2 ingrediensen glass + 4 intressanta smakerJag har sett detta 2 ingrediensen glass eller ingen maskin glass överallt och jag ville prova det också. Jag är inte ett stort fan av glass men jag älskar fryst yoghurt mycket jämfört med glass. I mitt sinne detta 2 ingrediensen glass lät mer som en fryst yoghurt än glass till mig så jag tänkte "Varför inte?". Vi föredrar alltid olika i vårt hem (jag föredrar att ha olika hantverk leveranser att prova olika saker och min man älskar att prova mängd mat, så "denna mängd sak" är vanligt bland oss ;)). Så jag bestämde mig att prova 4 olika smaker med 2 ingrediensen glass som bas. Nu kan se min ta på detta.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Två ingrediensen glass - ingen "glass maskin" krävs

är du trött på de frysta modifierade produkter maskerade som "ice cream" i frysen gången av din affär? Ja? Då kommer du älska denna super lätt två ingrediensen glass. Det är lätt för att göra med verkliga hälsosamma ingredienser och du behöver i...

1-ingrediensen glass

denna glass recept är nästan för bra för att bli trodd - så rik, krämig och läckra, du skulle aldrig veta det är fettfri, mejeri-fri, och utan tillsats av socker eller konserveringsmedel, är även bra för dig!Det tar bara en ingrediens att göra denna...

Hemmagjord glass utan en glass maskin: choklad smak!

jag redan publicerat ett instructable för några veckor sedan om hur du gör din egen glass hemma utan att använda en glass maskin.Att en var för att göra kaffe smak glassIdag vill jag visa dig hur man gör choklad smak isen grädde!BTW: Jag har publicer...

Två ingrediensen glass, ingen glass maskin! ¦ I hörnet av Craft

Denna glass är så lätt att göra! Du behöver bara två ingredienser för att göra en ljuvligt grädde glass som är lätt att ösa, direkt ur frysen. Du kan lägga till ytterligare ingredienser som du gillar att helt skräddarsy din glass. Helt utsökt.Steg 1:...

2 ingrediensen glass utan en Glassmaskin!

Denna glass är enkelt... bara 2 ingredienser!Och ingen Glassmaskin!Det är så krämig och god!Det är perfekt ensam eller med någon mix-ins du kan tänka dig!Det tar planera framåt ändå...Steg 1: 2 ingredienser! Här är vad du behöver.2 koppar hela grädde...

Baked Alaska Ice cream Pie (3,14 lager med hallon glass!)

Jag velat alltid åka till Alaska för aurora. Men jag fick aldrig chansen för det...Men hey, åtminstone låt oss resa med våra tungor först med detta bakade Alaska Ice cream Pie så att vi kan sätta aurora på våra middagsbord!Du kan göra en super lätt v...

Banana "Glass" (Vegan, hälsosam!)

Detta är en av mina favorit sommaren behandlar! Det är frisk, lätt att göra och mest viktigt-läcker!Du behöver:Matberedare eller mixer (jag använder en nutribullet!)BananerKnivVax papper eller aluminiumfolie och en plåtFrysSojamjölk (jag använder sil...

Tiramisu glass körsbärskaka

Uppfriskande och välsmakande, ger denna glass kaka i smak av kaffe och körsbär-kylning en varm sommardag. Eller helt enkelt servera den som en öken att toppa en underbar måltid.Steg 1: ingredienser ladyfinger kexVanilj glasssnabbkaffeSugarCherry jamR...

De ultimata glass Cupcakes

Presenterar världens mest beroendeframkallande och "söt" glass Cupcakes.Och eftersom de var gjorda av mig, så att de blir mer speciell.Många saker för bakning inte vanligtvis finns här i Pakistan och jag i princip använda olika saker som substit...

Nr-Churn glass!!!

Ingenting skriker sommar mat mer än glass! Efter återkomsten från Italien, där jag blev beroende av glass och åt två gånger om dagen i två veckor, måste jag ha gått in i någon form av karenstiden! Glass och glass är essensen av sommar liv. För dem av...

Hemgjord Frosty - en glass behandla!

jag har alltid haft de läckra frostiga desserter från Wendy's. Cool, krämig och uppfriskande, men inte alltid på min avstånd. Det var mycket länge sedan när jag insåg att så länge jag hade glass i frysen och en sked på hand, skulle jag kunna njuta av...

Hur man karbonat nästan vad som helst: gör din egen kolsyrad frukt och läsk!

Sedan jag köpte en CO2 tank, jag har carbonating mina egna saker i år nu. Jag säger "saker", eftersom möjligheterna att vad kan vara kolsyrad är nästan obegränsade. Nästan allt som innehåller vatten kan vara snabbt och enkelt kolsyrat för några...

Kaffe ryckig marinad

Jag älskar många saker i livet men nära toppen av listan är vad jag skulle definiera som två primära livsmedelsgrupper, kaffe och ryckiga. Ingenting gör min dag mer än en ryckig eftermiddag mellanmål, och en varm kopp kaffe på morgonen ser till att j...

Rostad kyckling middag för två

Jag njuta av matlagning från grunden och har för vana att kombinera vänster över ingredienser från föregående recept; till ett recept gör jag. Matlagning på så sätt kan leda till intressanta smaker att skapa " receptet med den hemliga ingrediensen&qu...

Bästa av 2009: bästa i varje kategori

För att fira slutet av året vi tittat redan på top 50 listor för kommentarer, åsikter och betyg, men denna gång ska vi bryta ner efter kategori. Nedan är den topp 10 listan för varje kategori i form av åsikter.Naturligtvis innebär är populära absolut...

Lila Punch

Då och då höll jag ett parti. I en av parterna överraskade jag mina gäster med något. Det var den lila punch hopkok.Här är receptet för att göra drycken.Steg 1: ingredienserIngredienserStrawberry smaksatta sodaKlart färgad läsk (t.ex. glass soda)Blå...

Ice cream pie

Ice cream pie är super lätt att montera - och bäst av allt, kan du göra det i valfri smak du gillar! Denna gång jag använder vanilj glass med blåbär och citron zest, men jag vill verkligen göra kaffe glass med nötter och choklad chips. Eller jordgubb...

Hur man gör en regnbåge bombe kaka

Klart, det här är fantastiskt, men om du är osäker på vad denna majestätiska bedrift av regnbågen egentligen är, låt mig upplysa er. Det är en bombe, som är en typ av gjuten fryst dessert som får sitt namn från dess likhet med att, Tja, en bomb. Efte...

Enkla Banana Split

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör en enkel, väl presenteras banana split på under 5 minuter för familj och vänner. Detta kan göras av människor i alla åldrar utan några förkunskaper matlagning och lätt att hitta ingredienser.Steg 1...