3D-glasögon för dina riktiga glasögonSå jag gick på bio och jag var sjuk bära dessa 3D-glasögon över mina vanliga glasögon. Om du behöver bära glasögon, vet du vad jag menar.

När jag gick igenom mitt skrivbord på jobbet jag hittat en av de gamla röda och gröna 3D-glasögon gjorda av kartong och kom upp med denna idé:

Varför finns det inte någon form av adapter som du kopplar till dina glasögon? Visst, det finns några, men de fungerar inte som bra i min mening.

Se Steg
Relaterade Ämnen

Designer 3D film glasögon

Att Tja, du förmodligen inte kommer använda designer glasögon för detta, men vem vet!Jag är inte ett stort fan av 3D-filmer, och det är främst på grund av den extremt obekväma glasögonen. Jag kan inte föreställa mig hur illa det skulle vara om du var...

Gör din egen onezies!

Istället för att gå ut och köpa några standard onezies för barnet i ditt liv gör din egen! Min syster är gravid med min framtida brorsdotter och brorson och jag ville ge henne en rolig present så jag bestämde mig att göra henne några personliga onezi...

Kasta dina tänder för Halloween

Dental gjutning är superkul och sätt lättare än det verkar. Halloween är den perfekta anledningen att göra en avgjutning av tänderna att skulptera anpassade falska tänder på dem (som om du behövde en anledning)!Om du inte kan få dina leveranser lokal...

Mina tankar - ansöker Lösögonfransar Under dina fransar

Så det är en trend som går runt om att tillämpa dina fransar under dina riktiga fransar och jag ville bara dela min erfarenhet.Jag visar detta är videon i det här inlägget.Steg 1:Så följde jag allt som anges i en video som gör denna trend.Jag första...

OpenChord.org V0 - bygga en riktig gitarr gitarr hjälte/Rock Band Controller

vi alla älskar Guitar Hero och Rock Band. Vi vet också att vi aldrig lär dig spela gitarr spelar på dessa spel. Men vad händer om vi åtminstone kunde bygga en Guitar Hero controller som låt oss använda en riktig gitarr? Det är vad vi här på OpenChord...

Hur att tjäna "Host" din egen webbsida från din pc utan avmattning eller pengar!

Hej killar jag ville skicka detta för någon som tror som jag gjorde för sålång, "du har att betala för att vara värd för en webbplats" och jag menar inte en av dem bröt dåliga skämt gratis sidor du kopiera klistra in från mispace eller yoohoo.Ja...

En enkel, billig riktig gitarr till Rock Band Pro Mod grejen

Ja, lång titel. Hur som helst, jag arbetar mot ett enkelt, kostnadseffektivt sätt att använda din riktiga gitarr för Rock Band Pro! Toppen! Jag ska visa dig hur jag ska göra det i detta instructable.Så, utan vidare...Steg 1: material Så här är vad du...

Akryl skelett klocka

Detta är en klocka gjord helt av akryl!Detta var ursprungligen var min år 13 maskinteknik college projektet hade vi att forska, designa och bygga ett projekt för en intressent, detta inklusive massor av inspelningen så det finns ingen brist på bilder...

Halloween projekt: Lägga Realism till en affären varulv Mask!

Mest låg-budget Halloween masker och kostymer inköpta direkt från en butik tenderar att ha en plast, artificiell titta på dem. Dock behöver du inte spendera en förmögenhet för att lägga till en extra touch av realism till en befintlig produkt. Denna...

DIY hem arkad maskin

Hej killar, detta är ett grundläggande lite steg för steg för att bygga din egen hem arkad. Jag har i princip alltid velat göra en redan innan MAME var runt. När jag var liten hade jag den stora idén av att sätta en NES i ett skåp och med NES fördele...

Att välja, använda och tillämpa kropp färger

en av de frågor jag får frågan från gång till gång, och har sett svar på nätet, men vanligtvis inte kondenseras är: Vad är den bästa typen av kroppen färg/omslag till min kostym?Det beror på några saker:1) hur mycket pengar är du villig att spendera...

Matchande 14kt guld Mokume Gane bröllop ringar

i detta instructable, jag kommer att visa dig hur att göra matchande vigselringar av 14kt guld mokume gane (uttalas mow-koo-maj gah-nej, vilket betyder trä finkornig metall). Även om det kan verka som en komplex teknik, försäkra jag er alla kan göra...

Små objekt - piller flaskor - vägg

i våra moderna liv, vi till slut att äga en massa småsaker (usb-donglar, kort/minnen, adaptrar) alltid ansamlas runt vår arbetsplats.Förutom den mild irritationen av spridda naturen av saker och hamnar vi också tränger undan många av dem, eller bland...

Lätta upp och talar potatis från Portal 2

detta Instructable är för ett ljus upp och talar potatis från Portal 2. Hon gjordes som ett college projektet som hade en storlek begränsning av 1ft kubik. Hon användes också som ett sätt för mig för att ta itu med elektronik som jag aldrig hade infö...

Den blå Meth tronen laddning docka för iphone / Android

vi i processen att skapa en linje av mycket unik laddning stationer som tillåter dig att visa upp din riktig nörd inuti. Här är den 1: a vår linje som vi skapat att vi tycker att någon riktigt fan kommer att gilla och ingen advokat kommer att förstör...

LED Dawn / Sunrise väckarklocka, nattlampa & säkerhet ljus - Arduino kompatibel

som nätterna förlängs successivt under hösten 2011, jag upptäckt glädjen med Arduino och trodde att det skulle vara ett bra sätt att genomföra något som jag har velat ha en lång stund - ett skonsamt sätt att vakna upp på en vintermorgon. Tyvärr, det...

Johannas mantel av Yuen (ändra mönster för Cosplay)

Hej folk det är thevoid eller icke-void om du känner mig på DeviantArt och jag är tillbaka med en annan awesome cosplay tutorial. Denna tid jag kommer att visa dig hur du ändrar en befintlig sömnad mönster för att göra Karolinas mantel av Yuen. Denna...

Rensar ut gratis elektronik, mat, och hjälpa miljön

Ok, så du har ont om pengar, och du behöver gratis grejer, eller kanske du bara vill få lite gratis elektronik utrustning och mat.Så vi kommer att visa dig hur du rensar ut gratis saker!Med lite övning, kan sophantering och återvinning av avfall bli...

Raket ryggsäcken kostym

3... 2... 1... blast off!Ta av som aldrig förr denna Halloween i din alldeles egna flygande raket ryggsäcken kostym!Du kanske har sett denna kostym blåser upp Internet förra året. Det inspirerades av en kostym från en japansk spel/varieté, som visas...