1940-talet fåfänga göra över/BIMS Chic stilHej, delar min färg/göra över min 1940-talet era vattenfall fåfänga. Jag köpte denna fåfänga från en annan kollega "picker" och det hade några stora frågor / vattenskador peeling fanér-den första bilden är när jag skalade bort och fast några faner på den. Strukturen var också medlem i IWW, så jag spikade och fixade det tillbaka till varje dag användning status. Spegeln är original, så jag var så glad att få detta, som jag har sett många med ingen spegel eller skadade speglar.

1. jag tog faner som var att skadade och peeling till spara.

2. slipas kroppen ned, så att färgen skulle följa på ramen.

3. för ett lager grundfärg, för att ge en fin finish

4. används ljust blågrön färg och vintage vit färg för första strykningen på fåfänga.

5. lagt till vintage 1930 / 40-tal reproduktion reklam papper / med mod - podge teknik till framsidan av lådor-blandning av vita Elmer skolan lim och vatten -

6. lagt vintage typ författare nyckeln print till knoppar

7. bedrövad att ge det en shabby chic känner, med hög industriell kvalitet sand slippapper.

Relaterade Ämnen

Andra världskriget Era Vintage Retro mikrofon 1930-talet - 1940-talet Prop

Min fru bad om hjälp att hitta en vintage scenen mikrofon att förbättra utseendet på sin 1940-talet vintage trior, The Beverly Belles . Mikrofonen behöver inte fungera, bara används som prop och konversation lappar. Vid jakt intra-, hittade vi dessa...

1940-talet radio Bar

Jag kommer att visa dig hur du tar en antik 1940-talet radio och förvandla det till en personlig mini bar. Projektet var mycket roligt. Det tog upp många helger men det var väl värt den tid och ansträngning.Steg 1: Rensning & skär Första saker först,...

Bose Sound Dock-> 1940-talet Radio konvertering

hur jag konverterade en icke-funktionella 1940-talet radio för att hysa min Bose ljud DockSteg 1: Få gamla Radio... jag har en Bose Sound Dock, som spelar musik från en iPod. Jag har också en bondgård med anor till inbördeskriget. Min fru och jag bes...

Hur man har en retro söker 1940-talet stil bröllop på en budget!

jag har alltid älskat 1940-talet, och när det var dags att planera mitt bröllop, jag kunde inte tänka mig något bättre då att dela min favorit decennium med min speciella dag. Här är några steg som jag använde för att skapa utseendet som jag brukade...

Tabell från ett 1940-talet flygplan hjul

Hej igen. Jag har precis avslutat en tabell för mitt garage som är gjord av ett 1940-talet T-6 "Texan" stora hjul. T-6 var en 2: a världskriget skolflygplan. Detta projekt var ett dugg! Alla som jag träffade när du gör detta var en verklig hjälp...

Hur har ett 1940-talet retro bröllop!

Utseendet är den viktiga delen. Kontrollera att du har en mode idé att börja med. Min var att ha killarna i cabbie hattar, groomsmen i västar som brudgummen bar hängslen för att ha hans klädsel vara annorlunda så han stod ut. Min klänning jag höll en...

1940-talet stil faux bröllopstårta

förbi arbete del 3!Här är ett litet projekt som jag var tvungen att göra en 1940-talet stil faux kaka för en utställning.Lyft kakan och inuti skulle vara en bit av fruktkaka, vilket är vad de gjorde förr i tiden som de inte hade råd med något glamorö...

Reparera en 1940-talet Log såg!

Hur till: reparera & återskapa en 1940-talet Log såg!I denna video instructable, kommer att jag lära dig att reparera och återuppbygga en Stenna Log såg från 1940-talet. Dessa sågar uppfanns av Thomas Stenna och var den första bärbart, gasdrivna såga...

Göra göra & laga WW2 klänning

Under Storbritannien i WW2, mat kläder och material var ransonerade och en kultur av att göra och laga infördes. Denna klänning är uppbyggd kring detta tema och kan vara utformade med en huvudduk eller 1940-talet frisyr!Du behöver:En gammal klänning...

Restaurering - nya livet ur en trasig 1930-talet radio konvertering

Först och främst vill jag påpeka att denna $35,00 Western Royal konsolen radio var bruten, och i min bedömning skulle kosta mer att reparera än om du vill konvertera till en elegant bra klingande radio.Jag var på min lokala sparsamhet butik ett par m...

Hur man skapar en vintage 1940 stil gästbok på en budget för ditt bröllop!

När jag började planera mitt bröllop, kunde ingenting ha varit bättre för mig sedan att lägga till min favorit decennium till speciella datum. Efter ett bröllop som skapades med en 1940-talet flare... Jag kunde inte låta bli att hålla den gående in i...

1940 radio datorfall

1940-talet TRUETONE radio. Borttagna radio delar, refinished trä- och hårdvara. Har installerat en DVD/RW, modifierade och Compaq dator chassi. Monterade en 120MM kylfläkt där talaren använda vara. On/off och trim rattarna är nu knapp styra på/av fun...

Hur att fånga och ta hand om Crawdads (aka kräftor och languster)

Hej.Idag ska jag lära dig att fånga och ta hand om crawdads.Vänligen njuta.Steg 1: Saker du ska behov För att fånga crawdads behöver du följande:-Rainboots eller hip vadare-Fjärilshåv (kort net)-Tupperware behållare (medelstora, en för varje crawdad)...

Hur man installerar en vägghängda fåfänga

Vi köpte en vägghängda fåfänga eftersom vi gillade utseendet (den extra synliga ytan gör badrummet visas lite större) och eftersom du kan enkelt anpassa höjden och lagra saker i korgar som döljer sig under. Men de kräver montering direkt i reglarna,...

FPV markstationer - enkel guide och en grundläggande översikt över min GS bygga

TackDess varit 6 månader sedan min senaste instructable.Tack till de många människor som gillade och röstade för min sista. Dess på grund av dig jag har gjort tid att skriva denna FPV markstation instructable!!! WOOOOO.Om du tycker att detta hjälper...

2 spelaren stänga rutan spelet

Nyligen gjorde jag en resa storlek Shut The Box spel... sex av dem faktiskt. Efter slipning, stenciling och efterbehandling 60 små plattor, ville jag slå mig själv i huvudet.Jag följde sedan upp med två schackspel... 64 mer små bitar att sand och avs...

Ethernet över telefon linjer (eller vad kabel)

Jag kan höra röster säger:Hej buster vi har internet via telefonlinjer och dess kallas ADSL (eller VDSL).Thats sant. Den er mycket sant.Men har du någonsin funderat på hur mycket en VDSLam kostar? Helt från hobby budget. Åtminstone min hobby budget s...

Ånga maskin

Hej alla.Vi är studenter från Colégio Marista de Brasília, och som en del av ett seminarium, vi kommer lära dig hur man gör en hemmagjord ångmaskin, och även förklara hur det fungerar.Du kan också kontrollera vår handledning video på YouTube: https:/...

Hållaren för de långa kablarna

Detta instructable är ett tillskott av kabel-stödet. Kabel-stödet:Innehavaren är ett verktyg att hålla långa kablar.Steg 1: Steg 1: Material & verktyg (klämma)För att göra hållaren för de långa kablarna, behöver du följande material och verktyg.VERKT...