19-tums kommunikation rack, IKEA bristEn 8U, 19-tums rack kostar ca US$ 2000, det är en stor över dyra för hur, men med en minsta budget och ansträngning, om en US$ 70 och en regnig söndag, något liknande kunde uppnås. KISS, Kit it Simple Stupid var strategin eftersom tanken var inte att kopiera en kommersiell 19 tum i alla dess funktioner utan att spendera mindre tid och pengar för det mest effektiva resultatet, använda simple och ett lägsta antal verktyg. Purist säger jag kunde jag gjort bättre, ja, men det var inte målet

En Sketchup modell, 95% korrekt kan vara hitta här

Verktyget du behöver:

 • Några gängade skär för att fixa dina komponenter
 • Superlim
 • en 6 mm borr lite, för metall helst
 • En 6mm insexnyckel
 • En sticksåg, elektrisk eller manuell, jag använde manuell
 • Några sandpapper

Material:

 • En IKEA avsaknaden sidobord kostar ca US$ 9 (12 Singapore dollar).
 • Ca 1 kvm av 6 mm plywood
 • "L" forma aluminiumprofil, om 20mmx20mmx1.5mm, 5 meter lång.
 • 2 x Plexiglass blad 1,5 mm tjocka, 450mmx450mm, 450mmx180mm (tillval)
 • 36 x små magneter
 • 8 x PLT infoga nötter
 • 8 x blotting
 • En spray kan matta svart måla (valfritt)
 • En dag arbete
 • En dator kylning fläkt (valfritt)
 • En 12 volt strömförsörjning (valfritt)
 • En multi socket power ramp
Se Steg
Relaterade Ämnen

Bygga en tv rack med en ikea brist på tabell [aka lackrack]

min fru ville att jag skulle städa upp alla kablar och skräp runt min tv skåp. Efter några google-ning och en snabb tur till Ikea bygga jag detta.Jag blev inspirerad av: http://wiki.eth-0.nl/index.php/LackRackJag använde det delarIKEA brist på tabell...

PRINTTABLE prisvärt, attraktiva IKEA brist på Tabell Hack skapa en 3D-skrivare

I börjanAtt vara intresserad av 3D-skrivare sedan 2011 efter att köpa enBFB 3D Touch (nu 3D system med senaste modellen är kuben Pro kostar mer än £2000) jag ville bygga en stabil stor bygga plattform 3D-skrivare för en bråkdel av priset.Många entusi...

IKEA brist på plus (ljus)

alla vet att tabellen eftersom det är Ikea: s filosofi kärnan för ett extremt lågt pris. Byggt från ingenting tål mer än 4 skruvar, luft och wood fibrer en hel del med tanke på hur bräcklig detta material är.Här är hur det görs:http://www.Wired.com/g...

IKEA brist hörnet tabell

Hej du!Jag för närvarande redesigning ett litet rum som har 3 mandat i det. Rummet är mycket små att vara endast 6 kvadratmeter. 2 av bilarna står nästa gå varandra i 45° vinkel. Eftersom utrymmet mellan två är för liten för en full storlek bord besl...

Soffbord (hacka av IKEA brist)

ett par år sedan vi var på IKEA och såg ett soffbord för cirka femtio dollar. Som kunde passera upp sådan en affär. Tja, efter två småbarn och folk som gillar att sätta fötterna på bordet, började det få lite vinglig. Vi fick några år ur den och viss...

Soffbord IKEA brist

jag hade ett par saknas svävande hyllor och behövde ett litet soffbord. Här är vad jag gjorde.Steg 1: Delar & verktygDelarna är minimal:Två saknas hyllorfyra 1" bultar med muttrarfyra 1" träskruvarTvå Grundtal ben. Jag använde 8".Verkty...

IKEA Hack-a-brist

The IKEA Hack-a-brist är en skruva-enhet för dem som behöver att samla ett stort antal IKEA brist på coffeetables. Det sparar tid, energi och smärtsamma handlederna. Det är mycket lätt att göra och det bästa är att det faktiskt är tillverkad av en br...

