20 slipning & skrapning Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbeteHej Instructables gemenskapen,

här är redan del tre av denna serie Instructables samarbete mellan Jimmy Diresta och mig.

Denna gång handlar det om Tips och Tricks kring slipning & Scraping.

Användare av mobila App kan använda denna länk för att titta på video.

Vänligen kolla in Jimmy Diresta kanal och Känn dig fri att prenumerera om du gillar honom och hans projekt.

Glöm inte att kolla den sista sidan i detta Instructable för min månatliga Giveaway (och när du ändå håller på kan du kolla min andra Instructables eller videoklipp på min egen kanal.

Snälla ge oss en liknande och en omröstning om du lär dig minst ett nytt trick från denna Video eller Instructable ;)

Cheers Alex

Se Steg
Relaterade Ämnen

5 hot lim Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbete

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka har jag förmånen att dela med dig ett samverkansprojekt med Jimmy Diresta och mig själv! Han är verkligen en extra maker och en av anledningarna till varför jag startade min egen YouTube-kanal.De av er som ve...

7 borstar & färg kan Workshop Tips - Jimmy DiResta samarbete

Hej Instructables gemenskapen,här är den andra delen av Jimmy Tips serien som utlovat i det tidigare samarbetet Instructable mellan Jimmy Diresta och mig.Denna gång dess allt om penslar och färg burkar och som ni ser i rubriken vi har gått från en ma...

Jimmy DiResta samarbete: 26 geometri, linjaler & mönster Workshop Tips

Hej Instructables gemenskapen,dess varit ett tag sedan min senaste release men slutligen här är steg fyra i talserien Instructables samarbete mellan Jimmy Diresta och mig. En av anledningarna till varför det tog längre tid att skapa detta Instructabl...

Mini överlevnad kniv tillverkad av en gammal såg bladet - Jimmy Diresta inspirerade

Hej Instructables gemenskapen,denna vecka är det dags för ett nytt afternoon projekt. En sak som irriterat mig ganska länge när att göra pocket survival kit var att jag aldrig hade jag en fast kniv som skulle passa in i en liten mynta tenn. Jag vet a...

Bästa Workshop tips någonsin

Detta är en av bästa om inte den bästa butiken tips jag har någonsin hittats.Utrustning: Används Soda plast flaska värme pistol glas burk har bra applikationer inte bara i verkstaden men även kök, kontor och någonstans du inte vill spilla saker eller...

Löstagbar 360deg "Mag-ljus" för Workshop glasögon

Har du någonsin ville ljus medan du arbetar, men ville ha båda händerna fria?Dessa Mag-lampor hålla på sidorna av dina skyddsglasögon - men också läggas till hjälmar, örat-försvarare, cyklar, borrar, Rave, du namn den. Jag tror att vad är bra med dem...

50 år gamla Vise restaurering-med grundläggande verktyg

Jag har velat köpa ett skruvstäd under lång tid, men Griffins är mycket dyra.Lyckligtvis, igår, när jag hjälpte min morfar organisera och ordna några verktyg i sin verktygslådor, Vi hittade ett riktigt gamla vise, visar det sig att min Store-farfar a...

Wood & aluminium YouTube spela knappen för 1000 Subs!!!

Hej Instructables gemenskapen,här är mitt tack till 1000 abonnenter på min YouTube kanal! Eftersom många av mina abonnenterna kom från att besöka mina Instructables projekt skulle jag vilja tacka er alla för ert stöd, feedback och motiverande komment...

Trollkarlens lilla läder Spellbook (Notebook)

Bakgrund:Om du har sett min tidigare instructable där jag har gjort en läderarmband du vet att jag har en något utförligare läder projekt planeras men medan jag har de flesta verktyg, jag fortfarande saknar erfarenhet, så jag gör några XP slipning ge...

Ball Peen (aka bollen Pein) hammare restaurering

Jag har ett halvt dussin gamla hammare av olika typer med skadade eller trasiga handtag. Som den vise restaurering jag gjorde förra gången, jag hade noll erfarenhet ersätter hammare handtag och var lite nervös över förstör en cool gammal hammare. Eft...

Verkstad Sign

Jag gjorde detta workshop tecken att hålla min träbearbetning klistermärke samling på, jag blev inspirerad att göra det efter att ha sett Jimmy DiRestas YouTube-videor.Jag gjorde en video av projektet vänligen tummen upp och abonnera!Du behöver1\4 bl...

Penna nyckelhållare

Efter att titta på jimmy diresta och se cool allt han gör - jag märkte att han använder en hel del saker att de inte är avsedda att användas. Carving en kniv av en gigantisk bit skrot metall på marken - eller att göra en gitarr från en ak47.Jag älska...

GaussGun / spolevapen elektronik och teknik projekt

Jag beslöt att göra den Gold Crest Award på min college, som är en stor certifiering från British Science Association som ger studenter en möjlighet att utöka sina kunskaper om vetenskap, teknik, teknik och matematik genom att slutföra ett projekt sj...

Fixing Up an Old Hammer

Som en julklapp till min pappa bestämde jag mig att fixa upp en hammare att han ärvt långt innan jag föddes. Det fick han från en elektriker som används för att göra en del arbete runt Mina morföräldrars hus. Min pappa skrev en kolumn för yttrande fö...

Skiftnyckel flasköppnare

Byggde idag jag ett billigt och snabbt att inbyggd kapsylöppnare!Jag har fått idén till denna typ av flasköppnare från Jimmy Diresta senaste video på 10 DIY flasköppnare! Tack Jimmy!Totala kostnaden var cirka 1$. Du kan använda en skiftnyckel du fick...

Klyv trä på bandsåg och tabell sågen - gjort på Techshop

Resawing är en mycket användbar färdighet att ha i trä butiken, det är en grundläggande typ av klipp ut, precis som rippning eller övergripande, men istället för att hugga en styrelse till längd eller bredd, resawing skär en styrelse till tjocklek. D...

Grammofonen [Funnelophone]

Akustisk förstärkare är ganska cool, men min favorit stil är grammofonen... de bara ser cool... speciellt när riktig metall horn används. Som sagt, har du sett de begärda priserna för dessa skapelser? Jag trodde $185 modellen på Etsy var smärtsamt......

Festival tält Finder

Kan ofta vara ganska knepigt att hitta tältet i en stor festival eller campingen! Miles på miles av liknande ser tält, mörka stigar mellan dem och som ofta inte (för mig åtminstone) en öl inne du kan supa tältet att hitta förmåga.Ange festival tält f...

Kall rökare från Cocktail Shaker

om du är som mig, du är lång, mörk och stilig, och har en törst efter bacon! Här är en snabb, lätt och billigt sätt att generera kall rök för Makin ' bacon, rökt ost, ägg, eller för röka din egen malt för att brygga öl.Vi gillar att äta bra, lokala k...