3 enkel och Awesome Halloween rekvisitaI detta instructable jag kommer att Visa u hur man gör tre lätt och awesome halloween rekvisita

Se Steg
Relaterade Ämnen

Tarmar och Gore Halloween rekvisita

i detta instructable jag kommer att visa dig hur man gör ditt eget blod och tarmar halloween rekvisita och spara lite pengar.Steg 1: Material som används Materials used:1 kan grå primer.1 svart sprayfärg.2 olika färg röd sprayfärger.1 burk blank klar...

LED spåra Light Box (enkel och awesome)

Om du är i traditionell animering, är en ljuslåda något viktigt. Här kommer jag visa dig hur man gör en enkel och bra LED Light Box som har också en trevlig tilt för en bekvämare ritning position.Detta är min första instructable och jag har bara tänk...

Halloween rekvisita att vända sig till se du som du promenera genom

Interaktiva Halloween rekvisita är alltid kul och de är förvånansvärt lätt att göra. I år jag konstruerade ett enkelt system som roterar en skalle för att möta dig och följer dig rörelser när du går av.För att åstadkomma detta använde jag ljussensore...

MEST AWESOME HALLOWEEN TÅRTAN NÅGONSIN! DUN DUN DUN!

allvarligt... dess awesome... jag vet... orsaka min fru gjorde den... hon är coolare än dig... så cool faktiskt gjorde hon en hela köket i sin kostym.Hon har denna gåva kallas... inte suga på livet som du... så dess vad hon gör...kakan är ändå fantas...

Automatisk flytta Halloween rekvisita

I detta projekt Visa jag dig hur du använder magneter göra Halloween rekvisita på en tabell flytta utan något vidröra dem.För att åstadkomma detta, inbäddade jag först magneter inuti ett avhugget hand prop. Sedan jag tog en andra uppsättning magneter...

DIY Halloween rekvisita

Detta var/är en enkel och mycket billiga Halloween prop(s) som kommer att chockera alla!!Gick bara till 99 cent butik köpte några billiga snygga gummi avhuggna armar och målade dem med akrylfärg. En gång torkade jag rullade dem runt i leran; Låt dem...

Att lägga Realism till billiga Halloween rekvisita - vikt dina lemmar 'n' siffror

Halloween är nu över, och som Karl finders billigt och bra komponenter för framtida projekt, jag är säker du har alla rotade igenom billigt överskottet som butiker försöker desperat att bli av med i tid till jul. Detta instructable utnyttjar dessa bi...

Fjärrstyra din Halloween rekvisita

Animerade Halloween rekvisita är mycket roligt. Men inbyggda rörelsesensorer vanligtvis fungerar inte mycket bra (särskilt i svagt ljus). Det finns många gånger när det skulle vara mycket roligare att kunna kontrollera dessa rekvisita med en fjärrkon...

Rising och Spinning Halloween skalle

min tredje instructable:Hur man skapar en programmerbar resning och spinning Halloween skalle med fischertechnik element!Min vision var att skapa en scen med en skalle upp ur en kista, snurra i luften och återgå till kistan. Enheten för att öka och s...

Förvandla billig Dollar Store plast skallar till hög kvalitet, realistisk letar Halloween rekvisita

i detta instructable jag visar dig hur man förvandlar låg kvalitet Dollar store skallar till hög kvalitet, dyra snygga halloween rekvisita.Jag kommer att redogöra närmare två metoder du kan använda för att uppnå dessa effekter.Steg 1: Samla material...

Awesome halloween liket för mindre än 3 spänn

jag älskar Halloween, nästan lika mycket som jul! Så jag älskar att dekorera och göra mitt hus ser verkligen skrämmande. Jag har så många idéer om vad jag vill, men för det mesta, de är ur min prisklass eller jag bara inte skulle betala för något jag...

En enkel och billig DIY raden efter robot

Om någon vill börja bygga robotar, denna robot är för dem, det är lätt att göra, ingen kunskap om programmering krävs, bara lite elektronik kunskap är tillräcklig för att avsluta denna robot.Viktiga ingredienser:1 x chassi2 x IR-sensorer1 x caster wh...

En enkel och billig brandman bil siren.

Kretsen jag beskriver här en enkel och billig sirener av brandbilar. Kretsen är baserad på bara 2 kvarter: en oscillator (långsam) och en annan oscillator (som är snabbare). Låsa bilderna.Denna krets använder endast 14 komponenter, alla lätt förvärv...

Enkel och billig luft kylare med datorfläktar

Denna luftkylare är ett billigt och enkelt sätt att hålla ett rum svalt utan att slösa en hel del makt. Användbart för dessa sommardagar, bygga bara behöver två datorfläktar (fall fläktar) och en ice reservoar. Kylningen sker genom en serie av två da...

Snabb, enkel och hälsosam jordgubbar fryst yoghurt

en snabb och enkel och hälsosam söt som smakar så bra att vara bra för dig!Av: Cassie M, Jayda I, John C, Kamani M och Marcus D.Steg 1: Alla ingredienser som behövs för detta recept är saker du kan köpa på din lokala affär.1-16 oz. paket med frysta j...

Hemmagjord enkel och billig projektor

enkel och billig projektor gjorda av papper och förstoring glas....

Enkel och ren Penny spis

Detta är en penny spis som jag har byggt. Kroppen av Kaminen är en tonfisk kan. Från andra penny kaminer jag sett, är här den renaste, enklaste och mest professionella. Gå vidare och göra variationer till spis du bygga. Kaminen kan koka vatten i en m...

Enkel och billig Studio Desk

detta är min första instructable, och jag är inte engelska så förlåt mig för min dålig engelsk. Jag har gjort en post/producent studio desk i min säng. Så låt oss börja.Steg 1: Rengör, rengöra och städa jag gjorde min studio i mitt mezzy bed rum. Så...

Enkel och häftigt Steampunk Fascinator

jag blir gift inom kort, och min steampunk-antydde bröllop behöver steampunk-antydde löshår. Jag är billig och ovilliga att betala Davids brud på order av femtio spänn för ett par bitar av syntetisk väv limmad mot en alligator clip-jag är mer än kapa...