3 typer av billiga tycke ringar för alla typer av människorDet är alltför lätt, vad jag kommer att berätta u

material som behövs

Rainbow tråd

Blade

trackbelt

ett par sax

Instant lim

2 Ställ in epoxy (fast)

en hjärna

mänskliga händer

en själ!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Gem hoppa ringar? Aldrig!

Med verktyg att du förmodligen redan har du kan också göra billig hoppa ringar!Först och främst ändå, jag måste säga tack till matta från BENTFORMS, för att besvara alla mina slumpmässiga frågor.BENTFORMSSteg 1: leveranser Behöver du bara ett par sak...

Billig garage lampor från LED strips

Hej alla ni glada människor. Välkommen till min första instructable.Detta projekt kom till som jag nyligen ombyggda mitt garage och befann mig i behov av komplett belysning i hela.Jag hade två huvudsyften: Jag ville ha ljusa/jämn täckning och jag vil...

Göra en hi tech bild ram för billiga

detta kommer att visa dig hur man gör en mycket billig fotoram som gör alla små digitala ramen sticker utSteg 1: först få en fred av trä jag fick mig en 4 fot av 2 fot 3/ 4 tum för ca 7,50 på manards i avsnittet avslut då jag bara slipat alla unsmoth...

Hur man gör billig men mycket kraftfull LED-lampor

det har varit nästan ett år sedan jag började "LEDify" mitt hem, med resultat mer eller mindre uppmuntrande, men bara en olycka fick mig att hitta den bästa lösningen hittills.Steg 1: Motivation Hur ofta hänt att du eller någon i din familj, av...

Familjen Version av TINY House levande

Jag slår vad du har sett bilderna och guider hur man gör egna små hus av en liten trailer. Små hus är bra för levnadskostnader och att hålla saker enkelt. Många små hus är mellan 200 till 400 kvadratfot. De flesta små hus finns också för en person el...

Bygga din egen elektrisk motorcykel

ÖversiktDet färdiga projektet är en 1981 Kawasaki KZ440, omvandlas till elektriska. Den drivs av fyra Optima gul topp förseglade (AGM) bly-syra batterier, som driver en Briggs & Stratton Etek elmotor. Hastigheten på motorn styrs av en Alltrax varumär...

CARNIVAL PARTY:

Slutet av sommaren 2010, bara några dagar före den första dagen i skolan, hade vi en tillbaka till skola karneval part. Alla priser var skolan leveranser, roliga pennor och mappar, Squishies och suddgummin. Barnen hade skitkul och begärde för att gör...

Bygga ett akvarium som ser bra ut på alla vardagsrum

Varning: Först och främst varnas att detta är en lång instructable! Ca 1 timme av läsning. Kanske är det mer "lättsmälta" genom att bara ha en blick på bilder och senare återkomma till läsa lite historia bakom det och några tips på delarna du är...

Bamboo BOAT Lab

Bygg din egen flytande, självgående ekologiska makerspace!En viktig del av miljöskydd är öka allmänhetens medvetenhet och kontakt med naturen. Utmaningen är dock hur man får människor i kontakt med dessa naturliga miljöer i en säker, engagerande sätt...

Lätt $5 Lightsabers

Gör några awesome Lightsabers för ungefär $5 varje!Nyligen gjorde jag en massa hemmagjorda Lightsabers för mina barn och mig att spela med och använda för Halloween kostymer. Som jag räkna ut hur man gör dessa, var mitt mål att komma med en metod som...

Xena kostym

I en tid av antika gudar, krigsherrar och kungar, ett land i kaos som ropade efter en hjälte.Eller för att omformulera, senaste Halloween jag gjorde en Xena kostym - här är hur jag gjorde det!Denna handledning kommer att tala om att göra en warrior p...

Hur man Välj komponenter att bygga en stationär dator

någon begärt en instructable om hur du väljer komponenter för att bygga en stationär dator. Jag är tydligen att killen som spelar förfrågningar nu. All jag få är begäran om att spela covers, när allt jag verkligen vill göra är att spela min egen musi...

Göra en naturlig storlek Batmobile Tumbler och Batman tema Halloween display

här är de steg för steg-instruktionerna om hur man bygger en fullskalig prop i tumlaren från Batman Begins/Dark Knight filmer. Jag har också inkluderat viss information för att göra en hela Batman tema displayen med saker som en liv stora animatronic...

Prövningar och vedermödor av en nybörjare backpacker och hur du också kan ta på världen i relativ komfort!

** Detta är min första någonsin Instructable! Många människor frågar mig att skriva om backpacking och vad jag använder, så here we go! Det är inte klart ännu, men jag jobbar på det! All konstruktiv återkoppling är mer Välkommen... i själva verket de...

Kanter: Hemliga Scavenger Hunt spelet

Kanter är en fantastisk (och förvånansvärt gamla) utomhusaktivitet som är riktigt cool, mycket roligt och rakt under din näsa! Kort sagt, det är en gömma och söka scavenger hunt spelet spelas av tusentals människor i hela världen. Det är enkelt att k...

Bygga en planka på ram modell fartyg

Välkommen! Mitt namn är Bob Hunt och jag bygga fartygsmodeller för en hobby. Jag har byggt dessa underbara modeller i över 23 år nu. Jag vill dela med dig en mycket detaljerad uppsättning instruktioner om hur man bygger ett ganska enkelt "plankan på...

Fake TV säkerhet ljus

Snabbt & lätt Fake-TV Light modul byggd för under $5. med förbättrade funktioner. Med hjälp av den här enheten kan du gå för en semester eller på semester lämna ditt hem med en bodde i utseende och därmed en extra lager av säkerhet. "Jag upp och...

Binguino: En Arduino-baserad Bingo nummer Generator

Bingo!Mitt barnbarn tycker om att spela Bingo, så jag gick ut och köpte henne enbilliga set på en lokal rabatt butik. Korten och markörerna är bra,men spinner disken för att markera numren är en del av sopor.Det flög isär ca tio minuter in i första s...

Tekniska skissa och rita.

Om du gör något som är mindre än enkelt det nästan alltid betalar dig för att göra någon form av ritning försök att hämta saker rakt i huvudet innan du åta sig att skära dyrt material upp.Detta aldrig ersätter modellering saker, eller att göra mock u...