3D fräsning en trä kopp...Min lokala järnhandeln erbjöd nyligen billigt spruce styrelser.
Tja... de flesta saker var faktiskt oanvändbar men priset var alltför frestande och en av styrelserna visade ett bra säd mönster. Efter siktning rakt igenom resten av lastpallen hittade jag äntligen 3 styrelser jag gillade och bestämde mig för att prova en Finish "Kuksa"...

Se Steg
Relaterade Ämnen

Neopren Cup mysiga

du inte älskar en stor kopp kaffe? Jag menar en stor kopp kaffe? Jag också. Problemet är min kopp är så stor att kaffet blir kallt innan jag går till botten. Här är en lösning.En kopp mysig.Steg 1: Verktyg och material som behövs VerktygSaxSymaskinHä...

DIY: Chock absorberande och Thermous mugghållare

beskrivning av problemet: varför jag valde det problem som jag gjorde, varför jag valde lösningen, hur jag gjorde lösningen fungerar, hur det fungerar;materialets lista, verktygets lista;bifogade bilder för intro: slutprodukten.Har du någonsin rida d...

Hur man gör 1 kopp MacGyver kaffe

jag behöver en kopp kaffe, men jag äger inte en kaffemaskin, och jag har precis brutit min franska pressen. Gudarna av glas har inte varit snäll mot mig denna morgon.Lösning:Kaffe kan göras med hjälp av följande material:1 Använd, död eller föråldrad...

Nytt år upplösning salladsdressing

detta fett kryddig citron och olivolja salladsdressing är det perfekta sättet att ringa 2014! Det är en stor gåva för dieter som du vet, och ett utsökt sätt att börja sitt år! Alla kommer tiggeri för detta recept!Steg 1: Ingredienserna! Låt oss börja...

Hur man gör en Super Bubble lösning med bubbla fläkt DIY

detta är en mycket lätt instructable om hur man gör en super bubbla lösning:-För detta behöver du följande produkter:-#1 kopp vatten#1/4 kopp av baby badskum#1/2 kopp varm grönsak suppleant#1/8 kopp glycerin#A bit av majssirapDu skulle få följande lä...

Vävt papper kopp högtalare

Elektromagnetiska spolen på denna högtalare är samtidigt den hinnan som vibrerar för att göra ljudet du hör. Vävda på en cirkulär loom gjord av ett papper kopp, är den här talaren definitivt inte mycket effektivt, inte heller mycket högt. Men det ser...

Penna kopp: Första CNC projekt

Detta projekt är något jag satte ihop för att lära sig Othermill, en liten, exakt CNC mill främst tänkt att prototypen mönsterkort. Det kan fungera med ett brett utbud av material och kan skapa mer komplicerade komponenter som skulle vara praktiskt f...

Nytt år upplösning Drink

Med 2015 nu här, många av er där ute tänker att det kan vara en bra idé att sluta dricka ett tag (eller bra) så här är en SuperTender särskilda Mocktail att hjälpa dig med: en "nyårslöfte."Det är en utsökt dryck gjord av enkel sockerlag ingefära...

Kaffe kopp Doubler

som många av er har jag i mina skåp 12 objekt av allt, inklusive 12 kaffe koppar och coffe cup tallrikar.Jag kanske behöver dem alla när jag inbjuder människor i, men de flesta dagar jag behöver bara 4 koppar eller så. Fortfarande de 12 kopparna tar...

Hur man gör en kopp/plant kruka ur en plastflaska

hur du skapar en kopp eller plantera potten ur en plastflaska.Steg 1: Matierials jag är inte ansvarig för dina skador eller andra skada orsakad på grund av denna bygga.Matierials behövs1 en liter plast flaskaVerktyg som behövs:KnivPen (valfritt)Sax (...

Kimchee Party! Ett recept och en primer på jäsning

Kimchee (även stavat Kimchi) är traditionella koreanska kryddad jästa Napa kål, känd för att vara en bra probiotiska livsmedel och för att vara en av hörnstenarna i koreanska köket. Det finns andra Kimchee instructables där ute, men flera saker som h...

Göra en kaffe kopp vävnad Dispenser

jag har uppfunnit en ny ekvation.Kaffekopp + vävnader = WinDet är enkelt. Du vet hur du bara behöver en av de 7 cupholders i bilen?Du vet hur du behöver hålla vävnader i din bil, och om du har att använda dem, når in i baksätet, ögon av vägen, i ett...

Kontaktlinser lösning DIY

jag sov på en vän till mig, men jag glömde att ta min kontakt linsvätska. Jag tittade på Google om jag kunde hitta hur man gör DIY kontaktlins lösning, och lyckligtvis jag gjorde. Så här är det!Steg 1: Vad behöver du??? -en kopp med kokt vatten-lite...

Hemma saltlösning för förkylningar och bihålorna

Denna enkla saltlösning kan göras någon gång med bara naturliga ingredienser i ditt eget hem.En naturlig desinfektionsmedel Sea Salt hjälper till att lindra och läka hud som är inflammerad, brutit ut i ett utslag, klåda eller ens sipprar,Denna naturl...

Njuta av en kopp av kite drivs te

Använda kite genereras el till koka en vattenkokare av vatten. Häll vatten i en mugg med en tepåse. Dricka te.Steg 1: Skäl för att göra detta. Drakar kan extrahera stora vindkraft. (kallas vördnad Airborne Wind Energy)Utmaningen är tillförlitligt han...

Kopp, kopp innehavaren - enkel, unika och användbara

Du vet hur irriterande det är att sitta i bilen (antingen köra eller rida) och har ingenstans att göra kall dryck du håller i din hand? Det driver nästan en förnuftig människa galen! Det verkar aldrig finnas för många mugghållare i ett fordon om du s...

DIY Bubble lösning

Våren är över oss, och vad bättre sätt för att fira än att gå utomhus och badar i solljus och bubblor! Med denna enkla instructable, ska jag visa dig hur man gör en egen bubbla lösning, som lätt kan ökas till kvantitet för en perfekt bubblande efterm...

Ingen garderob lagringslösning

Bor i städer kan ofta innebära att ha göra med utrymmen som inte är optimal för deras syfte - dvs: ett "sovrum" (läs: studier eller stor walk in closet) med ingen garderob. Min ingen garderob lagringslösning har en liten footprint och erbjuder d...

Att göra en kopp från en klippa ölflaska

detta är den naturliga efterträdaren till förra veckans video på hur man skär en flaska med varmt vatten. Här är hur jag fick den rå kanten på det skära glaset till något som du kan använda för att dricka av. Om du har en bra, ren paus kan du faktisk...