Konkreta brist: Ikea Tabell Hack

jag ville ha ett billigt soffbord, så jag gick till Ikea och plockade upp en brist på soffbord för $20. Det var en liten slätt, så jag beslöt att anpassa den lite.Steg 1: Material och verktyg Materials:Soffbord IKEA brist ($20)12 ft 1 x 6 brädor ($10...

Brist på IKEA bord i brist på flytande själva!

Detta är en guide för hur man gör två IKEA brist på flytande själva från en IKEA brist på tabell.Som kan ses på ikeahackers.netDu behöver en tabell från IKEA, kontrollera om du kan hitta en super deal för halva priset i "som är avsnittet".Behöve...

Soptunna med Ikea skoställ Trones

Trones skoställ köpt på Ikea är mycket billigt och kan användas som en generisk behållare. Med denna lilla hacka blir det en smart garbagae bin.Steg 1: ProduktstrukturVad du behöver:24,99€ - Trones sko rack - Ikea06,80€ - cellulära polypropylen 1 x 1...

IKEA Hack Adult färg bok tabell

Makeover en enkel tabell med din favorit vuxen färgsätta sidor!Steg 1: Titta på den korta video tutorial här!Steg 2: Saker du behöverEnkel tabell (jag använde en Ikea brist på tabell)Vuxen färg bok sidan kopior (jag utvidgade gruvan)PenselE-6000 Spra...

Coat Rack Planter

vi inte har mycket utrymme så vi byggde en coat rack plantageägare som vår version av en vertikal trädgård. Det är ganska enkelt om du har en borr och järnhandel i närheten. Coat rack och vin lådorna hittades på craigslist. Den dyraste delen var fakt...

Dubbla brist på laptop reception

Jag ville ha ett kort laptop skrivbord som vi kunde hålla i vardagsrummet och som skulle tillåta någorlunda bekväm användning av den bärbara datorn medan du sitter i soffan. Tidigare, barnen hade använt den bärbara datorn medan du sitter på dynan på...

Magnetiska krydda rack

Magnetiska krydda rack gjord av flingpaket. Alla du behöver köpa är magneterna... förutsatt du har boxed spannmål, tejp, sax, en linjal och något att skriva med å! Jag runda hittade 1 tum magneter på hantverk butik för $1,69 per sex-pack. Varje rack...

IKEA ljus hacka (flexin ditt ljus)

när jag bestämde mig att förbättra belysning på mitt skrivbord vände jag mig till Ikea. Jag fick Ikea Jansjo (http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/10128748) och bristen på Ikea (http://www.ikea.com/us/en/catalog/products/60124272) och kastade m...

IKEA Hack Art déco-tabell

Förvandla en billig $5 Ikea brist på tabell i en Art déco-showstopper med bara lite plywood, färg och lim.Steg 1: Se hur lätt det är att göra här!Steg 2: Saker du behöverBrist på bordet från Ikea (eller små, fyrkantiga sida bord)Maxx glans i Kina vit...

DIY Lightbox bygga med Ikea saknar bord.

jag har velat ha ett ljusbord i år, jag bor i en liten lägenhet och inte har utrymme att lagra ett stort ljusbord. Jag bestämde mig att bygga en foto/tracing ljusbord till min Ikea soffbord. Jag plockade upp all utrustning på ebay och tillsammans hel...

Lastpall soffbord med lyft upp och landningsställ

Ett soffbord gjord av upcycled pall trä och säng ribbor. Bordsskivan lyfter för att användas som en arbetsyta när sittande och avslöjar också förvaringsfack under. En pedal-styrda infällbara castor hjulsystem kan tabellen att flyttas smidigt och enke...

Billiga retro spel Arkad bord med integrerad display

HejDetta är min första instructable så känn dig fri att kommentera och kontakta mig om jag kan göra bättre förklara varje steg! :-)För detta instructable måste du:IKEA brist på tabell17 tums datorskärm med DVI eller HDMI-ingångRaspberry pi 2En Micro...