36 cool inomhus trädgård idéer att odla matFör inte länge sedan fram vi alla vår egen mat. Med Donald Trump leder valet, kan det vara bra att friska upp dina kunskaper om apocalypse-levande. Här finns 36 saker du behöver veta för att snabbt komma igång.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Cool billigt sätt att odla lökar

Steg 1: Växande lökar i en behållare Här är en cool sätt att odla lökar inomhus och dess göra sval och lätt sak att växaVad du behöver•Bulbs•container•alla rockSteg 2: steg Steg 1:put halva din stenar i din behållare ungefär halvvägs till din behålla...

Cool Minecraft kaka som är lätt att göra, och kommer du mest diehard Minecraft spelare.

Min steg-dotter är mycket i Minecraft. Och med hennes födelsedag snabbt närmar sig, bestämde jag mig att försöka göra något speciellt för henne. Jag är konstnär, men inte tårta dekoratör... så jag tänkte jag skulle skapa en kaka som jag kunde faktisk...

Vård av ananasväxter: vad du behöver veta för att odla dem inomhus

Ack bromeliader, hur jag älskar dig! Jag är så glad att jag kan växa en mängd dessa ananas släktingar i min trädgård här i Santa Barbara. Ananasväxter är tuffa, intressant och inte behöver någon tjafsa över vilket är min typ av växt att ha i ett klim...

Blandning av ursprungliga & coola videor: liv-Hacks, matlagning, vetenskapliga experiment, DIY, Crafting, mat Hacks, mekanik & mycket mer!

Prenumerera på Fixitsamo kanal för nya filmer varje vecka!Prenumerera här: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=fixitsamoFler videor här: http://www.youtube.com/user/fixitsamo/videosFölj oss på:Instagram: https://www.instagram.com/fix...

Hur man bygger en stationär kretsloppsodling system för inomhus trädgårdsskötsel.

Kretsloppsodling system: hur man bygger en stationär kretsloppsodling system för inomhus trädgårdsskötsel. Kretsloppsodling guide.När dagarna blir kortare och nätterna bli kallare, kan vi inte längre förneka att hösten är på väg och vintern är runt h...

Bevara fikonkaktus

Kaktusfikon, även känd som nopales för kuddar och tonfisk för frukt, är verkligen en av världens mest fantastiska växter. De har vad verkar som hundra fördelaktigt använder och kräver bredvid inget extra vatten eller vård. I vissa länder går de långt...

Mini inomhus djupt vatten kultur hydroponiska trädgård

Jag byggde detta för min fästman, för växande örter. Vi bor i södra FL så det är egentligen bara ett experiment för att se om det fungerar bättre än eller lika med växande utanför. Detta bygga är potentiellt mycket anpassningsbara. Du kan använda vad...

Livet Seeder - göra en inomhus seed starter

Hej alla,i denna instrucable kommer jag att dela med dig min nyaste design, liv seeder..vad? livet seeder är en enkel inomhus frö startar maskinen. den har en grundläggande ram med inbyggda lampor och fläktar. Det är helt justerbar eftersom anläggnin...

Attraktiv inomhus picknick bänk

Shabby Chic är i ropet dessa dagar, och med en picknickbord inomhus är verkligen som! Den låga kostnaden för att erhålla ett picknickbord, tillsammans med de otaliga kreativa sätten att bets/färg i tabellen är de viktigaste fördelarna att utnyttja et...

Bättre inomhus trädgårdsskötsel

här är två mycket lätt, mycket givande saker du kan göra för att förbättra din inomhus trädgårdsskötsel och livet i allmänhet. Njuta av.Steg 1: idé #1 - gör din inomhusodling ljusare... hurra för fotosyntesen Lägg till några mylar till dina väggar oc...

Min inomhus DWC Hydroponics System

detta instructable kommer att omfatta att bygga och drift av ett djupt vatten kultur hydroponics. Så långt, har jag framgångsrikt vuxit banan paprika i denna setup med fullständig lätthet eftersom de flesta av processen är automatisk.Även odlades des...

Liten inomhus hydroponiska för $20

Vill du odla mat och matlagning örter själv under alla årstider, inomhus?Vill du lära känna den fascinerande världen av hydroponics för så lite som $20?Detta är en av de Instructables som kan komma igång!Jag har alltid gillat att odla grönsaker och ö...

Liten inomhus hydroponics

några månad sedan jag kom över en artikel om en kille som vill ha, min country(Singapore) som är en tät ön stat att bli mer självförsörjande i vår mat leverans köpa använder hydroponics för att odla grönsaker på taket av alla byggnader i Singapore.De...

Cool lego lastbil

här är en cool lego lastbil jag gjorde, inte kommer att vara en "kompatibel eftersom min lil' broder förstörde det :/...

5 mycket Cool, nya och användbara Hacks Life som verkligen fungerar!

Hej alla! Just här har jag gjort / hittade 5 ny, cool och användbar life hacks som verkligen kommer att förvåna dig.Nu är det här min första Instructable, så vänligen vara åtminstone något trevligt för mig. Tack och livet hacka bort!(P.S. Jag ger kre...

Cool EMF-detektor

vill se vad ögat inte kan se: live El? Bara prova detta!Detta instructable ger dig ett sätt att upptäcka om det finns en live wire i närheten utan kontakt. Jag spelade med detta eftersom jag vill kunna säga om en tråd är live utan att behöva koppla i...

Året runt inomhus sallad trädgårdsskötsel

I början av sommaren 2015, jag hade äntligen några minuter gick jag utanför, dumpade bin av kompost som var att göra eftersom vi flyttade till huset 8 år sedan, och fast ett dussin av frön av zucchini, gurka, tomat och aubergine varje, i smutsa av et...

Swamp Cooler

OK där jag kommer ifrån det blir varmt. Så varmt avdunstar att öl i flaskan.Också göra det faktum att mitt rum blir en hel del eftermiddagssolen inte för en cool kväll på sommaren.Att vara den person jag är, hackat jag gamla (nyinköpta) hink för att...

Mini Cooler gjorda av is

Det är sommaren--dags för picknick och camping och frysta behandlar! Endast dessa saker brukar inte gå tillsammans mycket bra... att pesky sommarvärmen gör det knepigt att transportera frysta godsaker mycket långt från en frys. Och vill ingen hitta l...