3 häftigt torris experiment & trick

här är bara några av mina tricks och experiment att göra med torris,
de är riktigt kul så jag föreslår att du gör dem

Du kan prova det här hemma men var försiktig eftersom torris är 75 grader
Nedan noll och du kunde få en is bränna verkligen lätt

Relaterade Ämnen

Zombie Soda

Säker zombies kan älskar att äta hjärnor, men vad kommer du tjäna dem att dricka? Hosting odöda bara fått en mycket enklare med Zombie läsk! Du kommer inte bara överleva , men njuta av det, också.Dessa är bra för vanliga dödliga vänner och barnen ock...

Enorma torris Bubble - Experiment

några av er sa att jag måste göra det på en större behållare,så här är det, jag gick och fick några torris och gjorde det!ta en sekund och gillar denna vid, även om du vill ha merawesome vids prenumerera det hjälper en hel delTack...

Händig Tricks: Värld rest upplagan

så du vill gå till mystiska exotisk främmande land X. Vad är det bästa sättet att resa? Vad har andra människor lärt? Hur har du det roligaste? Detta är en stor samling av händig tricks och idéer för att resa.Dessa tips och tricks samlades in genom e...

Tri-paj-dag Experiment

det var upplagt för en paj lik som jag aldrig har sett. Kombinationen av två av mina favoritställen på webben fick min sinne hjul snurrar och idéerna började hälla ut. Det tog bara minuter att inse att denna paj ska göras till överskott med helt över...

5 fenomenal vetenskap Stunts, gjort med torr-is

Vad händer när Mad Science möter torris? Ta reda på i denna mind-blowing sammanställning av 5 "Super kyls" vetenskapliga experiment.Steg 1: Titta på videon!Varning: torr-is är extremt kallt! (-78 C /-109F) och kan orsaka omedelbar köldskador til...

Alkaliska Experiment

ett alkali också kan definieras som en bas som löser sig i vatten. En lösning av en löslig base har ett pH-värde större än 7.0. Adjektivet alkaliska är vanligen, och alkalescent mindre, används ofta som en synonym för grundläggande, särskilt för vatt...

Carbonating frukt med torr-is och en tryckkokare

Ett par år sedan, ville jag prova kolsyrade frukt. Tyvärr var den standardiserad tekniken att använda en piska sifon och CO2 patron, som jag hade. Att vara arbetslösa på gång, jag ville inte köpa ny utrustning bara för ett experiment. Jag bestämde mi...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med packen av kort och ett mynt!

I den här videon som jag gjort för min YouTube Chanel ny dimension där jag kommer lära internet att göra awesome trollkonster som kommer att blåsa folk sinnen lär jag dig hur man gör en häpnadsväckande magi Knep med ett mynt och en packe av kort. Det...

Hur man gör Awesome magiskt Trick med halm och kapsyl

Hur att sticka halm genom kapsyl. magiska trick revealed! [MÅSTE SE]I den här videon lär jag dig hur man gör en awesome magiskt trick med ett sugrör och en kapsyl. Detta trick är häftigt eftersom den använder objekt som är helt vanliga!...

Hur man gör en Awesome magiskt Trick med kort!

I denna video kommer att som jag gjorde för min YouTube kanal ny dimension lära dig hur man gör en riktigt galen magiska kort knep som kan göras med en lånad däck! Detta magiska trick är så episka! Detta trick bör leda till en riktigt bra reaktion oc...

Tillbaka till skolan vetenskapligt Experiment

Jag lärde mig detta trick på Happy Hour för några år sedan och har använt det i min science klass som en utredning labb sedan dess. Jag berätta bara inte mina elever där jag lärde mig det!Denna övning kräver matcher och innebär brand så använd försik...

Rolig Matchstick trick. Arbeta säkert, men suggestiva.

i detta instructable (som var lika mycket av en ursäkt för att prova ut min nya kamera som det var att göra en instructable) jag kommer att visa dig hur du ställer in match tricken som alla bör veta. Då ska jag visa dig vad som händer. När du vet vad...

5 awesome knep & upptåg med torr-is!

Du inte behöver vänta för halloween spela med torr-is. Här är 5 "icke-halloween" sätt att använda torris för tricks & upptåg.Var i världen får du torris? Försök att söka http://dryicedirectory.com för en plats nära dig.Steg 1: Titta på video...

Experiment i avancerade dataloggning (med Python)

Det finns en hel del uppgifter loggar instructables, så när jag ville bygga ett loggning projekt av min egen jag tittat runt på ett gäng. Några var bra, några inte så mycket, så jag bestämde mig att ta några av de bättre idéerna och göra min egen ans...

Backpacking Tips och Tricks

Backpacking i vildmarken kan vara några av de mest spännande och tillfredsställande erfarenheter av ditt liv. En känsla av förundran och nyfikenhet, kombinerat med ökad sinnen och bara en antydan av fara gör det till en vana värt att bli beroende av....

Instant havremjöl kakor: ett Experiment

Jag är ingen kock, och jag är verkligen ingen baker. Dock har jag gjort ett mål att försöka göra anständig (Ja, åtminstone halvvägs anständigt) cookies ända sedan min första batch någonsin, vilket oundvikligen vände kol-svart på grund av min fruktans...

Top 10 Party Tricks för 2014 - YouTube Mega-samarbete

De största liv hackarna på YouTube koppling styrkor, att ge dig 10 galna party tricks för 2014.Se hela spellistan härAlla dessa YouTube postat videor på deras kanaler. Kolla in deras original video nedan.Brusspup - glödande isbitarKipKay - stjärniga...

Hur man gör din torris hemma

HiJag visar hur man skapar torris med en brandsläckare (CO2)VAR FÖRSIKTIG FÖR DETTA PROJEKT, EFTERSOM CO2 KAN SKAPA BURNSSteg 1: Du behöver... För detta projekt behöver du:-Brandsläckare (endast CO2 vara försiktig)-Örngott-snö handskarSteg 2: starta...

Peppar och tvål Experiment

Hej stötarna, TechHead Tutorials här: I detta Instructable jag visar dig hur hur man gör vetenskap experiment/magic trick av "The Soap och peppar Experiment". I detta stora trick kommer du att ale att flytta hundratals kärnor peppar med bara ett...