3 minuters Popcorn på en CobGör du älskar popcorn men inte älskar alla röran som går med på det? Jag också. Först, du måste försöka att hitta bitar av popcorn maker du fick som en bröllopsgåva som lever någonstans på baksidan av den djupaste köksskåp (ni vet, en som du inte har sett sedan någon gång före förra julen), då måste man försöka komma ihåg hur mycket popcorn att sätta i sade maskin så att du få späckat med glödheta popcorn kernel granatsplitter om du överfyllnad det (och låt mig berätta de små rotskott ont!) .. .sometimes det verkar bara inte värt besväret.

Jag är Jeff Potter, författare till matlagning för nördar, och tur för dig, jag vet en okonventionell lilla genväg till att göra popcorn som bokstavligen tar tre minuter. Detta är den enklaste popcornen av ditt liv. Inga skyddsglasögon eller kevlar vest krävs.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör vitlök popcorn! (14 minuter)

Hur man gör kyndel, garlicy popcorn för en filmkväll med familjen!Steg 1: Pop popcorn/smält smör För att spara tid jag poppade popcorn och smält smör på samma gång! Den (i mitt fall ca 4-5 msk) smält smör smält (på en medium-låg temperatur i en liten...

PopKale - hur man gör rutinerade popcorn med tryffelolja infunderas grönkål chip crumbles

när popcorn blir en läckra och näringsrika vuxen version av sig själv är det dags att dela!Om du är som mig kan du hitta att småäta på traditionella popcorn hemma kan få tråkigt. Speciellt om det blivit din "gå-till" mellanmål eftersom det är en...

15 minuters papper-hantverk solur

detta är en 15-minuters papper solur i två bemärkelser: det tar 15 minuter att göra och har etiketten till de närmaste 15-minuterna. Den är gjord av papper, men jag utformade Gnomonen ha en tredimensionell bas för större stabilitet, avsmalnande till...

Motoriserade kaffe Kafferostningsföretagen från popcorn maker

Jag har börjat min resa i hem kaffe rostning. En av de mest prisvärda sätten att komma igång i hem rostning är med en Whirley Pop popcorn maker. Den största nackdelen med detta är att det måste finnas vevas hela rostning process. Detta är min lösning...

Grilla din egen kaffe med en popcorn popper

njuta av gott kaffe med bönor som du har rostad ensam. Allt du behöver är rätt typ av billiga popcorn popper och lite råa bönor. Det är verkligen lätt och så totalt värt det.Om du mala ditt eget bönor hemma och ser fram emot den första träffen av kof...

5 minuters brasiliansk stil Cupcake

Jag lärde nyligen att göra 5 minuters cupcakes, men efter en liten sökning här på Instructables, jag fick reda på att ett fåtal personer redan hade postat receptet.Så jag tänkte att skulle kunna jag lägga en brasiliansk touch.Detta instructable komme...

2 minuters choklad mugg Cake

CollinTV introducerar 2 minuters Chokladtårta mugg! Collin ger steg för steg instruktioner att göra en läcker chokladkaka i en mugg!...

4 minuters chokladmousse

detta otroligt dekadent, lyxiga 4 minuters choklad mousse recept kommer till oss från Gordon Ramsay (som jag kärleksfullt hänvisar som arga kocken). Du måste prova det här! Det är värt varje minut av ansträngning.Varning: följande recept är extremt b...

Popcorn kostym

detta är min 5 år gamla son, Jason.Han älskar bara popcorn!Vi beslöt att göra en billig, snussats dräkt för 2012. Denna kostym kostnad var ca. $25!1 kartong1 gården av randiga Material (köp på REA!)1 rund trä medaljong (hantverk butik)1 röd och 1 vit...

45 minuters Flat Pack Rainbow bokhylla

Denna bokhylla är ca 5 fot hög, 6 fot lång och 9" breda.Vad är bra med denna hylla är det är super lätt att göra, ser bra ut visuellt och packar platt till ett område av 6 "x 9"x72"! Även detta skulle kunna göras att försvinna när du s...

5 minuters tidningen bag

detta instructable visar dig hur man gör en lätt väska från en vanlig tidning i mindre än 5 minuter!Denna idé kom till mig när tidningarna höll stapla upp i min sovsal och jag inte hade någon annan användning för dem men att kasta ut dem... Vilket är...

10 minuters Super lätt Dungeon facklor

10 minuters Super lätt Dungeon facklor för Halloween och andra Dungeon evenemang. Också kunna vara olympiska facklan eller Frankenstine bybo fackla.Dessa facklor ser bra ut i ljuset och särskilt i mörker. Du kan göra flera av dem att dekorera din dun...

Kaffe-Fondue-Popcorn maker

jag blev inspirerad av några av de stora tjänster jag såg på instructables och beslutat att göra min egen personliga popcorn maker. För några år sedan, hade jag stött på en stor kaffe varmare på ett café. Jag trodde den grundläggande för båda är samm...

3 minuters Laptop Stand

här är vad du behöver...-Tunn och lätt gammal bok** Om du placerar din laptop på boken, bör det finnas minst en tum utrymme mellan toppen av boken och toppen av din bärbara dator. Detsamma gäller botten av boken och undersidan av din bärbara dator.-S...

15 minuters Indiana-stil Chili

detta är ett recept som jag har utvecklats under ca 15 år, har sina rötter i det recept som jag använt med min mamma hemma i Indianapolis, IN. Sedan dess har jag kastat i några matlagning nyanser jag lärt mig från några av mina vänner från Texas och...

20 minuters Homeade Taco eller Burrito fylla

detta är ett recept för homeade taco fyllning att jag har utvecklats de senaste tio åren. Det är minst lika bra som alla storebought kryddblandning, plus ingen MSG! Extremt lätt, läcker och friskare.Steg 1: Steg 1 - brun 1-2 pounds av köttfärs Först...

5 minuters Turkiet/ris middag

denna stapelvara i min familjs middag rotation är inte gourmet. Dock tar det 5 minuter eller mindre att kasta i crockpot. Min familj alltid älskar det och gärna äter alla matrester till frukost eller en matsäck. Ibland jag kommer att knocka mig själv...

10 minuters mobilen innehavaren

under de senaste veckorna, jag har sett några 10 minuters Instructables. Jag tänkte, varför inte göra min egen? Så, här är det! En tio minuters mobiltelefon hållare. Jag först kom med denna idé när jag uppmärksammade min ensamma Samsung mobiltelefon...

Enkla nr-sy 5 minuters Cupcake Pincushion

Hej alla, detta är min första "vänners kompatibla, även om jag har varit runt och skapa ett tag. Bära med mig när jag arbetar ut kinks! : DJag har varit i behov av en avsmalning för en stund och höll på att glömma att köpa en så scraps & desperat...