.25 ultra slim minimalistisk plånbok, Sedelklämma, metall flasköppnare, kreditkort som kan kopplas till ditt android fallHi guys samtidigt som man försöker att modellera en android fall liknar min iphone fall jag kom ut med en cool liten plånbok som kan hålla dig fram tills jag får android fallet gjort... Detta ultra Slim och minimalistisk fall är vattentät, svett bevis, små, bärbara, har en Sedelklämma, en arbetande flasköppnare, och rymmer 2 kreditkort och 1 I.D. Om du glåmig för att införliva detta till ditt befintliga telefon fall / / allt du behöver är en platt rygg och lite stark dubbelhäftande tejp

Denna plånbok är perfekt till minimalistic människor som behöver ta med så lite som möjligt. Detta är en perfekt plånbok för cyklister och löpare eftersom det är bara lite större än.25 inches inklusive kreditkort. Detta är som kolfiber version av en plånbok för alla dina minimalistisk behov.

Material
3D-modellering av programvara
3D-skrivare eller 3d skrivare service
Dogtag flasköppnare förhoppningsvis 1,5-2mm tjocka
Dubbelhäftande tejp (om du vill koppla till din telefon fall)

Som jag nämnde innan jag var killar kommer att göra dig en android plånbok, Sedelklämma, flasköppnare, etc... Jag arbetat på det en stund och talade med många människor med androids... Jag kommer till insikten att det finns en hel del android-telefoner ute... Detta är en hemsk fråga eftersom jag inte äger en 3d skrivare och prototyping och testning är en mycket kostsam och tidskrävande process.

Ärligt vet jag inte ens vilken android modell att börja med. Jag pratade med folk i butiken och människor i arbete. Alla gav mig olika modeller och statistik av vanligaste android. Så om jag får mina händer på en 3d-skrivare jag kommer att begränsa min design till en viss modell.

Jag skulle vilja rekrytera din hjälp och rösta för mig att vinna gör det riktiga tävling... om jag vinner skulle här jag kunna påskynda processen att göra en android fall. Också samtidigt rösta för mig vänligen skriva ner android modellen gillar du mig till modell 1: a i en kommentar :)

Just nu tror jag min bästa chanser att vinna är om detta Nano hållare med hörlurar arrangör. Så snälla! rösta på mig

Detta är en länk till min iphone plånbok fall... så snälla rösta på mig här också... Tack

** UPPDATERING denna 3d utskrift är nu till salu n shapeways.com tillsammans med en variant utan flasköppnare

http://www.Shapeways.com/Model/587971/Slim-minimalistic-Wallet-Money-Clip-bottleopener.html

http://www.Shapeways.com/Model/587969/Slim-minimalistic-Wallet-with-Money-Clip.html

Se Steg
Relaterade Ämnen

Slim minimalistisk plånbok av Cindy

jag har varit ett fan av slim minimalistisk plånböcker från Sedelklämma till gummiband. Min flickvän Cindy skapade nyligen, en minimalistisk plånbok från olika strumpeband storlekar speciellt för mina behov. Tyvärr dokumenterats skapandeprocessen int...

Ultimate vertikala hydrokultur gård på de billiga... Gift bort gröna grödor!

*** för mer info och bilder vänligen besök min blogg på http://thehydroponicexperiment.blogspot.comOk killar jag ber om ursäkt för den crappy instructable... Jag kinda rusade det för att göra det till gåva tävling... jag förlorade uppenbarligen att m...

En annan minimalistisk plånbok

Min gissning är att som en del av er, jag hoppade på tåget minimal plånbok ett antal år sedan när du plockar upp en credit-card-holder-plus-money-clip.Jag älskade sak men, ack, tiden hade tagit ut sin rätt på min älskade plånbok.Visst, jag kan helt e...

Organisera dina pengar med en K'nex Sedelklämma!

Har pengar, men gillar inte bära en plånbok runt? Har några K'nex liggande i garderoben? Tja, är det dags att ta dem ut, orsak gissa vad är trenden nu... ett K'nex Sedelklämma!För dem som inte vet, är en Sedelklämma i grunden en enhet som används för...

Hur man gör en Sedelklämma i mixer

Hej människor. Jag ska visa dig hur man gör en Sedelklämma i mixer. Om du är ny till blender bör du läsa dennaSteg 1: Ok låt oss komma igång. När du öppnar blender börjar du med en kub. Vi kommer att ta denna kub och ändra storlek på den. Ändra storl...

