2.5' laptop HDD rack bildar optisk enhetvill köpa en ssd-enhet eller en annan driva för den bärbara datorn och ändå vill hålla din gamla hårddisk disk i det?
Den bärbara datorn har en optisk enhet som du använder mycket sällsynta eller är trasig?

Enkel: Följ bara dessa steg och du kan lägga till en extra hårddisk till din bärbara dator ersätta din optiska enhet!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Ansluta iphone 4 till optiska enheter

Iphone 4 med dess portabilitet, användarvänlighet, hög beslutsamhet videokamera och länkade e-uppladdning gör det en idealisk plattform för telemedicin. Vi anpassade ett svårt fall för iphone 4 med en bifogad fil enhet som enkelt tillägger video till...

Hur man gör DIY extern Laptop HDD Sata hård Drive USB mycket billiga

Hur till göra DIY extern Laptop HDD Sata Hard Drive USB-mycket billigt och lätt göra det ai ditt hemMaterial som behövs:15 x 120 mm och 2 Flexiglass klart i 4mm thicknes15 mm x 60 mm x 2 Flexiglass klart i 4mm thicknesGlueGun välja band mäktiga Bond...

Dölja din optiska enhet i slätt sikta

Ja, jag vet, optisk enhet stealthing har gjort hundra gånger, men jag tog mig bara lite ytterligare. De flesta stealth görs genom att helt enkelt koppla bay omslaget till diskkassetten. Jag gjorde det också, men flyttade jag också knappen öppna/stäng...

Andra HDD/SSD för ASUS A46 Laptop

Vem använder DVD-enheten längre? Jag vet inte, och jag skulle vilja använda SSD för min laptop primära enheten, så jag kan ha bra prestanda från denna laptop. Denna laptop modell är Asus A46CA, men det bör också arbeta för A46CM serien.Bara en liten...

20 enheter instrument rack från IKEAs bristen på tabeller

Om du äger rack utrustning vet du hur dyrt kan vara att köpa en fin rack för att stapla dem up...thats varför denna idé ledde till i mitt sinne... en rack med 20 enheter utrymme för min utrustning, med en trevlig trä utseende och för mindre än 30 spä...

Omvandling av en laptop till en Steampunk 18.5" Tablet PC

jag var inte riktigt redo att börja detta instructable; Jag är fortfarande i utvecklingsmässiga faser av projektet. Men när jag såg tävlingarna för den göra den verkliga utmaningen och Shop Bot utmaningen; Jo jag var bara tvungen att få detta "vänner...

Andra hårddisk i en laptop

Vill du fortfarande använda DVD-skivor? Nej? Sedan, varför skulle du behöva den optiska enheten i din bärbara dator?Om du tar ut det, kan du placera en andra hårddisk i din bärbara dator. Eller du kan gå för en SSD + HDD combo, för en låg uppstart av...

DIY USB-Slimline optiska låda

hur man gör en USB inhägnad för en bärbar dator optisk enhet - av kartong!Jag befann mig i besittning av en trasig laptop som fortfarande hade en perfekt DVD-RW-DL drive, så jag tänkte, "varför inte säga det till god användning?"För detta instru...

Snabb Laptop Stand med plats för tillbehör

en dag fann jag mig att koppla in två USB-enheter och min mus och tangentbord med bara två USB-portar på datorn. Så då visste jag att jag behövde USB 2.0-navet. (Ja, tangentbordet har en två USB-portar, men de är USB 1, unpowered och riktigt tight.)...

Extern slim IDE-enhet till USB power mod

God afton mina damer och herrar, idag kommer jag att täcka processen jag genomgick för att anpassa en inre 50pin IDE optisk enhet som ska användas som extern via USB, med hjälp av en gemensam, Billigt, kinesiska adapter och en 50pin-44pin mini IDE ad...

Flera hardrives eller Opticle enheter i en dator som kan verkligen inte

första EVARSå jag gjorde detta instructable efter år av trolling och behandlingen runt jag slutligen hade modet att göra min egen. I ett nötskal visar jag dig hur man installerar hårdvara (i detta fall två IDE-hårddiskar och två IDE optiska enheter)...

Enkelt flytta roboten av HDD delar

detta är en rolig liten robot jag gjord av några skräp HDD och CD-ROM-enheter jag hade hemma.Jag ville lägga till några skottlossning effekter, men min programvara kunde inte lägga till vad jag ville, det bud uppAllt. Hoppas fortfarande att lära sig...

Bygga och testa den optiska apparaten från Tim's Vermeer

Tidigare i somras såg jag dokumentären Tim Vermeer, som följer Tim Jenison när han försöker att återskapa en Vermeer målning med en optisk enhet som kallas en camera lucida. Detta var i grunden en spegel i 45 graders vinkel, så att du kan se både den...

Hur rippa DVD/Blu-ray till Seagate Central, Personal Cloud, trådlös Plus och andra enheter.

Det är bekvämt och coolt att lagra, organisera, strömma och dela dina digitala mediefiler (filmer, musik och foton) använda Seagate hårddiskar som Seagate Central, personliga moln/personligt moln 2 Bay, trådlös Plus/Wireless mobil lagring, Dockstar,...

Montera en dator

Detta Instructable är för spelare som har äntligen nått fram till att lagra köpt datorer kan inte tillgodose gamers och funderar på att bygga sin första gaming dator.Mycket av detta är ganska grundläggande, men när du vet inte vilka portar är eller v...

Hur man gör en Molex strömförsörjning

detta är att visa dig hur du enkelt kan göra en molex power supply för dina hårddiskar / optisk drivar etc. med ett enkelt 12V DC-adapter. Du behöver ett par saker att komma igång:-Lödkolv-Löda-Två bitar av tråd-Multimeter-Spänningsregulator-Skruvmej...

Hur man gör en Macbook tablett

iPad för liten eller alltför låst för dig? Bygg din egen Mac tablett!Det finns tre utmärkt Mac Tablet bygger på Instructables redan, så det som skiljer min bygga från mängden?-Bygget är fristående i ursprungliga Macbook kroppen.-I stället för använda...

Databord (som tycker att dess A Piano)

Datorer är traditionellt gömda i ett kontor eller sovrum, har din huvudsakliga system på displayen i vardagsrummet är aldrig bra. De passar bara inte in i rummet (inte när systemet har tre monitorer ändå). Jag har byggt många datorer genom åren, men...

Toshiba T3200SX bärbar dator

Detta instructables visar dig hur du omvandlar en 1989 Toshiba T3200SX laptop till en dagens moderna bärbara super stationär dator.Här är en lista över saker du behöver för att börja detta projekt:Toshiba T3200SXIntel Core i5 - 3350P Ivy Bridge Quad-...