3 osannolikt överlevnad träffarDetta är en instructable att visa några osannolikt överlevnad artiklar som många människor bär på dem men inte tror de alternativa användningsområden de kan ha i överlevnad situationer.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man gör en överlevnad kompass med 3 träffar

kompasser är magnetiska pins som följer jordens magnitic dra.Steg 1: objekt. för kompassen behöver du:1. synål2. kork (real inte plast).3. magnetSteg 2: första... ta magnet och skaver mot nålen i 1 riktning 100 gångerSteg 3: andra...skär kork i en fj...

DIY färdigheter: Den bästa överlevnad verktyget

Kunskap ökar dina chanser att överleva.Jag är ett stort fan av att ha BOB (bugg ut påsen) i bagageluckan på min bil för nödsituationer både stora och små, men jag tvekar att lita på det alltför mycket. Underjordiska kärn fall-out skyddsrum, hagelgevä...

Överlevnad Crawdad fällan

I en överlevnad situationen har effektivitet blivit en prioritet. Jakt, fiske och födosök är alla viktiga aktiviteter, men de tar fokus och mycket tid. Med hjälp av fällor och snaror, kan du multi-task. Medan fällan gör din jakt för dig, kan avleda u...

4 hushåll objekt för överlevnad/bushcraft

Hej killar detta är min första instructable :)Jag skulle vilja dela några av användningsområdena för fyra gemensamma träffar för bushcraft eller överlevnad.-Inre röret-Soppåsar-Tin omkullkastar-BomullsrondellerDu har säkert de artiklar om runt ditt h...

Orkanen överlevnad med ett vindkraftverk

Denna video visar vad vi gjorde för att hjälpa oss genom orkanen och efterdyningarna.Jag bor i La Paz Mexiko och vi har bara drabbats av orkanen Odile. Det var en kategori 4 och värsta orkanen slå Baja Mexiko sedan 1940.5 dagar efter orkanen vi fortf...

(Uppenbarelseboken) Överlevnad ryggsäck

Har du någonsin undrat om det kan vara en kommande apokalyps? Och nej, jag talar inte om en apokalyps där det finns en hel massa hälften minded, tarmar faller ut, kött hungrig, människor jagar zombies. Jag menar en stor värld katastrof. Den typ som a...

Akut / överlevnad Pack även känd som BOB, bra, hjälp, 3-dagars eller "Oh Sh * t" bag

som de flesta människor är hyper medveten om behovet av beredskap i senaste efterdyningarna av "Superstorm" Sandy, jag arbetade för att förbereda min större nöd väska. Jag har en tidigare publicerade "kompatibel på en liten EDC kit packat i...

Hur man gör en multi spetsiga överlevnad spjut

Hej idag im kommer att visa dig hur man gör en multi pekade spjut. Du kan använda detta för spearfishing och primitiva jakt. Om ni undrar varför jag kallar detta en överlevnad spjut med alla grejer dess eftersom du ska ha allt som i ett survival kit....

Tio överlevnad artiklar för utomhus

Jag har studerat under surival experter, vandrade med scouter, arbetat med tidigare pararescue människor och lärt oss genom dum tur. tillsammans med några bitar av visdom som samlas in via lever livet. Detta kvalificerar mig absolut ingen expert men...

Överlevnad borste yxan

Zombies, utomjordingar, massiva buggar? Vad din katastrof är, vara beredd. Här är hur man gör en överlevnad hachet.Så, först du vill hitta ett verktyg somhar funktion (mer än en om möjligt)Är tillräckligt lätt för att dra runthar ett handtag som du k...

Dubbel dubbelsidig modulära Altoids överlevnad tenn

det finns massor av Altoids överlevnad burkar på Internet men; Mine är dubbelt utrymme och är helt anpassningsbara (jag kommer att lägga till kardborrband senare och visa dig hur du lägger till tilläggskort!)Material som behövs:2 Altoids burkarDubbel...

Vad är det minsta överlevnad redskap ni kunde bära? Den viktiga EDC Pocket

som en överlevnad strateg, det värsta problemet är att få min egen familj att lyssna och ta vad jag säger på allvar om överlevnad kit och beredskap. Även min fru var långsam att anamma vad hade plötsligt insåg jag när jag såg återhämtningsinsatser ef...

Överlevnad färdigheter Study Guide - spår av Grizzly

har fått några positiva recensioner från min tidigare "kompatibel, överlevnads lag 3 blev jag ombedd att ge lite mer info om vilka färdigheter att utveckla. Det verkade människor uppskattat tanken att kompetens över saker. Återigen, det Altoid tin är...

Funky McGroovy Duct Tape överlevnad paraply

från mina många experiances av camping i vår, sommar, höst och vinter, jag har experianced första hand elände att ha kläder som är fuktig, våt eller blöt gör resan verkligen suga. Jag har lärt mig att den mänskliga kroppen kan överleva utan mat för 4...

Överlevnad fiske utan polack

har du någonsin sett PVC eller pinne överlevnad fiske kit? Problemet jag har med dem är att gjutning och upprullning är plågsamt långsam.Och förmågan att sätta agn där du behöver det är ganska viktigt om du vill bli framgångsrik.Detta var en hopfällb...

Urban överlevnad 101: Tidning för att rädda ditt liv

här, ute på vägen det finns ingen TV eller radio och ingen motivering för böcker---åtminstone, om du är som mig och du är på en heltid, kreativ, liv-försonande uppdrag. Om jag hittar mina tankar vandra, jag känner mig som en gång tjuv och jag måste å...

Mäta vinklar och avstånd för utomhus överlevnad.

Ibland måste du göra vinkel mätningar men varken kan eller bör anställa något instrument, såsom vandring, när man rider en motorcykel eller när på en touring-buss. I sådana fall mäta vinklar med bara händer är den enda metoden som vänster. Denna meto...

En omfattande Altoids personlig överlevnad/varje dag bära Tin

Version 1.0Varje dag jag bär följande på mig minst: 2 knivar, 2 firestarters, 2 ficklampor, 2 multi verktyg, 2 paracord tillbehör och -naturligtvis - detta Altoids survival kit [som jag håller på att duplicera in i en Altoids Smalls Tin]. Jag har ock...

Altoids överlevnad ljus

Steg 1: Att göra ljus mögel Vad du behöver:-Äggkartong-Pennor eller pennor (något att använda för en mögel)-Vatten-MixerSteg 2: Rippa äggkartong i strimlorSteg 3: Placera strimlor i blandningSteg 4: Lägga till vatten och blandning Blanda tills äggkar...