Affisch styrelse och Duct Tape Sedelklämma

detta är pengar klipp som jag gjort, modellerad av min pappa. (Nej, är inte hans duct tape, det är läder)Steg 1: leveranser Affisch styrelseSaxTångSilvertejpEn dollarEtt kreditkort storlek objekt2 magneter (inte för stark) (eller kardborrband)Ett gem...

Minimalistisk plånbok med Sedelklämma

För att hålla 4-6 kort och en liten mängd kontanter. Detta är en mycket liten och kompakt minimalistisk plånbok.Jag utformade en plånbok med avsikt att sälja den på kicken och gick igenom många versioner om min 3D skrivare (14 i alla) för att komma m...

SLIM: Minimalistisk läder plånbok

Jag gillar inte tjocka plånböcker. Jag gillar inte sitter på dem. Jag gillar inte försöker hitta saker i dem. På grund av människor som mig, minimalistisk plånboken blev en sak, och jag är här att presentera dig med en annan. SLIM. Nej, står det inte...

Sked Sedelklämma

för dem som inte vill ha en skrymmande plånbok i bakfickan, det finns en Sedelklämma. Men varför spendera en massa pengar på ett lamt klipp som ser ut som alla andra där ute? Gör din egen ur en sked! Det bara tar tio minuter och kostar mindre än en d...

"Fortune groda" Sedelklämma

pengar klipp/kredit kort innehavaren (som visas i bild 3) var i min procession för ibland. Det är mycket gammal, och jag letar efter en ny.Jag vill ha pengar klipp som kunde hålla det kreditkort eller ID liknar den som jag hade, liksom vissa dekorati...

Inledning: Minimalistisk plånbok

Efter en tidpunkt du att bli av med din fet plånbok (åtminstone i läkarundersökningavkänningen!). Jag fick dras mot plånböcker efter behandlingen upp https://www.kickstarter.com/stories/wallets webbplatsen kicken hade några lysande plånbok idéer och...

Trä Sedelklämma

Jag bär en trä Sedelklämma för ca 20 år eller så. Det är skönt att inte behöva släpa en plånbok längs för allt. Du kan få ett ID, kreditkort och några räkningar där utan problem, och det passar i din ficka där det är mycket svårare att få plockas fra...

Multi slitsad Sedelklämma

denna Sedelklämma eller innehavaren är enkelt men funktionellt. Det är också minimalistisk design och använder inte den traditionella fördubblats under klippet stil som har varit populära.Den består av en platt bit material. Du vika dina räkningar el...

PCI-kortplats täcka Sedelklämma

jag märkte en tid tillbaka att sitter på min plånbok hela dagen ont min rygg. Så tog jag några steg för att bli av med saken.Jag fick en bältesklämma stil mobiltelefon fall som har en ficka för min skuld-kort, körkort, etc.Men jag hade inte ett bra s...

IPhone "Ryggsäck" 3d Sedelklämma

eftersom Apple Iphone har ökat i popularitet, så har tillbehör gjorde för det. Det finns en mängd fall, så dessa är plånböcker. De kan hålla kreditkort, kvitton, pengar, och i vissa fall mynt. Fallen plånbok kan vara mycket svårt att ta bort dock. De...

Gandalf Sedelklämma

Hej alla, idag kommer jag att visa dig hur du skapar en gandalf Sedelklämma.För att skapa det, har jag använt mixer, ett open source 3d-modellering program.Instruktionerna är ganska enkelt (bilder hjälp) och jag hoppas du njuta av demHär är den .blen...

Justerbar Coin Holder Sedelklämma

bygger bort de råd som jag fick från poofrabbit, jag förändrat min tidigare design av den justerbara Sedelklämma med ett mynt som fungerat som en skruv. Nu förutom att justera till mängden pengar som du har, kan det också hålla mynt också! Min gamla...

Justerbar Lego stil Sedelklämma

detta är en justerbar Sedelklämma inspirerad av legos. Med dessa lappar som jag har CADed, är det möjligt att sätta olika storlek travar av kontanter i detta pengar klipp genom att ta bort delen och placera det i en annan position. Detta var CADed i...

Justerbar skruv Sedelklämma

denna Sedelklämma kan justeras efter hur mycket kontanter du har genom att vrida kvartalet i mitten. Denna skruv rörhållare dina pengar och håller det tätt på plats. Detta var CADed i SolidWorks och handledning förutsätter att du har grundläggande ku...