20 minuters, 4 verktyg, 6 Muffin, Chocolate Chip Muffin receptDetta är en mycket förlåtande (till kocken) recept på muffins, att göra lagom för en 6 muffinsplåt.

Hela processen, inklusive matlagning, bör vara 20 minuter (5 minuter att göra, 15 minuter att baka).

Du behöver bara 4 kök verktyg för att göra detta, vilket gör det vänligt för små hjälpredor, och när du är i en kapplöpning.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Bästa någonsin Chocolate Chip Cookie recept

jag testat fem chocolate chip cookie recept för att ge dig vad jag anser vara absolut den bästa chocolate chip cookie receptet som finns.I en uttömmande sökning för att hitta den perfekta chocolate chip cookien - det enda receptet jag kommer att anvä...

En Chocolate Chip Cookie recept värt försöker

tävlingen här på instructables har spelat en stor roll i utmanande mig att tänka utanför boxen och försöka skapa olika recept. Jag har lärt mig så mycket i processen. Det har varit denna erfarenhet som har gjort mig en bättre kock och det har gett fe...

Gigantisk chocolate chip cookie recept

Vad alla verkligen behöver är förmågan att göra en gigantisk chocolate chip cookie.Detta recept kommer att göra en jätte (5.5-7 tum) chocolate chip cookie som kommer att tjäna två personer lätt - kanske till och med tre!När jag tjänade dessa jätte co...

Quick Chocolate Chip cookie recept.

Detta är min snabba och enkla recept för att göra choklad chip cookies. Detta är ett bra recept för människor som föredrar mjölkchoklad mörkare choklad.Recept:Vispa 2 pinnar av smör, ¾ kopp mörkt brunt socker och strösocker, pösigt ¾ kopp.Slå i 1 tsk...

Krispigt Chocolate Chip Cookies!

Aloha! Välkommen till krispigt Chocolate Chip Cookie recept.Växer upp min far och jag brukade baka kakor som våra kvalitetstid och efter många års experimenterande detta är vår favorit.Detta recept gör ca 50 läckra krispiga cookie perfekt för dunking...

Sega Chocolate Chip Cookies

detta är min favorit choklad chip cookie recipie från allrecipes.com subbmitted av ELIZABETHBH. Jag älskar att baka, och av dussintals andra chocolate chip cookie recept jag har provat den här är överlägset bäst. Cookies har trevlig, krispiga kanter,...

Chocolate Chip franska vanilj Pudding Cookies

tack till min vän Laure för att introducera mig till denna något annorlunda ta på den ursprungliga chocolate chip cookien! Detta recept är som mest chocolate chip cookie recept utom du lägga till två lådor med Instant franska vanilj Pudding Mix. Dett...

Låg fetthalt Chocolate Chip Cookies

fett-Chocolate Chip Cookies recept1 ½ koppar allrengöringsmedel mjöl¼ tsk salt½ tsk bakpulver½ dl kokos socker (du kan använda farinsocker)¼ kopp vanligt socker¼ dl vispgrädde smör (mjukt)2 äggvitor1 tsk vaniljextrakt1 msk mjölk (jag använde mandel)½...

Ultimate Chocolate Chip Cookie erfarenhet

dessa mjuka och sentimental Chocolate chip cookies smaka vattnas i munnen läcker när de går från stekpannan till magen. Högen varma kakan med lite vaniljglass och toppa med en cherry för en läcker och iögonfallande dessert erfarenhet.Steg 1: Cookie i...

Jätte, Sega Chocolate Chip Cookie

någonsin undrar hur man gör en jumbo chocolate chip cookie? Jag beräknat ute hur!Följ bara Nestle Toll House berömda chocolate chip cookie recept:2 1/4 koppar allrengöringsmedel mjöl1 tsk bakpulver1 tsk salt1 kopp (2 pinnar) smör, mjukt3/4 dl strösoc...

Att göra de bästa Chocolate Chip Cookies

Att göra de perfekta chocolate chip cookies är en kombination av konst och vetenskap. Vetenskapen om bakning är ganska rakt framåt. Du har fördelarna med att kombinera fett och socker som pressas för hårt; rätt tid att kombinera våta och torra ingred...

Chocolate Chip Cookies av DOOM!

Detta är i särklass den bästa Chocolate Chip Cookie recept som jag har stött på. Inte bara verkar det vara tillverkad av "läcker" men också "Seger" och "Förnöjsamhet." (Människoliknande mat är den bästa sorten mat!)Värm ugnen...

Banana kaffe Chocolate Chip Muffins

jag hade några browning bananer att arbeta med och ville prova något annat än vanliga bröd eller cupcakes. Jag visste att bananer och choklad gick bra ihop och jag visste att choklad och kaffe gick bra ihop... men vad sägs om en combo av två? Jag vis...

Chocolate Chip Muffins

detta är det enklaste och mest tasiest chocolate chip muffin reciep - jag piska en sats av dessa upp vecka för mina pojkvänner lunch lådor. De fryser också riktigt bra, om de gör det till den frezzer som är!Steg 1: Steg 1 - torra ingredienser -Sålla...

Chocolate Chip Muffins Banana Bröd

Detta är ett underbart mellanmål att ha någon tid på dygnet! Dessa muffins är säker på att en stor glädje för din familj och vänner att njuta av.De är ett lätt mellanmål att förbereda i köket och ett bra sätt att göra använda av din mogna bananer.Och...

Pumpasoppa, Chocolate Chip Muffins & Cookies

Det är en gammal tradition i min familj att använda allt du kan och slösa lite eller ingenting av vad du använder. Om du skär ner ett träd för virke kan rester bränns som ved eller flisas för landskapsplanering och boskap sängkläder.Vi gör samma sak...

Låg fetthalt Chocolate Chip Muffins

Låg fetthalt Chocolate Chip Muffins Recept:2 koppar alla ändamål mjöl½ kopp socker substitut (jag använde stevia)3 tsk. bakpulver½ tsk salt1 tsk vaniljextrakt1 dl mandel mjölk1/3 kopp äppelmos2 äggvitor¼ Kopp farinsocker1 kopp halvsöt choklad chips (...

Vegan stavat pumpa chocolate chip muffins!

I eftermiddag, jag gjorde dessa läckra lätt för att göra vegansk fullkorn dinkel pumpa choklad chips muffins! Ja! Det är rätt! Det är en munsbit, hey? Jag gjorde dem inte så söt så man kan äta dem som en härlig bärbara frukost, ett hälsosamt mellanmå...

2 minuters Chocolate Chip mikrovågsugn Cookie

Okej, vem älskar inte en varm, sentimental, choklad-chippey cookie? Visa mig den personen. Du kan inte, kan du? Det beror på att personen inte existerar.Alla älskar en chocolate chip cookie. Kanske det påminner dig om din barndom, kanske är det socke...