3 ingredienser Boozy glass bröd (epic misslyckades)Hej, är det jag.
Jag undrar om efter alla tre ingredienser,
skulle göra boozy glass bröd.
de sa som bara behöver 2 ingredienser,
Men jag är inte stoppa för att lägga till sprit.

Hej, kan du luktar min glass bröd.
Jag är i Skottland drömmer om vad vi brukade baka.
När vi var äldre och fett,
Jag har glömt hur bröd misslyckas innan ugnen värmer upp fötterna

//-----------------------------------------------------

3 ingredienser behövs för att göra boozy glass bröd

1. 2 koppar av glass, ungefär träning vara 500ml

2. 1 1/2cups för alla ändamål mjöl, ca 200 g

3. 6 teskedar alkohol av val. Jag har använt Johnnie Walker Gold Label

Se Steg
Relaterade Ämnen

Glass smörgåsar - färgglada och anpassade

Sommaren kommer snart och redan barnen clamoring för glass. Lagra köpte glass smörgåsar blir tråkigt snabbt och inte alltid innehålla ingredienser valde vi för våra nära och kära. Dessa hemmagjord glass smörgåsar görs med ditt val av glass, sorbet, s...

Hand-vev glass för vevar

jag gillar handvevade glass, inte den typ som körs elektriskt (eller ännu värre den typ som kommer från butiken). Jag läste massor av böcker om pionjärer när jag växte upp och jag älskade historierna om sitter på verandan i sommar och turtagning veva...

Lätt glass Smörgåstårta

Denna "CAKE" är lätt att göra och gott! Jag hittade flera olika smaker av glass smörgåsar på min affär; Chocolate chip, vanilj, choklad och vanilj blandad.Detta är en bra sommarprojekt för barn för att göra. Se till att du får plats i frysen att...

Fruktglass Cupcakes

var en familj projekt med mina systrar, steg-mamma och en av mina vänner! Vi hade så roligt. Min lillasyster var sjuk men i slutet av natten hon såg mycket bättre och sa att hon inte har skratta så mycket på länge. Du ser min pappa skilsmässa min ste...

Chick-Fil-A banan Pudding Milkshake: En Haiku

otäck politikfläcker alla deras läckra mat;Inga fler Chick-Fil-A.Banan puddingså sublim är dessa milkshake...Kan inte gå utan.Söt och så komplexaDet visar sig att förfalskning äregentligen ganska lätt.Steg 1: ingredienser Att upprepa detta,behöver du...

Ljusare USB blixt driva / tangentbord

Youve sett usb blixt driva hacks innan, detta är bara mitt försök till att sätta en flash-enhet i en ljusare!^ som som ni kan se, epically misslyckades. så jag fortsatte och gjorde det med tangentbordet i stället!Steg 1: Material och verktyg Material...

3 ingrediens Vegan kaffe glass

Jag älskar kaffe!Men vad jag älskar nästan lika mycket som kaffe är glass. Dock älskar ibland glass inte oss alla tillbaka. Veganer och dem som är laktosintoleranta är vanligtvis förpassas till den mindre menyn för sorbet. Missförstå mig inte, jag ha...

1 minut Oreo glass smörgås

vem älskar inte Oreo? Svaret är alla! så idag efter en lång paus från Instructables beslöt jag att göra något sött för er? Låt oss göra detta!Steg 1: Samla dina ingredienser: 1. Oreo 2. icecream (någon smak av ditt val men vanilj skulle göra bra) Var...

1-ingrediensen glass

denna glass recept är nästan för bra för att bli trodd - så rik, krämig och läckra, du skulle aldrig veta det är fettfri, mejeri-fri, och utan tillsats av socker eller konserveringsmedel, är även bra för dig!Det tar bara en ingrediens att göra denna...

2 ingrediensen glass utan en Glassmaskin!

Denna glass är enkelt... bara 2 ingredienser!Och ingen Glassmaskin!Det är så krämig och god!Det är perfekt ensam eller med någon mix-ins du kan tänka dig!Det tar planera framåt ändå...Steg 1: 2 ingredienser! Här är vad du behöver.2 koppar hela grädde...

2 ingrediensen glass + 4 intressanta smaker

Jag har sett detta 2 ingrediensen glass eller ingen maskin glass överallt och jag ville prova det också. Jag är inte ett stort fan av glass men jag älskar fryst yoghurt mycket jämfört med glass. I mitt sinne detta 2 ingrediensen glass lät mer som en...

3-ingrediens pepparkakor glass

detta var ett experiment jag gjord av tre ingredienser. Vispgrädde, kondenserad mjölk och pepparkakor.Steg 1: verktyg × 5 dl (2.1 koppar) grädde× en burk burk kondenserad mjölk, 2 dl (0.8 koppar)× 20 bitar av pepparkakor eller mer!× En skål× Elvisp×...

30 andra flytande kväve glass

Är du nyfiken på vetenskapen bakom vad som händer med maten som det kokar? Är du innovativ typ, används för att uttrycka din kreativitet istället för att bara följa recept? Jag är Jeff Potter och jag vill hjälpa dig gälla den mat du älskar att äta, f...

Fantastiska tang orange sherbert glass

detta är min favorit glass som jag gjort i år, det gjordes först i min elektriska maker som tog isen och bergsalt, även om jag brukar fortfarande göra det här sättet jag har också använt i de nyare iceless beslutsfattarna med bra resultat, kom ihåg l...

Avokado glass

Min mamma brukade göra avokado skakar när vi var unga och jag älskade den. Detta inspirerade mig att göra avokado glass som det har varit ett tag sedan jag hade denna typ av efterrätt. Receptet är baserat på Alton Browns recept men jag gjorde vissa k...

Avokado och ingefära glass med chili och passion rippel

Jag älskar att experimentera i köket. Att skapa något unikt som smakar riktigt bra.Jag skapar och förbereda nu denna dessert för första gången. Men säkert inte sist.Detta är en frisk. En ren explosion av vitaminer, mineraler och nyttiga fetter.Steg 1...

Bacon och ägg glass

Mmmm, bacon. Men i glass? Säkert kunde bara ett geni eller en galen vetenskapsman göra detta arbete; Lyckligtvis Heston Blumenthal är lite av båda och bacon och ägg glass är en signatur maträtt av hans Fat Duck Restaurant. Jag har aldrig besökt inte...

Baked Alaska Ice cream Pie (3,14 lager med hallon glass!)

Jag velat alltid åka till Alaska för aurora. Men jag fick aldrig chansen för det...Men hey, åtminstone låt oss resa med våra tungor först med detta bakade Alaska Ice cream Pie så att vi kan sätta aurora på våra middagsbord!Du kan göra en super lätt v...

Bästa glass söndag någonsin

Steg 1: ingredienser: 1. någon glass. 2. Choco sirap 3. Whoppers (godis) tillval 4. choklad strössel 5. vispad grädde.Steg 2: glass Bara Lägg glassen i skålen.Steg 3: Whoppers Bara strö några whoppers i skålen på toppen av glassen.Steg 4: Vispad gräd...