13W LED vakna upp ljus, min versionJag introducerades till idén av "Blå LED ljuslåda av ewilhelm" och var mycket intresserad av. sovrummet i min förra lägenhet fått direkt solljus eftersom solen stiger, så jag brukade vakna mycket lätt på omkring 6 alla på min på, alltid.

.

Jag älskar att vakna med solen. du känner strömförande resten av dagen helt enkelt eftersom du vaknade den naturligt vägen. Du kan börja här att lära sig mer om detta ämne, det finns hundratals andra källor på nätet. nu jag saknar verkligen det och redan kan känna de negativa effekterna. på vintern är vinkeln på solen mer böjd så jag faktiskt sluta få lite sol in i rummet men vid cirka 10 tidigast. Det är alldeles för sent för att vakna upp för mig... !

.

I morse insåg jag att nu jag har tillräckligt med material samlades hemma från min tidigare ljus bar / växa ljus projekt att jag att sammanställa en mycket snabb.

.

Om du har allt material till hands och läggas ut, kan du vara klar på bara 1 timme.!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Vakna upp ljus 10 + watts LED

detta instructables är en extention av Sunrise väckarklockan av. Krediter för den ursprungliga idén och krets gå till medlemmen. Jag anpassat bara det till mina behov och material till hands. Den instructable i länken erbjuder väckningsservice ljus m...

Multi färgade 8 LED tillbaka cykel säkerhet ljus (mini m & m bostäder)

här är min första instructable för en LED säkerhet ljus. Jag bestämde mig att göra det efter vill göra några lampor för min cykel och efter att ha sett några guider på LED ledningar. Första jag skulle göra en 4 LED-ljus men slutade göra det 8 för bät...

IMPROVISERADE DYNAMO POWER SUPPLY (med laddare portar, led ljus, mini fan)

bärbar laddare är ganska vanligt i dessa dagar. Så, om du råkar ha en bärbar laddare som kan bara sista timmarna på laddning & ersätta strömkällan, härs din chans att få det uppdaterad med dynamo nätaggregat (med laddare portar, led ljus, mini fan) s...

24 kanal USB ansluten LED Controller, upp till 1A per kanal

Denna enhet är avsedd att vara en mångsidig hög-aktuell LED-controller, med förmåga att sjunka eller / och källa strömmar upp till 1A per kanal med försvinnande av upp till 2.5W per kanal. De olika tröjor och transistor placering tillåta att enheten...

Dot det led högtalare ljus

detta instructable är baserad på den punkten det led thingies som du kan hålla sig på nästan var som helst där du behöver ljus. Jag ska visa dig hur man gör dem till LED högtalare ljus: D(Detta är en uppdatering av tidigare versioner av LED projekt....

Förbättrad högeffekts LED cykel huvudet ljus med integrerad kylfläns

efter skur i världen för rätt delar, är följande en uppdaterad version av min koppar montering baserad LED cykel huvudet ljus. Se den ursprungliga högeffekts LED cykel huvudet ljus med integrerad kylfläns instructable för detaljer om den tidigare ver...

Gör en Solar Powered Led lampa Post ljus

detta är min första instruera-stånd så bära med mig, kommer jag visa dig hur man gör en Solar Powered Led lampa Post ljus, det kommer att lysa upp en stor del av din trädgård. Jag har ett liknande ljus till salu på ebay på denna länk http://www.ebay....

Göra en 48 LED Macro Ring ljus för SLR för $10

jag gillar verkligen ta makrobilder. Det finns ett problem dock utan ordentlig belysning makro skott är verkligen svårt att ta. Du måste använda långa slutartider, ett stativ och kan inte använda din blixt eftersom du får fula skuggor. Lösningen anvä...

Högeffekts LED cykel huvudet ljus med integrerad kylfläns

för oss reser med icke-motoriserade transport (cykel t.ex.), synlighet är viktigt i både förmiddag och efter twilight. Det bästa sättet att se till att sådana är genom användning av alltför starkt ljus, varav de senaste lysdioder (LEDs) är acme. Följ...

Min version av ett Paracord Jig

Jag fick nyligen intresserad i paracord objekt du kan skapa. Så många häftiga dem på denna webbplats kan du göra. Men det är mycket lättare när man har en klämma att hålla den. Du kan göra en eller köpa en. Jag tittade på de som du kan köpa och blev...

Min version av Geoff

att vara tre dagar före Halloween jag kunde få ett skelett billigt.För att klä honom använde jag Mardi Gras-pärlor, min mans Toy Story slips, och min sons sport pälsen och byxor.Jag använde pingpong bollar skära ner till storlek och målade ljusa blå...

Min Version av "The pålitliga" med interna

detta är min version av "The pålitlig" (R3) ursprungligen producerad av The Red Book av Westmarch. Jag måste säga att titeln matchar vapnet, med undantag för tidningen alltid faller. Så för att åtgärda detta, har jag lagt ett tidningen lås på de...

Min version av K' nex AK - 47. 2 Skjut mods! Mycket kraftfull!

Hello !Detta är min nya bössa: min version av AK - 47 (jag kallade det "AK - 48"...) med ett elastiskt system! Gun skjuter med slingshoot mekanism och det är mycket kraftfulla-Ammo: Röda kontakt-Små-Lätt att ladda om-Trigger riktigt braJag skapa...

LED Neon rep ljus program

Detta Instructable är en översyn och föreslagna applikationer för denna awesome LED flexibelt rep neonljus som vi fick från http://thediyoutlet.comJag har alltid letat efter ett diffust ljus som inte känner att en massa laser riktade mot mig, och det...

DIY uppgradering / FÖRKOMPRIMERA din LED tangentbord / Laptop ljus

Hej igen!Arbeta sen natt med grådaskig dim Laptop ljus är inte den bästa idén för dina ögon.Här skall vi ta en normal Ebay LED laptop tangentbord ljus, och modifiera den för bättre färg (Neutral vit) och ljusstyrka.I den första bilden, kan du se vårt...

HUR MAN VAKNA UPP NÄR SOM HELST PÅ NOLLTID!

Alla har sina egna speciella sätt att vakna upp - eller inte vakna så omständigheterna:) Detta sätt har förmodligen gjort och tänkt på av många, men jag beslöt att göra en instructable av det en) eftersom det fungerar och är användbara och viktigare...

Installera Audi A5 LED interiör ljus

Om du har en lyxbil, som en Audi, skulle förmodligen du upp ante lite och förnya din inredning. Det kan lätt göras med en uppsättning av Audi A5 LED interiör ljus för en helt ny look. Med invändig LED-paketet, behöver du inte oroa dig att hitta rätt...

Vakna upp Neo

detta är en Instructable om hur man blir som Trinity när hon hackade Mr Andersons computer.*This förklaras för någon som aldrig använt batch eller befalla snabb before.*Steg 1: Dess så färgglada First type"@ echo off"Nu har du väljer du färg. De...

Sol tratt spis (min version)

Hej alla,Tack för att kolla detta Instructable.Först måste jag ge kredit äras bör. Jag kan tillägga denna spis design är inte alls min uppfinning och är inte en ny teori.Professor Steven E Jones av BYU tror jag ursprungligen utformade och testade mod...