36V 8.7Ah batteripack (anpassad plats Cykelväska)Bygga en 36V 8.7Ah 18650 litium-ion celler batteripack för en liten sits Cykelväska.

-10 seriell, 3 parallellt 2900mAh 3C max Panasonic 18650 Lithium-ion celler.

-Spot svetsade 0.1 x 6 mm ren nickel remsor.

-9 ampere. Máx. kontinuerlig BMS * med balanserande funktion.

-16 AWG ledningar. - 85mm diameter batteri Shrink Wrap

-10s 36V lithium-ion konfigurerad Batterimätare

-60A anderson SB50 kontakt för ansvarsfrihet

-60A XT60 kontakt för laddning

-2A 36V 10s litium-ion laddare med XT60 kontakt

-anpassad plats Cykelväska

Relaterade Ämnen

Anpassade Ditty Cykelväska

cykelväskor är bra. Problemet är, min väg cykel är en ganska udda form och många av de vanliga sadel och lagring påsarna att bära en liten pump, reservhjul, verktyg etc, får inte plats på cykeln i en önskvärd plats. Sy en anpassad väska av dina egna...

DIY 36V 20.3Ah batteripack

En tidig konstruktion av en 36V 20.3Ah 10s7p. Hög densitet batteripack, med en färdig batteri hög total energi densitet mål.-energi densitet: 540Wh/L-specifik energi: 215Wh/Kg.-70Amax kontinuerlig kapacitet-140Amax sprack apabilities-BMS med balanser...

Solar LED Cykelväska

jag haft tillfälle under den gångna sommaren arbeta nattskift på ett bageri några städer över, vilket innebar att jag hade en massa pendling för att göra. Tillbaka. Och tillbaka. På natten. På en cykel. De inte ens bussar som sent. Jag fick ganska tr...

Hur man gör en anpassad plats fäste för din bil

det finns många skäl att byta ut stolarna i bilen, allt från spill och tårar i de nuvarande platserna, till fullt utvecklad ras bil omvandlingar. Oavsett anledning, eftermarknad platser kan vara dyr, och de färdiga fästen som tillverkare säljer med d...

Denim Cykelväska Patch

detta är ett mycket enkelt sätt att hålla du lapp kit ombonad på plats. Det är i grunden en ficka och en flik mätt specifikationer.Steg 1: Lägg din Patch Kit på Denim Placera ditt kit på denim och fastställa beloppet för denim du behöver plus ca 1/4"...

Små Cykelväska

praktiska och roliga!Du behöver bara ha grundläggande kunskaper i sömnad och det är det!(Obs: Jag gjorde cykel Broderiet på min egna sångare Futura broderi Machine.I kan göra dig om du vill ha en =))SAKER DU BEHÖVER:1/2 gården tyg2 bitar av kardborre...

Gamla ryggsäck till Cykelväska ram

Jag älskar cykling, men jag är skräp på att motivera mig själv att träna. Min nya teknik är att besöka vänner på min cykel, detta innebär emellertid ett problem; Hur jag ta saker med mig? Jag kunde få korgar, men på en väg cykel!? säkert inte! Jag ku...

Snabbkoppling Cykelväska bakre rack

Det började bli varmare och jag var trött på packning min lunch, laptop och annat skräp på min rygg som jag pendlade till och från arbetet. Ingen gillar en svettig rygg!Jag tittade på en del möjliga stammen påsar att använda, men de är alla begränsad...

Anpassade elektriska Trike - det är för hundar.

I en tidigare Instructable sett här, beskrev jag byggandet av en $100 recumbent pedal trike jag byggt för att ta min hund, Louie, ut för fina långa serier. Jag gillade den så mycket pedal trike (liksom Louie) bestämde jag mig för att lägga till en el...

Bärbar Swing / cykel väska

Om du älskar cykling och svänga i naturen och du njuta av naturen, då denna cykel Swing är perfekt för dig!Med denna Cykelväska kan du svänga när det finns ett träd runt. Under din cykelturer kan du använda din sving på de bästa och vackraste ställen...

Enkla fixar till Timbuktu pendlar väska V.1, för cykling

som ett Timbuktu väska fläkt för vana att cykla med en bärbar dator i min messengerväska, när de kom ut med pendla väskan, jag tänkte "perfekta" och beställde en online. Jag var som woo hoo här kommer att bli cool. Men när jag fick det jag var c...

Cykel väska DIY

aldrig oroa igen var att sätta dina nycklar, telefon eller pengar när du är ute och njuter av en cykeltur. Gör denna söta och lätt Cykelväska att ta hand om alla dina saker. Du kan hitta detta och roligare DIY sy projekt på http://etcetorize.blogspot...

Diskett väska eftermontering: EL Wire

eftersom många av mina klasser denna term är på natten och efter att ha sett hur billig EL wire är, jag bestämde mig för att lägga till några till min väska, denna term eftersom många av mina klasser kommer att vara på natten. Detta kommer också att...

DIY anpassade t shirt

ska jag visa dig hur du kan skapa (eller stjäla) någon design och överföring till en skjorta (även svarta tröjor) allt som behövs är-ett-bläckstråleskrivare-överföringar (finns på walmart)-bakplåtspapper-järn-x-acto eller razor-Tom skjorta-TidSteg 1:...

SKS Assault Rifle bärväska

så jag plockade upp denna skönhet på en kanon show i Orlando, FL. Jag tänkte att det var så vintage-ly-häftigt att det förtjänade en anpassad bärväska. Jag tittade upp idéer och kom upp med detta odjuret av en låda....

Hur man gör ett litiumbatteri för en El-cykel

Elektriska cyklar använda batterier från lithium ion celler. En av de vanligaste typerna är en cylindrisk cell som kallas en 18650 celler, så kallad eftersom det är 18 mm i diameter och 65 mm lång. Jag ska visa dig hur du kan skapa din egen DIY elekt...

Nerf Vulcan Sentry Gun

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur du ändrar en Nerf Vulcan för att automatiskt sikta och skjuta på mål. Som en extra bonus, kommer inte denna pistol elden på någon bär en tröja med instructables robot på den. Jag hade detta projekt i...

Öppen källkod DIY automatisk cykel baklykta 2.0

En förbättrad baklykta som startar automatiskt när det blir mörkt. Förbättringarna inkluderar en anpassad PCB för lättare montering med bättre komponenter, bättre komponent layout och ljusare lysdioder.Vänligen klicka nedan för att stödja vår Kicksta...

Lägga till knappar i musen

Jag har spelat FPS spel på min dator ett tag nu och jag fann mig ofta i behov av fler knappar på min mus. Det är därför jag köpte en gång en Logitech G9, utan i vissa spel även knapparna på det är extra 4 de tycktes vara några. Någon gång köpte senar...