12V mini, bärbar, mobil strömkälla:Att hitta en tillräckligt liten för att dölja, ännu strömkälla kraftfull nog att mata din lysdioder är inte lätt.

Denna tutorial ska show dig hur man bygger ditt eget 12V strömkälla för din DIY projekterar.

Ingen chock, ingen lödning, inget lim!

Under mina avslappnad tester, har denna 12V batteri källa drivs en 9 LED strip 50 timmar i sträck.

Se Steg
Relaterade Ämnen

UberCool MiNi UPPLADDNINGSBART strömkälla

För de människor som är ägnat åt i elektronik som hobby eller som ett yrke, är en av de viktigaste delarna av arbetet strömförsörjningen. Utan ström är elektronik kretsar och enheter en bit av Papperspress. Är de enheter som ger energi till de elektr...

Ultimate bärbar strömkälla: Axim, PSP och USB-laddare allt-i-ett

min första Instructable beskrivs hur man bygger en kompakt strömkälla som kan driva en Dell Axim Handdator från 8 AA batterier för långvarig användning på långa resor. Det används en enkel 7805 regulator och några kondensatorer för att filtrera makt....

Mobila 12 v strömkälla

färdig produkt. Tillverkad av gamla 12 volt fettsprutaSteg 1: nu kör vi! första vi behöver är en gammal borr eller 12 volt sladdlösa verktygdelar och verktyg:skruvmejslarbandsåg eller annat skärande plastsandpappergradning verktygWirebutt-kontakteral...

Min bärbara arbetsstationen

Detta är min bärbar arbetsstation för små elektronik hobby byggnad. Jag kommer att inkludera en 12 Volt strömförsörjning från SLA-batterier, en Dremel(knockoff), lödning järn, uppladdningsbart batteri, cigarettändaruttag, spänning display vägg vårta...

Dimbara bärbara Led strålkastare.

jag ville ha en lätt och bärbar led strålkastare med en dimmer. Här är hur jag gjorde detta mini projekt.Steg 1: Fallet. Med hjälp av en gammal solenergi lampa ärende, jag gick på att göra min strålkastare.Steg 2: Lysdioderna.Varje matris av 3528 smd...

Solcell strömkälla

Hej! Detta är min första instructables. Först av allt, ledsen för min dålig engelsk.Solcell användning används ofta av människor idag. Många webbplatser tillhandahåller hur man gör en strömkälla från solcell, instrructables är en av den. Och här, jag...

Lägga till en extern strömkälla till en billig USB-hubb

En dag fann jag mig i behov av en USB-hubb med en evig strömkälla men när jag gick till en butik jag kontrollerat de kan vara ganska mycket dyrare än de som inte ha\ve extern strömförsörjning. Ingen big deal, jag ska bara genom en billig en och lägga...

Bänk strömkälla

Detta är ett projekt som jag åtog sig att lösa problemet med begränsat utrymme för min arbetsplats (jag brukar använda köksbordet för en arbetsbänk)Steg 1: Bänk strömkälla BÄNK STRÖMKÄLLAJag arbetar med både fast stat, och röret utrustning på min bän...

DIY-Laser Diode Driver || Konstant strömkälla

I detta projekt kommer jag visa dig hur jag ur en laserdiod av en DVD-brännare som bör ha befogenhet att antända en match. För att driva dioden kommer att korrekt jag även demonstrera hur jag bygga en konstant strömkälla som ger en exakt och jämn str...

Elektrokrom / Multi Använd strömkälla

i detta instructible jag äntligen en enhet jag kan använda på min verktyg bänk / arbete stationen för att ge den nödvändiga energi krävs för flera tillämpningar. När jag är mixtrande och ändra olika objekt, behöver jag alltid en strömkälla. Om jag te...

Mini bärbara 5V med USB-A-port

Mini bärbara 5 Volt med USB-A-port är idealisk för Arduino och fler elektroniska projekt som behöver 5 volt för att arbeta. Detta projekt är monterad på en rund PCB på 16mm i diameter med en insats av 9 Volt och produktion av 5V via en USB-A-port.Ste...

Driva din USB-enheter med en 6-24V strömkälla som solpaneler

Har du någonsin befunnit dig med en 6-24V strömkälla eller solpaneler som du kan ladda telefonen eller kör andra 5V USB-enheter? Ja nu kan du!Det här är en guide för att innesluta en $10 buck bonverter (även kallad en växling omvandlare), så att du k...

Old Republic separat strömkälla ljussabel!

jag ville göra en riktigt unik ljussabel. något som inte alla är ens medvetna om. Jag fick min inspiration av att läsa några av de gamla star wars-böckerna. Det finns talar om lightsabers som gjordes ursprungligen med separata strömkällor brukar besk...

Bärbara mobila gränssnitt för alla elektriska enhet

den enhet...Det "bärbara mobila gränssnittet" är en underbar och billigt innovation som kan användas för att ge någon elektrisk enhet, förmågan att slås på med en mobiltelefon. Hela processen kräver nästan inga kunskaper och kostar mycket mindre...

Kamouflerade strömkälla Liberator

en enkel lösning för att driva upp låg spänning DC enheter i offentliga utrymmen. När du ansluter detta i, en av pluggarna är driver ett uttag i en bulvan kopplingsdosan och den andra kontakten ger en kontinuerlig strömkälla till en låg spänning DC e...

Konstant strömkälla med operationsförstärkare

detta instructable visar dig hur man gör en strömkälla med försumbar nuvarande sag för laster med ett motstånd på mindre än 1.4 k. I vårt exempel med hjälp av ett nätaggregat, nuvarande förutsatt är 9.1 mA men kan justeras. Fördelen med en strömkälla...

Min bärbara elektroniska komponent Tacklebox(PECT for short)

detta är min bärbara elektroniska komponent Tacklebox.Jag kan ta det vart jag än går. (Jag förmodligen föra det på min nästa semester)Här är hur jag gjorde den.Steg 1: Delar som behövs jag har faktiskt talja-box i julklapp, men du kan nog få en på en...

Bypass din trasiga Airport Express PSU med en USB strömkälla

någonsin har en Airport Express (AE) som inte kommer att driva upp längre? Troligen är det från ett trasigt nätaggregat. Orsaken är oftast från en dålig 3.3V regulator och/eller dåliga kondensatorer. Denna guide visar dig hur till förbifartsleden Air...

Hur man gör mini bärbar högtalare

Gör Mini bärbar högtalare för billigt!Du kan driva upp bärbara högtalarna med usb Plug! Dess behov 3-5Volts!Och du kan använda denna högtalare överallt!Kan göra det!Steg 1: Hur man gör det!Du behöver:-lödkolv-tråd-2 högtalare 3 watt (du kan få gratis...