3-fer: blöjan, Jack-O-Lantern och pumpa frön!Behöver du bara en pumpa, en punkin och en vass kniv. Kan inte bli enklare...

Material:
Pumpa tillräckligt stor för din Punkin,
Vass kniv
Grönsak skalaren, (valfritt)
Ugn (valfritt, för matlagning frön)
Ljus (frivilligt, för visning av Jack-o-lantern)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Jumping Jack-O-Lantern!

Varje år mina barn har nya en nyskapande idéer för "vad" de vill vara för Halloween, men jag vanligtvis måste komma med "hur"! Ett år, gör min son ville vara en Jack-O-Lantern och del av att vara mig aldrig något del sätt. Dessutom är...

Bygga den Borg Jack o ' Lantern

motstånd är Futile! Din tekniska och biologiska skillnader kommer att läggas till vår egen. Min familj är alla ivrig Trekkies. Efter att ha sett alla Nästa Gen, DS-9 mitt i Voyager och, det verkade uppenbart att använda en Borg tema för Halloween. Re...

3D Jack o ' Lantern i MAYA med eld effekt

denna Halloween designa din egen 3D Jack o ' Lantern och bara inte utforma det ge eld efffect i maya.Så låt oss komma igång!!Steg 1: Skapa pumpa kropp Undeads are coming . . . Samla upp din styrka och förbereda för kampen... Varje hem i vår by skall...

Hur man gör en mini Jack-O-Lantern

hur man väljer och rista mini Jack-O-Lantern kalebasser och några knep på hur man inte ska klippa dig själv medan du gör det.Steg 1: Välj en kalebass Det första steget är ganska uppenbart. Du måste välja en kalebass. För detta steg är det upp till di...

Hur man gör en 4 juli jack-o-lantern ur en vattenmelon: en fjärde-o-Lantern

Inte slänga bort den vattenmelon svålen efter 4 juli firande, förvandla det till en fjärde-o-Lantern. Pumpor borde inte få ha allt roligt!Det är enkelt och roligt (som carving en pumpa), men det finns några mindre melon-specifika knep som skiljer sig...

Gör en 3D tryckt Jack o ' Lantern

Med Halloween runt hörnet ville jag göra en Instructable på modellering en 3D utskrivbara Jack o ' lykta i 3D-modellering/animering programmet Blender. Blender är öppen källkod och finns tillgänglig gratis på http://www.blender.org.Jag har skrivit en...

Jack-O-Lantern Ice Cream Cake

1. Grädda 1 lager chokladkaka och svalna helt.2. krossa oreos (eller andra cookies/graham kex) och blanda med smält smör.3. Tryck smula blandningen in i botten och på sidorna av en våren-form kastrull.4. Lägg ett Tänk lager pumpa glass på botten, föl...

Belysta Jack O Lantern Ring

detta började som ett projekt till 3d scan en pumpa gjorda av lera, sedan det förvandlats till en upplyst ring.Steg 1: Första jag gjort en jack o lantern och avsökte den.Steg 2: Nästa, jag tryckt pumpa, sedan gjorde en ring i 123D och tryckt som.Steg...

Dremel ristade Jack-o-Lantern Tips och tricks, Featuring Teemo, The Swift Scout.

Hallå där alla. CryoFire här önskar er alla en glad Halloween. För mig verkade i år som det skulle vara ganska dyster, främst på grund av min brist på en kostym. Men, bara för att jag har ingen kostym, betyder inte att jag inte kan använda min kreati...

Enkel och gratis Jack-o-lantern

Hej! I detta instructable jag ska Visa du haw för att skapa bra dekoration för halloween natt! Det är mycket lätt att göra och kostar nästan ingenting!Varning! : Extrem kyla och värme, och vassa föremål! Ta extra uppmärksamhet! : )Steg 1: Vad du behö...

Jack-O-Lantern kostym!

jag gjorde denna kostym för min brorson! Jag använde en cirkel kjol mönster. Du vill göra din mönster först.Måste du mäta din * midja / bröstet * lägga 2 inches och sedan dividera med 6.28 2pi.* För en kjol skulle du mäta din midja men eftersom denna...

Jack-O-Lantern Baby mage

Hej alla,Detta är vår bebis magen skott av min fru. Hon var en bra sport. Denna lätt kostym konst kan göras hemma. Det viktigaste man behöver är en gravid kvinna (helst om 6 till 9 månader prego, ju större desto bättre din jack-o-lantern kommer att s...

3D Jack o ' Lantern i mixer

vill göra en jack o ' lantern men rädd för alla röran? Jag klandrar inte du! Jag har gjort en Instructable om hur man gör en 3D jack o ' lantern gratis! Är du redo? Låt oss komma igång!Steg 1: Steg 1 Öppna mixer. Jag kommer att använda mixer 2.68a, s...

3D Jack-O-Lantern utmaning

göra en spooky Jack-O-Lantern!Jag gjorde detta en med mixer. Det fanns så många alternativ och varianter. Slutligen vill jag något som jag kan skriva ut och det ser kusligt som en 3D gör. En design som jag faktiskt kan rista in i en riktig pumpa. Eft...

3D tryckta mini Jack O'Lantern Planter

Om du är värd en halloweenfest hemma och letar efter något litet, att täcka ställen/områden hemma som inte har något halloween'ene som din övriga rum, kan studie tabellen etc, detta "3D tryckta mini Jack O'Lantern planter" komma händig.Detta är...

Animerade Jack-O-Lantern

detta Instructable visar dig hur att animera en Jack-O-Lantern med formen minne legeringJag bestämde mig att skapa denna pumpa eftersom jag tycker att jack-o-lyktor är alltför statiska, de bara sitta där och stirra. Jag ville skapa en pumpa som inte...

Apple Jack o Lantern

I enlighet med temat äpple går runt platsen jag har beslutat att göra en "Mini Apple Jack o Lantern!Jag hoppas du gillar det, det är mycket enkelt och möjlighet att lägga till brand är helt upp till dig...Jag tände detta upp och visade resten av min...

Jack O Lantern Ghost!

Hej! i denna tutorial jag visar dig awesome experimentera med din halloween pumpa,Det är lätt, det är coolt, det är snabbtKolla videon nedan, på endast 2 minuter kan du se slutresultatet:Steg 1: Vad behöver du? För att göra denna "ghost pumpa" b...

Miniatyr Jack-O-Lantern

Ont om utrymme detta Halloween? Här är en liten Jack-O-Lantern att sitta på ditt skrivbord eller din bokhylla eller i din miniatyr Halloween rum box. Du kan även sätta ett ljus i det för några mini kusligt kul.Steg 1: Material och verktyg För Jack-O-...