2.4 G M2M RF UART modul Debugger AnvändarhandbokDen LC-3000(PA) följetong 2.4 GHz RF Multi-till-Multi (M2M) UART modulen är en ny modul av INHAOS, det har kombinerat en hög prestanda och låg effekt Cortex-M0 processor och 2,4 G RF SOC, ger användaren ett mycket enkelt sätt att genomföra 2.4G RF kommunikation via enkel UART programmering.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY RTC DS1307 modul och användning med Raspberry Pi

Hej vänner,Efter en hel del forskning kom jag bygga min egen RTC med DS1307.Jag kommer att använda min RTC med Raspberry Pi.Jag skulle ha köpt en modul men det var alldeles för dyrt... så jag bestämde mig att bygga min egen.Kan komma igång.Steg 1: Re...

2.4 G trådlöst data sortering system baserat på Arduino RF Uart

Moderna smarta hemmet kan enkelt ansluta till varandra all elektrisk utrustning, men nästan alla terminaler beroende strömförsörjning förutsatt energi, så vi måste göra en mindre storlek makt, INHAOS AC-5000 ger 5 w i en liten storlek, det räcker för...

Mahogny & mässing nixie klocka (med IR och UART kontroll)

Uppdatera: min tävlingsformulär accepterades. Om du gillar klockan, kommer att jag uppskatta om ni röstar för det!Hej där!I detta instructable jag ska visa dig processen att göra en awesome, steampunk-alike nixie klocka.Det finns massor av nixie proj...

Bearbetning kontroller R/C bil med XBee moduler

detta instructable är en modifiering av min presentation till Bearbetning Chicago gemenskapen vid (EVL) elektroniska visualisering Laboratory, University of Illinois i Chicago den 1 okt 2012. I ämnetBearbetning bibliotek serienBearbetning och trådlös...

RF 315/433 MHz sändar modul och Arduino

Hej varje kropp, jag sökte på Instructables om en enkel RF sändar-modul, som används i fjärrkontrollen för bilar, eller för att styra enkla uppgifter, som Styrrelä/på tyvärr har jag inte hittat vad jag behöver, så jag beslöt att skriva en enkel artik...

Konfigurera HC-05 och HC-06 Bluetooth-moduler

Beroende på vilken typ av Bluetooth (BT) modul som används, krävs ibland det att ändra standardinställningarna för styrelsen, ut baudhastighet från 9600 till 115200 för Quadcopter eller master/slav rollen av modulen. Denna guide visar hur du konfigur...

Trådlöst styr en Robot med hjälp av Arduino och RF-moduler!

/*Redigera 05/05/2016Hej killar, jag har varit upptagen med college och kunde inte svara på commments. De flesta av y'all ville koden och scheman gjort lite bättre så jag har gjort scheman på Eagle 7.2.0 och laddat upp allt på Github.Här är länken: h...

Casa Verde: En modulär växthusgaser

Casa Verde är resultatet av en skoluppgift. Vi arbetade med detta projekt med 4 studenter industriell Design vid universitetet Gent / Howest Kortrijk (Belgien).Vi arbetade med olika "Urban Gardening" projekt och våra uppdrag var att göra ett mod...

EFCom Pro GPRS/GSM modul User Guide

Hej, alla, nyligen gjorde vi en handledning för EFCom Pro GPRS/GSM modul, en ultra kompakt och tillförlitlig en, som gör att du enkelt nå många fantastiska funktioner via AT-kommandon, ringa upp en telefon, skicka ett meddelande, och så vidare. Vi bo...

IKEA HACK MODULÄRA STAPELBARA HYDROPONISKA fönster trädgård

Detta modulära hydroponiska trädgård kan du anpassa ditt system genom att välja komponenterna enligt era personliga önskemål. Du kan bestämma själv om att växa utanför nätet med Kratky moduler eller lägga till moduler som kräver elektricitet som modu...

DIY elektroniska trummor (Drum modul Req skulle)

så förra året jag behövde för att hålla saker tyst för min housematesna, och som en trummis som tog lite återhållsamhet. Jag surfade runt på internet och hittade några bra webbplatser efter att ha läst om en DIY trumset på hacka-en-dag, och vad vet d...

RGB - Led Strip 12 V kontrolleras av en ATtiny85 med en 125Khz RFID modul

Den grundläggande idén gav mig denna sida RGB-RFID-lampa. Men eftersom jag har en hel del ATtiny85 jag kommer använda denna mikro-controller. För att göra det lättare för mig, testade jag alla del först på en Arduino Uno.Material:1 x RGB – Led strip...

Modulära förkläde

sedan tillkomsten av datorer, den verkliga världen tycker jag är så mycket ineffektiv längre. Håller upp en bok att läsa den!? Vrida sidorna med mina fingrar och hålla på rätt sida när jag satt med ett bokmärke?! Hur arkaiska!Varför kan inte min hyll...

Prototyp och konfigurera din egen realtidsklocka modul för Raspberry Pi (öppen källkod maskinvara och konfiguration))

För att hålla priset på hallon är pi ner utvecklarna vänster ut några av viktigaste av de realtidsklockan. För tillfället raspberry pi blir det tid över Ethernet från uppdatera tiden automatiskt från globala ntp (nework time protocol)-server, men det...

Arduino moduler - L298N dubbla H-Bridge Motor Controller

Snabb och enkel start guide för att använda och utforska en L298N Dual H-Bridge Motor Controller module med en Arduino.Modellen i exemplet jag använder är från Ebay.Material som behövs:L298N dubbla H-Bridge Motor Controller module (olika modeller fun...

Kontroll DC och stepper motors med L298N Controller moduler med dubbla motorer och Arduino

Du behöver inte spendera en massa pengar att styra motorer med en Arduino eller kompatibel styrelsen. Efter lite jakt runt vi kan hittade en snygg motorisk kontrollmodul baserad på L298N H-bridge IC som kan du styra hastighet och riktning av två liks...

Hur man styr arduino ombord med en android-telefon och en bluetooth-modul

i denna tutorial lär du dig hur du använder en bluetooth-modul och MIT: s app inventor skapa en trådlös seriell länk mellan en android-telefon och en arduino ombord.Här är en kort video som visar ett exempel app jag skapat. Jag ska beskriva hur man g...

$3 Bluetooth HID-modul (HC05 med RN42 Firmware)

Bluetooth HID (human interface device) moduler låter dig skapa bluetooth-kringutrustning som kan koppla ihop med mobila enheter out-of-the-box (som bluetooth tangentbord, spelkontroller, möss, etc.).Om vi vill bygga vår egen bluetooth HID-enhet, kan...

Bärbar kraft och Computing moduler för att förbättra Parkinsons gångstil

Detta bärbara system kom till liv av Kieran Czerwinski som skapade batteri/ström systemet och gait bistånd modul och Lauren Mitchell som hjälpte utveckla gång hjälp modulen och tillhörande kod. Detta skapades för en fysisk computing klass på CU-Bould...