100% naturlig vind sakdetta är en snygg liten wind chime sak du kan göra lite mer än en 99 cent Arizona te kan i en timme eller två. Det är ljudet är mer av en clicky smattrar clanky buller än en klockspelstransformatorer ljud, men jag tycker det låter bra. Plus det ser ganska söt.
För att göra detta behöver du:

  1. material:
  • En lång Arizona te kan. Få en smak som du tror kommer att se bra ut. Jag älskar absolut den grön te typ på alla sätt, så jag använde dem.
  • Tunn, ljus sträng. Lina kommer att fungera mycket bra här.
  • Se igenom band. Jag använde förpackningstejpen eftersom det är mycket tydligt och kommer att hålla sig till nästan allt. Alternativt, om du vill att detta är verkligen riktigt tålig och mer legit kan du använda varmt lim.
  1. Verktyg
  • En fickkniv du inte bryr dig om. Du skulle inte tro hur lätt dessa burkar är att skära med en liten kniv, men det finns absolut inget sätt som kan vara bra för blad. Jag hade min gamla leatherman som jag bröt när jag var liten hängande runt så jag använde som. Alternativt, om du har tinsnips och en syl att få de nedskärningar som började, som förmodligen skulle fungera bättre. I mitt fall, jag har varken och det är helgen så butikens stängd, och lilla kniven fungerar galant.
  • En rätskiva
  • En bra sharpie
  • Du sax, och kanske en liten SYL, men du behöver inte nödvändigtvis dem.

Det är det!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Handgjorda 100% naturlig dusch luffa

dess varit ett tag sedan jag hade vuxit några grönsaker i min köksträdgård, den sista jag minns var tomater. Min granne har en liten mangoträd i trädgården som har vissa grenar vuxit bortom sina gränser och faller i min trädgård nu. Som en granne vi...

Hur man använder de moder jord växter 100% naturliga Anti-cellulit behandling hemma

moder jord Botanicals Ltd erbjuder en 100% naturlig anti-cellulit behandling som används i vissa avancerade Spa i Västindien och Storbritannien. Denna behandling är nu tillgänglig för köp och hemmet användning från www.earthmotherbotanicals.com och d...

Hur man gör en 100% naturliga, ekologiska, vatten flaska Popsicle!!!

Denna popsicle är bara frukt och vatten, vilket gör det 100% naturligt! Fina med det är att det smakar bra, och jag inte betala massor av pengar för vissa butik köpte popsicle!!! Det smakar precis som en riktig popsicle, utom du vara frisk i några ko...

Naturliga fettförbränning piller

Det finns så många "bantningspiller" annonseras på TV. Naturligtvis, hävdar de alla att utföra mirakel. Men sedan du se senare att kommersiella med att mycket allvarliga människan säger att du ska ringa honom om du har tagit den "magiska vi...

Naturliga säng bugg myggmedel

Har vägglöss är en mycket allvarlig fråga som du behöver för att hantera på rätt sätt. Jag har hjälpt folk bli av med vägglöss för de senaste 3 åren så har jag sett förödelsen det orsakar familjer. En fråga jag ofta får frågan handlar om att använda...

Alla naturliga Lip Gloss

denna 100% naturliga tonade läppglans är lätt att göra, det är friskt, glänsande och bra för läpparna! Om du saknar en ingrediens eller om du är allergisk mot en ingrediens, vänligen ersätta det för en annan alla naturliga alternativ. Om det finns en...

Naturlig och lätt acne-benägen ansiktsvård

Hej alla och Välkommen till detta Instructable, där du lär dig hur man bli av med din främsta fienden (nej, jag talar inte om Donald Trump...)Steg 1: Bli av med dessa finnar!Om du är som de flesta människor, kan du lider av hemska förbannelsen akne ä...

Hur man gör en alla naturliga tandkräm

Här är en helt naturlig Bentonitlera tandkräm som jag älskar att använda tillsammans med den första alla naturliga tandkräm jag göra. Jag stänger mellan två. Se nedan för hur det fungerar och min komplett guide för oral hälsa nedan.Bentonit lera tand...

Frukt is pinnar

Frukt is pinnar är mycket billig, hälsosam och lätt att göra. De är 100% naturliga (inga konstgjorda färger, smaker och konserveringsmedel). Den är gjord av olika mängd frukt frukt och endast frukter. Jag använde massor av frukter här. Men du kan anv...

ECO-FRENDLY bambu DRIKKEDUNK

jag tror att detta är en av mina största idéer. Dess afordable, lätt att göra, environmentaly bra, kul och fashonable. Detta är min instructable för converse tävlingen så snälla rösta på mig.Flaskan är gjord av ett avsnitt av bambu med en del avskure...

Windtrain paraply

Vad händer om kraften i vinden kunde utnyttjas för att resa? Tänk om någon kunde producera låg energi, modulära, vindkraft fordon? Vad händer om ny teknik återansluts oss till kraften i naturen, till forntida teknik?Windtrain är en modulär form-försk...

Tvätt pulver

Har du någonsin tänka hur du kan göra din egen tvätt pulver? Det är lätt billig, bättre för miljön och din hud.Du kommer att älska dina kläder när du använder den. Det finns inga kemikalier som vanlig tvätt pulver har. Allt du behöver är soda, vanlig...

Hur man dödar loppor i mattan naturligt

Idag ska jag visa dig fantastiska tips om hur att döda loppor i mattan naturligt. Jag använde denna lösning förra sommaren och det fungerade mycket bra. Receptet är 100% naturliga och helt säkra att använda i ditt hus. Om du hyr en skadedjursbekämpar...

Awesome jord vänlig sår botemedel.

Om du någonsin få skära eller skada sig mycket dåligt, inte köpa en produkt som är fulla av kemikalier, du kan bara göra detta mycket enkel sår avhjälpa och det är 100% naturliga och det kommer att läka dina sår. Det är ett botemedel av växter och de...

Hur man gör en vikt gainer

det finns flera skäl till varför människor vill gå upp i vikt. Mestadels de tillhör den magra sidan, har snabb ämnesomsättning och genetiska dispositionals. Orsakerna är: blir bättre i idrott, bygga muskler, hälsofrågor,.... Spelar ingen roll för vad...

Det enklaste och mest effektiva sättet att bli av med solbränna någonsin!

Detta är det bästa sättet i världen att bli av med, bota, förebygga, lindra och några andra saker du kan tänka dig-solbränna.Det är 100% naturliga och det är så lätt!Jag gör detta ett steg, det behöver inte mer än det så varför inte komma igång!Först...

Rökt bringan på BBQ grop utan rökare Box

jag har aldrig träffat en köttätare som inte älskar en god rökt bringan. Det är den vackraste kategorin rökning tävlingar bär lika mycket prestige som hel hog.Detta är en handledning på röka en bringan med en vanlig Grill grill. Jag kommer vara så de...

Hur man sy (med en symaskin)

när jag fyllde 13, min styvmor, Cassandra, fick mig den bästa födelsedagspresent någonsin (fortfarande, i dag, jag känner), en symaskin! Jag lärde mig att sy omedelbart och under de nästa 27 år har skapat allt från tiny little plånböcker till stora v...

Hur-att-göra en Zombie mus leksak

har en katt? Behöver en distraktion för din senaste högt prissatta soffa eller värre den bräckliga vas du blev kär på en art show? En kvälls sy projekt (ca 1 tim), jag gjorde ett par gratis zombie mus kit för April så om du vill ha en, gå vidare fram...