3-steg kläder stift Magnetjag ville ha något att hålla recept på mitt kylskåp bekvämt, inte barbariskt. Det är de enkla sakerna och jag beslutat att dela en av dessa saker.
Se Steg
Relaterade Ämnen

Kläder stift pistol

detta är en instructable om hur man bygger en kläder stift pistol. Jag har sett varianter av detta, men aldrig denna exakta pistol.Steg 1: Vad du behöver Detta är en lista över leveranser:1: kläder stift2: gummiband3: sax4: såg5: tandpetarenästan all...

Hur man gör en kläder stift Mine

i detta instructable, du kommer lära dig hur man gör en kläder stift gruva som är bra för, upptåg. Det "blåser upp" med liten inverkan. Det kommer att skrämma fan av irriterande roomates, eller andra personer som du vill skrämma.Steg 1: Samla ma...

Kläder stift bildvisning

har du någonsin befinner dig viljande en kreativa, unika vägg dekor att utnyttja din fotosamling, men du inte vill slösa för mycket pengar eller lägger ner för mycket tid på det? Tja, är en kläder stift bildvisning en prisvärd, enkel fix!Förnödenhete...

PictureFrame från kläder stift

Min vän frågade för en "nice" trä pictureframe. "Nice" är ett knepigt begrepp... Saker att jag tycker är fin kan vara mycket kitsch för andra. Och vice versa.Här är dock en trä pictureframe som du kan göra själv utan att veta något om...

Naturlig trä kläder stift foto Holder

här är en snabb och enkel projekt! Jag ska förklara hur man gör en enkel och billig kläder stift foto hållare.Jag hade en massa extra material från andra projekt, så det kostar ingenting och tog 10 minuter att göra!** Gjord på Techshop! **Material:~...

Re ENGINEERING kläder stift

Min fru köpte några nya kläder stift (visas i toppen av foto) från en lokal återförsäljare. Varje gång hon använt en, skulle det flyga i två delar; en av trädelar skulle flyga bort av våren och den andra trä delen. De såg fina, men när jag jämförde d...

Pinnpåsen (kläder stift väska)

nästan alla behöver en pinnpåsen (kläder stift väska i Nordamerika). Även platt-invånare har förmodligen en inre linje i badrummet eller köket att hänga upp saker som inte kan vara tumla torkade. Köpte dem är sällan av en stark nog tyg, och de snart...

Kläder stift foto hängare

att bygga detta projekt jag började med ett par 2 "x 2" träbaserade skivor. Jag mätte rummet jag trodde jag skulle behöva ha 4 bilder över med 3 rader hög. Jag kom upp med 2" bred och lite över 3' tall. Höjd och bredd är upp till dig och va...

Barn Caterpillar kläder stift Craft

är du letar efter ett roligt hantverk för dina barn? De kommer att älska att göra denna kläder stift larv! Dessa caterpillar hantverk är mycket lätt och dina barn kan skapa och dekorera dem med hjälp av sin fantasi.Jag älskar att göra hantverk med mi...

Bröllop dusch kläder stift

alla älskar klädnypa spelet på bröllop eller bridal duschar. Här är ett roligt sätt att piffa upp ditt stift som din gäst kommer verkligen märker och uppskattar!Steg 1: Vad du behöver. • Trä klädnypor• Whiteout korrigerande vätska eller vit färg och...

Hur man gör en mini staffli med trä kläder stift

En mini staffli som du kan använda på många olika sätt.I ett parti, kan du sätta namnet på dina vänner. Du kan skriva speciella meddelanden. Det kan hålla din post-its. Eller kan du göra en mini konstutställningSteg 1: Steg för steg på videoDu behöve...

Hängare till väska klipp/kläder stift/etc. - upcycle.

Meningslöst retail klädhängare, klipp stil.Steg 1: Separat "klipp". Med hjälp av en dremel cutoff verktyg eller andra typ verktyg, separera den användbara delen av "klippet". Lämna tillräckligt överskott att undvika styckning i 'köttet...

Gorilla lim och Earth Magnet stege

min stege precis saknades bara en sak. En hållare för min borr och skruvar. Jag hittade en super enkelt sätt att lägga en magnet till min stege med hjälp Gorilla lim och en Magnet.Steg 1: Hårddisk Magnet jag tog bort ena sidan av en hårddisk magnet f...

Göra en magnet skulptur

bygga denna magnet skulptur och uppleva magin i sällsynta jordartsmetaller magneter förstahandsinformation. Två kraftfulla NdFeB magneter attraherar varandra gör det verkar som om kuben på sladden svävar.Du kan få kit för detta projekt från gör butik...

Nytt liv åt gamla leksaker genom magnetism

Eftersom videon inte visas på alla mobila plattformar, här är YouTube-länken: https://www.youtube.com/watch?v=AGbPpDqIKq4De lurar i lådor gömda i vindar och källare, de spridda över loppmarknader som döda-eyed ohyra, och de är det stoff minnen är gjo...

Våren på vintern: kläder Pin Art

anpassade kläder stift! Jag såg en uppsättning vackra kläder stift på Michaels och köpte en uppsättning. Då när jag fick dem. att använda insåg jag att jag hade allt jag behövde för att göra min egen utom faktiska stiften själva. Och om du gjort dess...

Hänga affisch med magneter

i sovsalarna våra väggar är push-pin vänlig. Jag ville ha ett sätt att hänga några affischer av mina teckningar men ville inte använda push-pins eftersom de skapar hål. Lyckligtvis älskar jag magneter. Denna lösning gör att du kan enkelt ta ner din a...

Solar Power kläder torktumlare

denna lågteknologiska Strömsparare består av en 20-fots längd av rep och tjugo eller så kläder stift.Steg 1: Med en Torkställ inuti fungerar också bra, men det tar lite längre tid att torka kläder.Steg 2: Energi minskning här kan vara betydande. Hang...

Läder stache

titta på mig och sedan titta på du sedan titta på mig du min har meddelande jag har en hel härlig stache! nu skulle u som en stache som mitt väl ser inte vidare till dag mig och detta instructable kommer att undervisning u grunderna i mustasch gör oc...