15-30lb PVC bågarvi byggt dessa för scouter och de visade sig ganska bra, jag var mycket imponerad.
Se Steg
Relaterade Ämnen

PVC pilbågar och pilar Build-längs

detta är en av mina längre videor, men jag hoppas du inte blir alltför uttråkad!Här är ett slags bygga längs video av två (tekniskt tre) PVC bågar och några pilar som jag gjorde med min vän Sean. All kredit går till Nick, bakgård Bowyer för inspirati...

En iPad / Tablet PVC stå vem som helst kan göra!

Detta instructable utformades så att du kan använda din iPad eller tablett i sängen, sitter på golvet eller på ett bord. Det är något som även någon i en lägenhet kan göra med bara några grundläggande verktyg. Jag kan nu bekvämt att använda min iPad...

PVC tryckluft karbin

detta litet luftar karbin som jag nyligen gjort är en stor bakgård leksak vapen på grund av det faktum att du kan skjuta något som passar in i pipan. Den design som jag har gjort är mycket mångsidig eftersom du kan göra det i valfri storlek av PVC so...

DIY PVC GoPro filmar Rig(for less then $20)

** denna rigg är för ljus kamera, såvida du inte ändrar min rigg för att få mer stöd **Hålla GoPro med bara händerna kan få tröttsamt och också orsaka instabila footage, detta montera underlättar en film och du får klart filmen som du vill.När du byg...

60lbs PVC Bow

armar och ben - 25 X 500 mm PVC tillplattad med värmepistol Riser - 25 X 400 mm PVC med pluggen staven inuti String - tält rep för bra information om PVC bågar, se backyardBowers videor på YouTube...

PVC solsystemet

detta instructable är resultatet av min sons skola läxor, i slutet kommer du hitta en video på spanska men jag tycker det är mycket tydligt, så jag ska försöka att göra en kort sammanfattning här av de viktigaste aspekterna av videon.Om någon tvivlar...

PVC bete Launcher och 1st testlansering

En DIY om hur man bygger en PVC bete Launcher eller bete kanon (Video på steg 2), och ett test lansera i slutet. Också, hur man gör fryst bete kula jag använder för att starta mitt bete. Denna launcher använder tryckluft till barkassen betet ut medan...

PVC barn stol

Dessa stolar är så fin för utanför! De vika för enkel förvaring och omslagen är tvättbara! Jag har testat stolarna upp till ca 45 pounds i vikt.Stol täcka leveranser:13 "x 26" tyg för främre13 "x 26" tyg för rygg13 "x 26" ski...

PVC Overhead kamerarigg

Min fru ville ha för att kunna spela in en tid förfaller video av sin målning. Jag använde skrot material som jag hade på hand och några tekniker visat i tidigare projekt till setup en tillfällig overhead kamerarigg.Om du föredrar att titta på video,...

Hur man gör en PVC gitarr stå

jag ville ha ett stativ för min bas och jag inte vill punga ut $15 eller så för en "riktig" en, så jag bestämde mig att bygga min egen. Jag blev inspirerad av PVC: N flera Gitarrställ och Hole Shot av Jesper brors gitarr står. Jag har spenderat...

PVC pipe fågel playgym

Så jag har väg 11 fåglar varierar i storlekar från ett plommon undulat till en blått och guld Ara. De alla interagerar acceptabelt vissa är även kompisar men det är alltid övervakade speltid. Så jag såg spela gymmet på en lokal sällskapsdjur plats oc...

PVC Pipe tabell Dolly

detta var ett super enkelt projekt jag gjorde för att få en dolly sköt eftersom butiken var stängd och jag inte kunde köpa en faktisk en.Jag tror inte det är något unikt med denna design - det finns förmodligen andra på denna hemsida, men jag ville g...

PVC ~ Ladder Toss

Stege slänga (Definition): En utomhus spelas med vänner eller kolleger kompisar som innebär kastar 2 bollar på en sträng mot en stege formade objekt. Syftet med spelet är krok 2 bollar på den strängen runt stege formade objektet. Laget med de flesta...

PVC Periscope

min son kom till mig med en idé att bygga ett periskop. Han hade hittat ett enkelt projekt i en bok som används av ett mjölkpaket och två speglar. Vi hade ett par speglar, men ingen mjölkpaket. Så pappa sa: "vi kommer inte att bygga denna leksak peri...

SLANGBÅGE, lätt, hög effekt, PVC, W typ

inspirationen till denna slangbella var JoergS instructable påDenna Slingshot är lätt för nästan någon att göra.De enda verktyg som behövs är någon slags såg att skära PVC, en fil som hjälper runda över översta kanterna på rören, en linjal och penna...

Enkel uppsättning monterade PVC blod kanon för teater specialeffekter

ibland när du gör en pjäs, dödat några personer på scenen bara är inte tillräckligt. Ibland behöver du ett blodbad. Som var fallet för en produktion som jag arbetade på nyligen. Showen inleddes med det brutala mordet på en hela bröllopsfest, och det...

Bygga en 3D till 2D projektion skulptur från PVC-rör

här är en iögonfallande utomhus skulptur kan du bygga med minimal verktyg och tid. När den rör sig i vinden, it-projekt en föränderlig 2D "yta" från en 3D-solid. Förväxlar "flatlanders" och förbipasserande lika!Steg 1: Stycklista Du be...

Globe Project

Det hela började med en boll.Min 2 år gamla barn kärlek kartläggning, han lärde sig alla stater från planar världskartan. Så ville jag visa honom där vi är på jorden, som i 3d. Jag bestämde mig istället för att köpa en jordglob, att bygga en. Hugg ef...

Drake kostym

jag gjorde en Head-hunter dragon bär ett avhugget huvud halsband men du kan använda detta instructable för att bygga någon varelse som du vill. Jag hade en hel del vad jag behövde redan så denna kostym kostar under $100. Det tar mycket tid, dock. Så...