23 stycke äkta Trigger K'NEX pistoldu någonsin undrar, "vad skulle någon göra om de hade ungefär 23 slumpmässiga priser liggandes?" Ja nu vet du! Jag tror detta är den minsta möjliga sant spolhandtaget utan att använda gummiband för att hålla hela ihop. Njut!
Se Steg
Relaterade Ämnen

Små, block trigger, k'nex pistol

denna pistol är liten, men dess ganska bra med rätt gummibandet. Varning! Jag är inte ansvarig för användaren dumhet. Jag tackar KillerK för fat och hantera design. handtaget är svårt att sätta ihop! så att du kan skapa dig själv om du vill!Steg 1: P...

True Trigger K'NEX pistol

detta är en sann spolhandtaget knex. Vänligen betygsätta och kommentera tack. Jag ger alla krediter till jamalam för baksidan av beståndet!Steg 1: Beståndet Bygga beståndet.Steg 2: Beståndet Bygga och ansluta beståndet.Steg 3: Fat. Bygga fat och seda...

AP4 K'nex pistol av Oblivitus

K'nex Gun namn: AP4 (överfall Pistol 4)Beskrivning: Detta är en liten, robust k'nex pistol som fungerar felfritt. Detta instructable visar dig hur man gör AP3, AP4 mods på steg 7.Influenser: Jag designade hela pistolen utom tillbaka handtaget, som ja...

Fantastiska K'nex pistol

denna fantastiska K'nex skjuter ett gummiband nästan 20ft!!! Gun har stor noggrannhet och stor kropp!!! Ha kul att göra och skytte pistolen! :):) Jag gjorde en fantastisk K'nex pistol som skjuter gummiband, skojar jag inte!! Jag gjorde det genom att...

Små K'NEX pistol

detta är min design för en liten K'NEX pistol jag kalla "Big Trouble." Om detta är något som du gjort, eller liknar något du gjort, låt mig veta och jag kommer att ta bort eller redigera den för att ge kredit dig. Men på en mer kul/spännande not...

Min nya K'nex pistol: FRSS - 001 [sista hämnd slangbella Sniper] + 5 K'nex pistol i konstruktioner!

Hello !Detta är min nya K'nex pistol, FFRS - 001 eller om du slutliga hämnd Slinshot Sniper (Ammo: grå connector). Det är lite speciell, för normalt, jag skapar mycket liten pistol (om vi kan kallas det "Pistol", så de är så små...), och här, de...

Dutchjs halvautomatisk K'nex pistol

Tja, här är det. Min blå rod skytte, shot 7 halvautomatiska k'nex pistol.Det är varken mer eller mindre kraftfull än mest sub automater och är mycket pålitlig (det ibland misständningar, men det aldrig sylt).Det är inte en perfekt semi-auto, eftersom...

Första k'nex pistol (med hopper)

detta är min första k'nex pistol, och som titeln säger, den har också en tidning på toppen.Jag använde 4 gummiband, men du kan lägga till så många du vill.Fördelar:15-round MagazineSanna trigger :DGanska kraftignästan aldrig syltNackdelar:handtaget ä...

K'NEX pistol / Pistol

en mycket lätt att bygga K'NEX pistol med bara grundläggande bitar och gummiband som är förvånansvärt stark och extremt kraftfull. Detta kan vara en leksak men det är mycket mer kraftfull än din genomsnittliga dart pistol så var försiktig med den.Byg...

K'nex pistol repeater

detta är min första k'nex pistol jag har byggt. Det blir riktigt bra spänner, och är mycket tålig. Den har en stark trigger och RAM så kan du lägga på elastisk makt. Utlösaren har aldrig faultered, inte heller har pistolen fastnat. Det är så tillförl...

MFGKG bult åtgärd K'nex pistol med 12 runda klipp

detta är min 4: e k'nex pistol, det är mycket kompakt med massor av ammunition möjligen en sann utlösare (jag '' m inte riktigt säker på vad en sann utlösare är men det drar tillbaka raka) den har ganska bra effekt och noggrannhet och enda jam på i f...

Min Mods av Jamalam's 'Storm 22 K'nex Pistol'

Så satt jag hemma en lördag, uttråkad ur min skalle och jag bestämde mig för att leta efter något relativt lätt att göra att jag har bitar för. Sedan snubblade jag över denna skönhet () det såg riktigt cool och jag hade alla delar att göra det.Jag va...

Oodammo K'nex Pistol

Hi det! Detta är min första K'nex pistol. Det är en oodammo pistol. Det skjuter ca 40 fot med en sträng av två #64 band. Det är robust och pålitlig och rymmer sju oodammo kulor. Vänligen kommentera och hastighet. Jag vill veta vad du tycker. Njut!Pro...

Pocket Sized kraftfulla lätt att göra K'nex Pistol

detta är en mycket kompakt men kraftfull K'nex Pistol. Dess ändlösa kul, mycket lätt att bygga, använder bara några stycken och åtgärder endast 7,5 inches, så få bygga nu!Följ kommentarer på bilderna.Steg 1: Samla delar Steg 2: fat BarrelSteg 3: Hant...

DEN sanna minsta K'NEX pistolen - världens minsta K'nex pistol

Detta är det sanna minsta K'nex vapnet. OCH INTE EN BLOCK TRIGGER! Awesome, höger? Det är inte bara de minsta, men använder minst antal bitar. 3 bitar för att göra det. En orange sak (jag inte vet vad de nu heter) och 2 blå distanser (en trigger, en...

Den enkla K'nex pistol för någon

rätt, detta är min första K'nex pistol: det går ganska snabbt, och kan ta massor av gummiband (det högsta som jag har fått det till är 8 gummiband)Ja, jag vet att det är en mycket enkel block trigger - så snälla inga kommentarer säger "det är inte en...

Sann semi-auto-rubberband K'nex pistol.

Hello !Detta är en semi-auto-K'nex pistol bygga med mekanismen av S - 71 (se L-K maskiner).Detta är ett riktigt bra system.+- Semi - auto-Enkel-Trigger är mycket bra-Kraftfull--Kan har endast 3 rubberband att ladda-Inte mycket exaktSer du min nästa p...

Ännu en k'nex pistol (detta sådana för tävling)

detta brukade vara den minsta k'nex pistol publiceras på denna webbplats och den använder bara 16 stycken!Steg 1: vad du behöver. Kontakter.4 gul4 orange2 en dubbelsidig mörkgråStavar.3 kort vit1 blå1 gulMisc6 storlek 32 gummiband2 blå distanserSteg...

K'nex pistol med flyttbara mag

Hej alla detta är min flyttbara tidningen pistol. Det är awesome! Den har 5 lager k'nex. Jag gjorde detta ganska mycket eftersom blå Mullet2 sa ska jag prova att göra det. Så jag gjorde, och det visade sig mycket bra. Så jag hoppas du njuta av det! J...