3D Design och utskrift med hjälp av fri programvaraDet finns många resurser för 3D ready-to-print-filer, men om du vill designa och skriva ut ditt eget skapande? (Vilket är där allt roligt verkligen är) Detta Instructable öppnar dörren till den kreativa kraft som finns inom dig och bäst av allt kommer jag visa dig hur använder inget annat än fri programvara.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Hur du skapar laserskurna smycken för under $4, med hjälp av fri programvara

i detta Instructable kommer jag visa dig hur man gör några unika smycken för mindre än $4 med hjälp av fri programvara och en Ponoko laserskärare.Och hur du säljer den för $14 med en gratis e-handel online lagra (ingen signup avgift, ingen objekt not...

Från idé till verklighet: 3D Design och utskrift för den gemensamma Man.

3D-utskrift har förändrat sättet jag tänker på hur jag interagera med världen. Som jag har lärt mig att använda verktyg, tror jag en hel del om hur du använder utskrift göra min värld mer funktionell, mer spännande eller bara kallare! Att kunna göra...

3D skanning och skriv ut själv med hjälp av fri programvara!

I detta instructable jag vill utställning du hur till 3D Skanna själv med hjälp av en xbox 360 kinect sensor och du kan ladda ner gratis programvara. Samtidigt försöker skanna och skriv ut själv hittade jag att många av de program som används hade än...

E-handel utbildning: Lär dig hur man bygger en e-handel webbplats enkelt med hjälp av fri programvara

jag ursprungligen kallades denna kurs 4 timmar e-handel utbildning. Jag gav betalar för utbildning på grundval av webinar. Även om mindre än ett år gammal, material finns redan något inaktuell, så jag kan inte riktigt ta betalt för tillgång till dem...

PCB-design och isolering fräsning endast med fri programvara

I detta Instructable kommer jag visa dig hur att designa och tillverka din egen PCB, enbart med hjälp av fri programvara som körs på Windows samt på en Mac.Saker du behöver:dator med internet-anslutningCNC mill/router, desto mer exakt bättre45° / 20°...

CNC trä Inlays - med fri programvara

Gör trä inlays med en liten (prisvärda) CNC-maskin är skitkul. Och med hjälp av fri programvara (Inkscape för CAD) och Jscut.org för CAM-sidan gör det hela ännu mer awesome.Någon design antingen en som skapas i ett program för vektorgrafik, dras ut p...

Nybörjarguide till 3D-utskrifter med Objet Connex 500: hur man bygger en missil bärraket Tank (och rensa i röran som du gjort i processen)

The Objet Connex 500 3D skrivare... ett mystiska, magiska och fantastiska Hi-Tech mästerverk, kan 3D utskrift hög detaljerad prototyper. Att veta hur att driva denna förunderliga enhet är en hemlighet bara känd av några valda de. Och nu har du, min k...

CNC broderi utskrift SF och SFlettering med bara menyn

i detta instructable jag använder CNC brodermaskin på Techshop i SF som är en medellång slut maskintillverkade för nybörjare och mellanliggande användare. Den har ett stort utbud av inställningar och innefattar även förmågan att skriva ut text direkt...

Dubbla extrudering 3D utskrifter med hjälp av Sketchup och Simplify3D

Observera att detta instructable föregår den senaste versionen av Simplify3D och sitt stöd för dubbla extrudering skrivare.Detta instructable visar hur Sketchup kan användas till att skapa dubbla extruder (t.ex. två färg) 3D utskrifter med Simplify3D...

Arbetsflöde: Grunderna i 3D-Design och 3D-utskrifter

Kan du se den som jag gjorde på TechShop?En saknad spelet bit är värst! Väntar på ersättning för att levereras eller att hitta var din sällskapsdjur gömde det kan vara tidskrävande. Inte skulle du hellre komma tillbaka till spela?Saknade spel bitar ä...

3D-utskrifter med Shapeways.com och Sketchup - hemliga dekoder hjul!

Sommaren 2013 uppdatering: jag omtryckt dekoder hjulet i rostfritt stål för en kostnad inklusive frakt för $28.30. Mycket nöjd med kvaliteten och känsla av detta material, mycket svårt att säga att detta görs via 3D-utskrifterJag har velat prova 3D u...

Designa och bygga en synthesizer med Meeblip och Arduino, adderat video!

För min praktikplats på Skapa digitalmusik/Meeblip jag har skapat ganska kul liten synthesizer. Det här är tänkt att vara mer flexibla än andra synthesizer genom att göra det helt oberoende. Det är batteridriven, har egen förstärkare/högtalare och st...

3D utskrift med 3DSystems Projet 660 (råd och Tips)

Jag ursprungligen tänkt göra denna guide för andra arkitekter på mitt kontor som tänker använda den 3d-skrivaren. Jag bestämde mig att göra den offentliga på instructables, så att dess tillgängliga för vem som helst som skulle kunna gynnas av rådgivn...

123D design bord, stol med glas och flaska

This123D Design-projektet är ett projekt som knyter i delar av design och ren kreativitet att göra ett bord med stolar, glas och en flaska.Steg 1: Steg 1: skapa tabellenBasen, som är en cirkulär bur, kan göras genom att lägga till i en spline-kurva e...

Design och prototyper av Skelequill Start till slut

Ibland finns det just ingenting ute som passar just dina behov. Kanske är dessa andra saker för tung, för dyrt, för liten, för stor, etc. De passar inte bara hur du vill. Tja, är det bästa du kan göra i en sådan situation att göra din egen grej! Men...

Designa och bygga vackra RC flygplan

Hej alla detta är min första Instructable men jag är glad och ivrig att dela med alla bra människor här hur att designa och bygga en fjärrkontroll flygplan. Aviation har varit en passion för mig hela mitt liv, och har lett mig att bedriva min flyg-oc...

Hur man gör, och tryck med, återanvändbara silk skärmar... billigt!

Detta Instructable visar dig hur du gör din egen återanvändbara silk skärmar för utskrift på tyg eller papper. Silk skärmar du kommer att göra kommer att producera en bild med hög kvalitet som sparar tid och pengar. Till skillnad från de flesta silk...

100W LED ficklampa Flash Light - design/3D utskrift

Jag kom först över begreppet att en mycket kraftfulla ficklampan (eller blixtljus för våra amerikanska kusiner) från en YouTuber Matt aka DIY roliga grejer. Han ämnat åter en CPU-kylare och en anpassad aluminiumram att göra en vansinnigt kraftfulla h...

Modell och utskrifter en Sneaker

I detta Instructable tar jag dig igenom processen jag används för att utforma, modell och skriva ut en sneaker. Detta var det sista projektet för min produktdesign klass, och det tog lång tid och mycket hårt arbete. Så detta inte är en helg projekt,...