100% trä verksamhet från skrotJag älskar en bra omgång klassiska världen dominans brädspelet risk. Jag gillar det så mycket att jag spelar spelet med familj och vänner till den punkt där vi behövs en resande trofé att uppmuntra mer ansikte mot ansikte spel i stället för elektroniska spel. Lösningen: en planka som kan spelas på, utan är avsett som en trofé för victor i turneringen.

Jag har för närvarande en egen risk ombord på min far gjorde mig år sedan, du kan se denna fantastiska del av vägg konst (och speciellt tillfälle spelplanen) ovan, så det verkade lämpligt att eftersom jag har nyligen tagit upp träbearbetning som hobby, jag vill återskapa en liknande styrelse för en trofé med samma teknik.

Uppgraderingsalternativet: Jag försöker och inkluderar tekniker som potentiellt kommer att kosta mer, men ger mycket trevligare resultat liknar på icke-trophy verksamhet ovan.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Upprörande juldekorationer

Denna tradition började för 5 år sedan när vi flyttade in i vårt nya hem i Brooklyn NY. Trakten var inte mycket festlig under semestern. Ca 2 personer lägga ut dekorationer och det var oftast några strängar av mini-ljus. Vi beslutade att gå alla ut o...

Regenererat trä eller furu ägg innehavaren

Detta är ett trevligt och enkelt att göra för ditt kök, eller ge till någon som en gåva. Om du föredrar en mer modern stil, lämnar ut åldrandet och måla med Rust-Oleum 2 X sprayfärg.Ägg innehavaren är gjord av en bit av tall, men du kan också använda...

Bygga en Extra stor hund hus (eller lekstuga) från 100% bärgning och skrot material

Min hund Barli, en neurotisk vorsteh, var absolut bane min existens för de första åren var vi tillsammans.Men sedan hände något. Jag vet inte om det hände under loppet av en dag eller två usla år, men Barli blev min bästa vän. Han har fått sin stora...

100 sätt att minska din påverkan

världens mest riklig och rikaste energiförsörjning är bevarandet.Utveckla energi effektiva livsstilar är det första steget i att minska den miljöpåverkan som har människor på denna jord. Jag gjorde detta Instructable på detaljer många olika sätt att...

Bakåt bygga Chaise Lounge Chair (100% räddade material)

alla mina bygger är gjorda av 100% återvunnen material. Varför? Eftersom det är roligt, Billigt, är utmanande, och jag en Trädkramare. Det tar bara lite fantasi och några reverse engineering. Den traditionella bygget har planer och kräver material. M...

30 minuters barnpool från skrot pvc och en presenning

efter en vecka av 100 graders väder, jag ville göra en barnpool för min son att plaska i. En vän föreslog med skrot pvc och en presenning som kvar från ett brinnande mannen projekt. Detta är ett roligt och enkelt projekt som bör ta mindre än 30 minut...

Laptop Cooling Stand från skrot

I detta Instructable lär jag dig hur man bygger en enkel kylning stå från skrot.Min laptop har en tendens att vilja överhettning när jag jobbar på saker, vilket gör att sakta ner. Jag lekte med tanken på att köpa en kommersiell kyla står, men min mak...

100% klara ljuset upp Journal

Hej Karl DIY entusiaster -Har du någonsin behövt skriva i en tidning utan att ha en mycket ljus på i rummet? En natt bil resa, syskon försöker sova i samma rum eller ta anteckningar under en topphemlig aktierna ut? Då är detta Instructable för dig!Om...

CD-fodral från en skrot papper (letter eller A4)

cirka tio år sedan, jag slumpmässigt trodde det skulle vara trevligt att göra snabb CD ärmar för alla de slumpmässiga bränt CD-skivor när det inte finns någon runt. Jag lekte runt lite och kom upp med detta. Nästan alla som har sett mig göra det har...

DIY sexkantiga träd bänk från trä pallar - 100% pall trä

Det finns en massa awesome pall projekt på Instructables, så jag tänkte att det skulle vara häftigt att visa min ta på en DIY pall bänk från 100% pall trä. Hoppas det inspirerar dig att göra en så du har en plats att koppla av i din bakgård!Obs: Anvä...

DIY pall bord - 100% pall trä

Den gångna vintern här i New England, var galen! Snöstormar var vanligt och snön bara höll hopar sig!När våren kom och snön hade smält, fanns det en hög med krossade glas och en böjd metall tabellram där vår uteplats tabell brukade vara! Ja, den gick...

DIY: Fågelholk från pall skrot trä (video)

I denna video kan du se hur man gör enkla fågelholk från pall skrot trä.Från olika pallar projekt har vi alltid kvar några shorts trä bitar. De kan inte användas i framtiden och ofta kastas ut. Jag gillar alltid att använda material inf fullt de pote...

Självgående grabben vagn från gamla trädgård vagn och mobility scooter på en $100 till $200 budget.

Ett eller två år sedan, jag tog mina två barn till renaissance faire, och min fru och jag släpade dem runt i denna trädgård vagn. Det var en bra idé, men vi hade ingen aning om hur ont det vore nästa dag efter att dra dem runt för cirka 10 miles. Så...

100 watt hund hus värmare

En av mina hundar kan inte vara betrodd inne medan vi är borta, så Lägg till att till det faktum att vi har inget garage eller skjul, och du kan se varför jag var tvungen att komma med något. I detta instructable jag ska visa dig hur att värma en hun...

100% hemmagjord svarv

även om jag vet att andra människor har byggt svarvar själva, efter en enorm på att titta på Google, jag såg de flesta hemlagad svarvar involvera gjutning och fräsning, liksom med off hyllan komponenter som chuckar och vaxljus. Att vara endast en hig...

Skrot trä för att kasta komplex

Jag bestämde mig att bygga min egen byggnad eftersom jag ville ha bra kvalitet till ett överkomligt pris. Jag ville ha ett skjul som skulle motstå väder och element, det skulle vara svårt för tjuvar eller vandalerna att bryta sig in, och det vore for...

$30 vertikalaxlad turbin från skrot material

Detta är en vertikal vertikalaxlad turbin som använder vindkraft att driva saker som luft och vattenpumpar för kylning, bevattning och liknande, eller en generator/generator för att producera el.Obs: denna handledning finns även på http://solarflower...

Skrot slutar tabell

Det kan vara svårt att tro, men detta attraktiva sidobord korn gjordes nästan uteslutande med skrot trä. Det ser fantastisk och är lätt att göra som det kvittar storlek eller av skrot trä du använder, eller som du inte exakt med din nedskärningar.De...

Fina Ljusstakar från skrot trä

För några veckor sedan började jag tänka på vad man ska göra med alla mindre bitar av trä jag samlat i min verkstad under åren. Allt för liten för att bygga något, men ändå för stor för att bara kasta bort dem. Och jag kom upp med ett par idéer, så j...