1970-talet neon Infinity TV



Detta är en början 1970-talet Ferguson Courier TV som jag har konverterat in i en oändlighet spegel, med en modern neon "Öppna" registrera glödande insida. Funktionen på / Off / Flash styrs genom att vrida TV tuning dial - det är vad vi brukade byta kanaler med i gamla tider barn!

Förutom bilderna finns också en kort video som visar den neon TV och dess roterande kontroll i aktion.

Se Steg
Relaterade Ämnen

1970-talet inspirerade virkade Grytlappar

innan jag hade barn, jag hade denna awesome hantverk rum där väggarna var dekorerade i vintage virka mönster, alla placerade i flytande ramar. < stor suck... >Jag önskar jag hade tagit ett foto av rummet för att minnas.Anyway, i den nu-packade-away...

1970-talet raspberry Pi Amazon AlexaPhone

Detta är en av 1970-talet-style trimphone som jag har konverterat för att hysa en Raspberry Pi kör Amazons Alexa röstsökningstjänsten.För att använda det du bara lyfta luren, tala din fråga, hänga upp och alexas svar levereras via en inbyggd högtalar...

Hur man kan föra en 1970-talet AM / FM Flip klocka tillbaka till livet

skulle det vara coolt att hitta en gammal flip klocka till steampunk?Goda nyheter och dåliga nyheter:Goda nyheter: Min chans kom för några dagar sedan och jag har köpt ett 70-tal Lloyds Solid State klockan i en antikviteter loppis för en jättestor $5...

70-talet terminal PC

detta är en dator som jag konstruerat och tillverkat för att se ut som en 1970-talet data terminal. Fallet är byggd från 1/4" hardboard (liknande MDF), och målade med många lager av både glans och texturerat färg. Datorn har en 22" LCD display m...

AC Powered motor Timing ljus

tillbaka på 1970-talet ville jag stroboskåp xenon att ersätta nästan värdelös neon timing ljuset jag hade. Jag lånade en kompis Nätdriven timing ljus att använda. Medan jag hade det, jag öppnade den och gjorde ett diagram av kretsen. Sedan jag gick t...

Imprint ljud och radiovågor på din näthinna: förstärkt verklighet med perfekt anpassning

Med S.W.I.M. (sekventiell Imprinting vågmaskin) kan du se annars osynliga ljud vågor och radiosände vinkar, tryckt på din näthinna, på fotografiska medier eller glasögon/kamera.Detta beror på något jag samtalet Phenomenological eller fenomenal Augmen...

Hur man styr en Nixie rör med en Arduino

Ett Nixie rör är en Neon gasfylld rör, som har en wiremesh anod med olika katoder formad som siffror eller symboler. Tillbaka i 1950-talet användes de i datorer, miniräknare och laboratorieutrustning. Nixie rör ersattes av lysdioder och VFDs (vacuum...

Gör en mikrovågsugn gun (HERF gun)

det finns ingen instructables på att göra en HERF pistol... förrän nu. Jag såg på YouTube och tänkte för mig själv "Jag måste ha en" så jag gjorde en och här kommer jag visa dig hur.-= FARA: detta instructable erbjudanden med hög spänning och mi...

Retro Raygun: förverkliga en prop genom CAD

Det är fullt möjligt, och ofta förekommande att förverkliga en prop genom hand-carving av olika material, antingen för den färdiga produkten eller som en mästare som ska användas för formning och gjutning.Det är också möjligt att göra betydande delar...

Ball Clock fötter

fixa fötterna på bollen klockan från 70-talet.Steg 1: Dåliga fötter Så här bollen klockan kommer till oss ca 1970-talet. Jag köpte den helt ny fortfarande i rutan förra året. Jag lägger ihop allt och det är en snygg klocka. Tyvärr har tiden inte vari...

Daylight sparande klockan

vid första anblicken ser detta som en vanlig klocka som saknar en minut hand, men det har utformats för att göra det enkelt att justera för sommartid. För att ställa klockan en timme framåt du helt enkelt luta den till höger och ställ tillbaka den ti...

En pengar att göra bärbara själv innehöll 16 Track Recording Studio för Under $3,000.00

Med tekniken förbättras, kan du nu göra, vad 40 år sedan skulle ha kostat någon miljoner dollarSteg 1: Jag byggde den med en Allen och Heath modell is 16 digital hårddisk-inspelareJag började genom att köpa hårddisk-inspelare, is 16 är ett bra val ef...

Lätta elbil: En passagerare @ 15mph, 210# Curb vikt

Jag designade och byggde denna roliga och framgångsrika ljus elbil för flera år sedan. Jag just nu lägga ut den på "Instructables" och kommer att lägga till fler steg, beskriver konstruktionen, i de närmaste veckorna.Använd länken till mitt webb...

55 gallon Drum vertikala vertikalaxlad turbin (VAWT)

detta Instructable gör att du kan bygga en vertikal vertikalaxlad turbin av mestadels återvunna material.Jag blev inspirerad att bygga en Savonius turbin från 55 gallon trummor efter att ha läst en artikel från 1970-talet kopia av Mother Earth News....

Komposten värmesystem

Den smärta högen är en stor hög av träbiomassa, aka kompostmaterial. Uppfanns av fransk bonde Jean Pain på 1970-talet, är den gjord av flis och sågspån, omgiven av en ring av höbalar för struktur och isolering. Som den smärta högen förmultnar, värme...

Människoätande shark kostym

jag trodde att detta kan göra ett bra första Instructable efter fantastiska receptionen fick det på spindlar nattklubb Halloweenfest. Jag hade velat göra något sånt här för ett par år men aldrig sett till att det i tid för tidigare Halloweens. Det to...

Bygga en gräsklippare hjul

hjul är inte längre tillgängliga för min elektriska trädgårdstraktor. Här är hur jag byggde en ersättare.Lite historia:GE designade och byggde flera modeller av Elec-Trak elektriska trädgårdstraktorer i 70-talet. Mine är en 36 volt modell byggd 1971...

Globala uppvärmningen: löst

vi har hört ropen ad nausium. På 1970-talet var det varning för en "kommande istiden" När det inte funkade, ersattes det med "globala uppvärmningen". Nu, i vad som bara kan describbed som ett försök att gränsla staketet, "global u...

Guerrilla trädgårdsskötsel - bombningen stil

föreställa sig du kör igenom den urbana djungeln. Du lever ditt liv, försöka göra vad som är rätt och medan du äter miles och undvika korsningen åkare, äldre personer, hundar och tvättbjörnar ser du alla dessa monotona rondeller, vägkanter och övergi...