$12 mikrofon stativmina vänner och familj är tragiskt beroende av Rock Band. Vid många tillfällen, har vår stam av vänner fått ihop på en av flera hus och bränt hela natten (och grannarna sanity) med våra ofta off-knappen återgivningar av många bra låtar.

Vi har alla leksaker, men jag var trött på att spela min helt awesome Fender... um... "gitarr" och behöver en groupie att hålla mic för mig... så började jag leta efter en mikrofon stativ. Visar sätta de är ganska billigt... utom vad för slags tönt jag skulle om jag gick in i en musikaffär söker en mikrofon stativ att använda med Rock Band... Jag är inte säker jag kunde hantera trycket... eller förlöjligande av de "riktiga" musikerna! Dessutom, vem är de att se ner på mig? Jag skulle inte ge dem nöjet! Dessutom fick jag lite pengar på ett presentkort och några PVC pipe 3/4" om om.

Jag tittade på några PVC mic stand instructables, men såg inte vad jag ville. Boom mönster var bra, så jag lånade dessa bitar, men baserna alltid kvar att önska, så här är min version.

Första: Jag tänker inte ge några detaljer om hur du använder PVC eller PVC lim. Om inte du är bekant med PVC, finns det bra grundfärg på med PVC-rör på Instructables.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY mikrofon stativ

om du här, betyder det att du försöker bygga din egen mikrofon stativ. Den kollektiva visheten av internet kommer bara berätta för dig att silvertejp din mic till en kvast och lutar det mot en stol. LYSSNA INTE PÅ DEM. Det finns en miljon bättre sätt...

Bygga en justerbar Rock Band mikrofon stativ

behöver en mikrofon stativ för alla ditt rockband-behov? Vill du inte spendera en massa pengar för en verklig? I detta instructable, jag kommer att visa dig hur man bygger en av material som finns på din lokala Home Depot/Lowe's / solutionhubs/vadsom...

Knex mikrofon stativ.

Hej, detta är min nyttigt knex mikrofon stativ, som använder en rimlig mängd knex bitar. Stativet har en stark vikt håll och denna design kan användas för knex bilar. Den har en strudy kropp som ett bra sätt av montering. Följ mig och om du har en 3d...

IPAD hållare för mikrofon stativ från PVC

många musiker nu använda iPads som lyric lakan/ackord diagram. Kommersiella innehavare, som iKlip, kan kosta $30 och uppåt. Jag gjorde detta till en för $5.Jag vill ge kredit till replayerreb vars iPad hållare för använda medan tält camping var inspi...

Mikrofon stativ

Jag har arbetat på en pvc baserade drill press när det slog mig att allt jag har till gör är ta bort min drill press jigg och bara glida en pvc slang över den befintliga uppsättningen upp och jag hade en mikrofon stativ! Du kan lägga till mer tweaks...

Gitarr mikrofon stativ

Hej där, detta är en gitarr mikrofon stativ jag byggt för en icke vinstdrivande organisation för att Lotta ut. Jag gjorde det av allt återvunnet material. Vissa delar är från Seattle Space Needle; som doneras till mig att bygga två 6 fot hög Space Ne...

Hur du sätter en mikrofon stativ till en Cymbal stativ

efter att ha avslutat min hi-hat stativ framgångsrikt, jag behövde ett stativ för min crash cymbal. Vi råkar ha samlat en hel del mic stativ (och, ironiskt nog, inga mikrofoner), så jag tänkte det enklaste sak att göra skulle vara att återanvända ett...

Göra en mikrofon stativ--med ett stativ

jag ville ha en mikrofon stativ att använda när du spelar in ljud till datorn, men att vara den låga budgeten cheapskate som jag är, jag bestämde mig att göra en.I stället för att göra en helt anpassade stå, byggde jag en hållare som fäster vid ett k...

Enkel mikrofon stativ

byggt detta enklare mikrofon stativ av PVC för användning med våra Rock Band mikrofon. Förhoppningsvis ganska självförklarande från bilder.Vi skär det övre vertikala röret på en diagonal och sedan lindade sandpapper runt mic innehavaren att slipa kor...

Hur man ställer in en mikrofon stativ

Jag setup en mikrofon stativ för ett hem inspelningsstudio eller röst över installationen.Steg 1: Mikrofon stativ kitJag köpte denna mikrofon stativ tillsammans med en vind sköld och pop filter. Du hittar dem på eBay för en ganska bra affär. Med frak...

Billigt-ass-klädhängare mikrofon stativ

Nödvändighet slog till igen när min USB headset för Skype gav upp andan. Inte vilja spendera en hel del pengar på en ny om jag tittade på min Rock Band kringutrustning, men jag äger inte en mikrofon stativ och hålla mikrofonen medan räder är oöverkom...

Hårddisk baserade dynamisk mikrofon stativ för HQ ljud-inspelningar

HDD-baserat-mic berättande Text:Det var en dynamisk mikrofon i min skräp låda, men utan någon monter eller anslutning kabel.eftersom jag behövde en högkvalitativ mikrofon för mina projekt att förklara, så jag var tvungen att tänka på enstativ för mic...

PVC raka bommen mikrofon stativ

detta är min första instructable, så var inte för hård! :)Så i princip i detta instructable, jag kommer att berätta hur man gör en PVC raka bommikrofon står för ungefär $5. Och det tar bara ca 15-30 min.Jag gjorde detta instructable för människor som...

Billig mikrofon stativ

detta är en instructable att göra en två billiga mic stativ. Det inspirerades på den "bygga en justerbar Rock Band mikrofonen stå" instructable, men med en twist, i hopp gör det ut pro och lättare att justera.Förresten, är detta min första instr...

Färgen kan "Blumlein par" Stereo mikrofon

Om du har aldrig hört talas om ett Blumlein par, är den uppkallad efter Alan Blumlein. Han uppfann och patenterade idé in1931. Tiden var mikrofoner kan användas för denna metod inte existerar. Läs mer här. Denna inspelning metod använder två siffran...

MacGyver mikrofon Shockmount

en gång på en kompis att spela in trummor, insåg jag i sista minuten jag saknade shockmount för en av mina omkostnader. Just när började medger att tanken på att skjuta upp, jag hade en eureka ögonblick. Silvertejp kan fixa det.Här är vad du behöver:...

Gör en gammal timey klingande mikrofon gratis till $5

i detta instructable jag ska visa dig hur man gör en gammal timey klingande mikrofon som kommer att koppla till en gitarrförstärkare eller något med en liknande plugg (phono kontakt 1/4").Steg 1: Vad du behöver -1/4 "kvinnliga phono-kontakt (git...

Kamerafästet från en mikrofon klipp

jag arbeta med levande underhållning. Det verkar att massor av besättningar älskar att ha sin bild tagen på scenen med publiken bakom dem strax innan showen. Men minns ingen någonsin att få ett stativ. Så jag tänkte, det finns massor av mic stativ, v...

Bärbar cykel reparera stå från ponny klämman och stativ

detta bildspel täcker min bygga av denna handledning för cykel reparation ställning. Författaren har bra instruktioner, så jag kommer inte att försöka återskapa de här. Jag önskar jag hade haft tid att avsluta det här projektet för att se lika bra so...