3D drog glas bildramdenna heminredning är ganska unik och iögonfallande konceptet. Min glas lärare hade gjort en helt fantastisk version av denna i chockrosa år sedan & jag velat alltid göra min egen, så här är jag och jag måste säga det är bättre än jag någonsin trott!

Jag är inte säker på om du kunde hitta ett sätt att göra detta utan att ha glas lampan fungerar uppsättning, men jag är säker några variationer kan vara möjligt med glas scraps!

Detta Instructable innehåller potentiellt farliga verksamheten arbetar med glas, gas och lågan som extrema temperaturer, så se till att all vård tas för att skydda dig själv och din omgivning innan vi påbörjar något arbete. Om du inte är 100% säker på, inte går vidare.

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY härma målat glas bildram

Detta instructable kommer att visa dig hur man återanvända hushållsartiklar att skapa ett konstverk som härmar målat glas med hjälp av en gammal fotoram, sprayfärg, tomma CD-skivor, och färgade permanenta märkpennor.Detta instructable delar upp instr...

En annan mest värdelösa maskin någonsin

om detta är första gången du ser en mest värdelösa maskin någonsin (MUME), det är en maskin som, när den slås på, direkt stänger av sig själv. Om du funderar på bygga en, uppmuntrar jag dig att titta på andra på Instructables (efter att du har studer...

NES ledde & fönster mod. Kosta under $5.

Verktyg som behövs:SkyddsglasögonMultimeterlödkolvlimpistolPhilips skruvmejselDremel roterande verktyg med drill bit och glasfiber cutoff hjulkniv att strippa trådtång med fräsarMaterial som behövs:glas bildram ($1 på dollar tree)10 del led-lampor ($...

Loft bäddar i tEp

från Batman,Historia från Perlick.Ja, lite historia på de tillfälliga lappar för Tau Epsilon Phi arkitekturen, de utrymme-hushållning sömn plattformarna...Instructable-ized Star Simpson (aka Flashdance), ursprungligen sammanställts av Kohta Ueno (aka...

Glas kakel Night Light

Detta är en mycket billig (mindre än $3.00), snygg, och ganska lätt att göra natten ljus.Jag har arbetat på ett annat projekt för min fyra år gamla dotter. Detta instructable kommer så småningom... vara ute när det är över 100 man timmar redan och in...

Hur man gör en Prop "Glas" Cinderella toffel (från en kringla badkar?)

So for Gangshow this year... Jag blev ombedd att tigga låna stjäla eller göra några mycket... INTRESSANTA objekt... varav en är en "glas toffel"... Så kände jag ingen som kunde tigga en off... Jag visste ingen där jag kunde låna eller stjäla en...

Bar Service vagn med glas vin Rack (från Vintage Sewing stativ)

Min fru och jag hittade en kasserad, skadad vintage sewing stå på en kvarter gatan trottoarkant och trodde det skulle vara bra för något, men vad? Jag sy inte och sista gången min fru sydde, hon sätta en nål genom sitt finger och jag var tvungen att...

Glitter glas väggkonst

Glitter glas väggkonst är en enkel och elegant konstverk. Allt du behöver är glitter lim och folie ark. Här, använde jag min dotter Färgläggningsbild för mönstret. Du kan ta ut ur din fav val av bilder eller skrivningar från google bilder.Dessa vackr...

DIY ledde lit glas / eller plexiglas decrotive etsningar

i detta instructable ill Visa dig några tips, på hur man skapar en led tända plexiglas eller glas etsning/gravyr.På bara några få steg kan du skapa en awesome mantel bit eller ens en personlig gåva. För semester eller särskilda någon.Steg 1: material...

BBQ drog fläsk 4 ost köttfärslimpa

alla älskar att göra narr av rednecks... tills de behöver en.Redneck engineering är ett koncentrat av ta en hel massa nothin's och göra något funktionellt / underbara / något galen.Varje gång då denna stil även sipprar in i köket. Vi har alla varit d...

Lätt Mask att bära med glasögon

vill ha en snabb och enkel mask för en maskeradbal eller snabb och enkel kostym, men bära glasögon? Här är hur man gör det:1. fastställa av ditt glas objektiv på mitten av en bit konstruktion papper. Kan du låta linserna vila på en bit tyg att undvik...

Kastar en stor, ljus-vikt teleskop spegel från återvunnet glas

första bilden nedan visar en 12,5 tum diameter, 1,5 tum tjock, teleskop spegel blank, tillverkade av återvunnet glas, som har varit lättade av gjutning spegeln i en mögelsvamp som gjort massor av hexagon-formade fickor bak i spegeln. Detta är histori...

Betong och glas strandbar

Detta var min andra konkreta projekt. Först gjorde jag några enkla rektangulära Counter toppar för en utegrill set-up. Dessa kan ses i den andra bilden. Det gick ganska bra så jag kände mig beredd för något lite mer utmanande. Jag ville lägga till en...

3D-glasögon för dina riktiga glasögon

Så jag gick på bio och jag var sjuk bära dessa 3D-glasögon över mina vanliga glasögon. Om du behöver bära glasögon, vet du vad jag menar.När jag gick igenom mitt skrivbord på jobbet jag hittat en av de gamla röda och gröna 3D-glasögon gjorda av karto...

Glasögon gångjärn utbyte/reparation

gångjärn på receptbelagda glasögon kan vara en tuff fix. De är oftast integrerade rätt in i ramen. På ramar som är alla metall, är gångjärnen fastlödda eller bearbetas som en pjäs med resten av ramen. Alternativt glasögon med plast ramar har en metal...

Justerbar glas flaska Cutter

jag har vill göra en flaska fräs en stund nu, bara för att jag gillar verkligen idén om att göra glasögon från flaskor. Jag hittade en massa mönster online, men en sak de alla hade gemensamt, är att ingen av dem är justerbar. Nu vill jag kunna skära...

5 minut DNA-extraktion i Shot glas

trots exotiska klingande namnet DNA är allestädes närvarande - det finns i varje cell av alla levande ting och nästan överallt på jorden. Ändå, vi komma sällan ansikte mot ansikte med molekylen själv - och det är inte för DNA är svårt att hitta eller...

Cantilever glas hyllor

jag har ett stort antal kåda och PVC kit som jag ville visa på mitt kontor. De * var * visas i en uppsättning av ganska mörka bokhyllor, men jag tyckte inte det och bestämde sig för att få dem ut in i ljuset - och tänkte att glashyllor skulle vara vä...

Bygga en solpanel, 2 glas fönster stil.

I detta instructable kommer jag förklara hur jag byggde en solpanel med 2 rutor av glas. Jag är inte den första personen att göra detta, det finns andra instructables och youtube videor som visar hur detta görs också, men detta är hur jag gjorde det....