenstämpel och/eller en personlig logotyp till dina foton med ett gratis fotoredigeringsprogramDet är ett sätt att inte bara skydda dina digitala fotografier online men också ett b...

Hålla din Xbox 360 Cool, spara energi, värme upp en yta, och använda din egen hårddisk

svalka din Xbox 360, spara energi, värme och område och använda din egen hårddisk, ja mycket lång titel, jag vet. Men det fanns inget annat att beskriva detta awesome projekt. Nu var hela detta projekt för mig helt gratis förutom intercoolern. Jag an...

Hur till din dynamiska DNS-värd gratis

OK, nu är en dynamisk DNS som en anslagstavla där du sätter din IP-adress och där det är förenat med ett namn som 82.76.231.55 är kopplad till www.google.com . Nu kan du använda en gratis dynamisk DNS-tjänst här fick du en lista över tjänsteleverantö...

Bygg din egen Startsida. Enkelt, gratis, ingen HTML. Inget värd.

Alla har en "hemsida" som kommer upp när du startar din webbläsare. MSN, Yahoo, AOL(ugh).Vore det inte skönt att ha en sida med alla din egna länkar till alla sidor du besöker varje dag?Sidan kan lagras på din hårddisk eller på en flash-enhet at...

Gör din egen Fläsk späck - och varför du kanske vill göra det!

jag minns inte mycket från min hög skolklasser längre, men något min biologilärare berättade verkligen stod ut i mitt sinne; så mycket så att jag minns det i dag. Han berättade att när han var ett kid folk inte var överviktiga och sjuka, trots matlag...

Designa din egen logotyp och göra en målning stencil

lasrar och plottrar kan vara dyrt! För de flesta av oss vill vi gärna ha användning av en, det är bara verkligen inte ett ekonomiskt val för den genomsnittliga hemanvändaren. Så hur gör jag få en professionell söker permanent stencil för marknadsföri...

Designa din egen Rune... Och trampa upp dem till CGI sten!

Ett par år jag skrev en roman. Då beslöt jag att skriva en uppföljare till den. Medan jag skrev den andra boken trodde jag det skulle vara roligt att skapa min egen version av dvärg-språket. Så under klass skapade medan jag typ av anteckningar och de...

Att lägga till din egen konst till Dollar Store pussel

Flera år gjorde tillbaka jag en hel del konstmässor och trottoaren visar. Jag hade gott om målningar, men de var inte prissatt med webbläsare i åtanke. Jag behövde mindre, mer prisvärda objekt. Jag hade en vän som sålde böcker av hans konstverk och t...

Hacking Sony ECM-AW3 Bluetooth mikrofon. Lägg till din egen mikrofoningång socket. Den nya ECM-AW4 har input så de kanske har läst min hacka.

Detta är en liten hacka jag publicerade i min blogg för en tid sedanhttp://www.comeseemy.photos/Blog/Hacking-The-Sony-...DEN TRÅKIGA DELEN OM HUR JAG FICK TILL HACKA MIKROFONENJag har en uppsättning av Sony ecm-aw3 mikrofoner. De är bra för de är vär...

Hur man gör en RM2 (Vänligen konvertera till din egen valuta) DIY gitarr döda strömbrytare (nr borrning krävs)

detta är en handledning för att infoga en kill switch utan att behöva borra ett hål på din gitarr.VARNING! Först och främst om din egentligen inte vet vad du gör, det betyder att du inte tillhör den DIY gemenskapen.Vara smart, ta ansvar för dina egna...

Gör din egen löddrig handtvätt och spara pengar!

I detta projekt ska jag visa dig hur du gör din egen löddrig hand-tvätt med vanlig tvål flytande.Detta är vad du behöver;1) skumma hand tvätta flaska (jag använder en Palmolive skum hand tvättflaska)2) Normal hand wash liquid (någon fungerar)3) vatte...

Göra din egen Duct Tape bokstäver och former

att göra en egen kanal band bokstäver och former är verkligen lätt! Jag letade efter en metod och när jag inte hittar en, jag upptäckte min egen. Du behöver några leveranser:1) bokstäver och/eller former som du vill klippa ut. Du kan rita egna eller...

Gör din egen Cricut George patron gratis!

De flesta Cricuts komma med George och grundläggande former patronen, tyvärr gjorde mig inte. Snabbt fick jag veta att en hel del gratis mönster på nätet är skapade med George kassetten, förmodligen eftersom de flesta människor har det. Eftersom du i...

Gör din egen 3D tryckta kinesiska rymdskepp och station

Det kinesiska rymdprogrammet har varit mycket aktiv nyligen, med en avlägsen kontrollerade månlandningen uppdrag (Chang'e och Yutu) i December, och lanseringen av ett bemannat utrymme kapsel (Shenzhou) och rymdstationen (Tiangong 1) förra året.Detta...

Förbereda din egen tunt lager kromatografi plattor (och sedan använda dem)

kromatografi är en allmänt använd teknik i både analytisk och preparativa kemi. Den första gjordes praktiskt av Tsvet för separation av klorofyller men har sedan dess byggts ut i ett stort område av studie med ett brett utbud av instrument och metode...

Hur att bygga din egen kemilaboratorium från Scratch och ett enkelt Experiment med det att göra!

Tror du inte att ha ditt eget kemiskt laboratorium är en riktigt cool sak? Är det inte?Som vi alla ser i filmer, ser vi alla dessa forskare och superhjältar i deras källare som arbetar hårt i någon form av lab, gör några riktigt coola typen av grejer...

Hur tillverkning och använda din egen bok bindande Jig

att skapa egna bok bindande jigg och boken är ganska enkel. Dessa instruktioner hjälper dig att bygga din bok bindande jigg. Detta skulle kunna användas för en bärbar dator, en ritning bok eller ens en dagbok. Dessa instruktioner är mest användbart f...

Skapa din egen semester (också, kyckling Kiev och ris pilaff)

alla vet att semestern kan vara mycket stressande, och eftersom jag har varit gifta, att stress bara har fördubblats. Vi har två tacksägelser, två jular och otaliga andra sammankomster med utvidgade familjer och kusiner. Även när vi bodde i samma sta...