3-vägs lap gemensamma pall!!!Detta är en ganska knepig litet projekt men super kul!

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur man bygger en Plywood bokhylla

efter flera år värt frustration med de hängande hyllorna av el-cheapo bokhyllor förlagda full av böcker, och en begränsad budget, bestämde jag mig att ta saken i egna händer. Denna bokhylla är tillverkad av 3/4" plywood, 2 x 4: s och lite trim. Den m...

12 månad Picture Frame

en 12 månaders bildram håller vanligtvis ett foto för varje månad under ett barns första år. Dock vissa ramar som inte är öppet "baby", kan användas för andra saker som händer i grupper om 12, gillar 12 år skola bilder. Jag gillade idén men jag...

Hopfällbar arbetsbänk

Detta är en enkel liten hopfällbar arbetsbänk/montering tabell jag gjort. Dimensionerna kan tyckas underligt men det var lika stor som jag kunde få det medan du fortfarande montering under min nuvarande en. Det är också lång nog så att ytan av Mitren...

Hur man bygger en trädgård spaljé med bänk

vad gör din bakgård speciellt? Om du har tur, du redan har en läcker gräsmatta och några välplacerade buskar och träd- och trädgården blir bättre varje år. Men om du verkligen vill lägga till en touch av lyx och skillnad i din bakgård landskap, accen...

Luta aktiverat moln ljus

jag har alltid varit ett fan av humör belysning så när jag hade möjlighet att använda neopixels och en sensor jag bestämde att jag behövde min egen lysande moln. Termen molnet används löst, eftersom det är en trä låda med tråd och papper som spänner...

MIG svets gemensamt leder

detta Instructable ger en kort introduktion till processen för MIG-svetsning, samt ett stegvis förfarande i svetsning tre gemensamma lederna. Svetsning kan användas av alla från nybörjare till experter för att effektivt gå med två metallbitar. Genom...

Komposten Bin - låg kostnad, lätt och modulära

Denna design är baserad på en föränderlig design för kompostering min farfar kom med. Hela sitt liv försökte han olika strategier för kompostering, och olika lagerplatser att gå med dem. Några använde svarv och 2x4s, andra använt cedar dimensionell v...

Rådjur-bevis uppvuxen trädgård sängar

Vi lever i ett kraftigt skogsområde, vilket innebär massor av rådjur. Tidigare försök att använda myggmedel rådjur spray på vår trädgård bara resulterade i våra hundar slickar ständigt växterna (tror jag grejer skulle smaka som ruttna ägg, vilket ver...

Kyckling traktor

jag konstruerade denna kyckling traktor för en klass som miljömässiga antropologi, som syftar till att kunna rymma cirka fem äggläggande höns och möjligheten att höja kycklingar. Roost utrymmet är i den skyddade övre delen av A-frame liksom de två ho...

Kaninbur

detta tjänar till att ge ett exempel för att bygga en förhöjd KANINBUR för användning över en vermi-kompostor eller av sig själv. Jag utformade och organiserade dess konstruktion för en klass som miljömässiga antropologi och det kostar runt $40 och e...

Ved boomerang

efter att ha läst detta ska du kunna ta ved eller annan kasserad träd sticklingar och förvandla dem till styrelser att göra ett fantastiskt projekt (blink blink) .i detta fall har jag gjort en showcase kvalitet bumerangSteg 1: verktyg och material TO...

Stark avskärmer dörrar och skärmar

hem att göra en skärm dörr är inte lätt. Mest folk har inte fancy doweling eller mejsel utrustning. Detta system kan göras med en chop såg, även en mitre låda, och en tabell såg. Tabell sågen är endast för tröskeln. Hörnet tandställning är en perfekt...

Auto pall krympa Wrapper

Hey fellow instruerat och fönster shoppare, är jag en Karl av massa, ungefär som de flesta amerikanska och jag fylla upp pallar för en levande att skicka fartyg går utomlands. Detta är roligt tills det blir dags att shrink wrap min pallar. Vårt krig...

Lätt och Awesome pall hylla

jag älskar att arbeta med lastpallar. Trä är svårt att arbeta med, det är svårt att få och det tar mycket mer arbete till slut. Men även med alla som jag älskar dem. Jag vet inte om det är det unika sättet projekten vända ut eller om det har att du a...

Låg rygg pall stol

Inte den normala lastpallen, såg, spik och hammare jobb!Det finns en hel spellista bygga videor från tillverkningen av denna stol, som du hittar på min YouTube-kanal "womadeod" (http://www.youtube.com/channel/UCHNLNiFWZcy39ew7OskHdtw).Steg 1: ma...

Pall öl flasköppnare

skapat denna enkla renoverade pall trä flasköppnare, i en anda av The Office, naturligtvis.Steg 1: material you need:-pall-hammare och kofot-såg-borra-skruvar-färg (jag använde en mängd brun, röd, blå, grön, svart och vitt att blanda i en mörkbrun oc...

5 minut regenererade trä: det snabbaste sättet att få trä från en pall!

Jag har använt massor av regenererade pall trä år nu. Problemet är att jag ofta spenderar alldeles för mycket tid på att försöka ta bort virket från lastpallarna.Problemen med andra metoder är att de är tidskrävande och ofta "verktyg konsumerar"...

Lap Timer mini 4WD (IR-Sensor)

HälsningarFortsätta utveckla baserat från min Lap Timer projekt på funktionen är ett verktyg för att mäta tid varv för mini 4WD race på banan. Detta verktyg mycket hjälpsam för analysera tidsresor på olika slags krets pekade om du vill ändra karaktär...

Sneda Tenon pall

Ofta gånger enkelhet vid ytan motsäger en komplexitet eller rigor inte omedelbart framgår - är sneda Tenon avföringen ett sådant exempel av bedrägliga framträdanden. I korthet finns det inget speciellt när det gäller denna anspråkslösa pjäs. Efter nä...