3D klipp för glasögonGod dag!
Bär du glasögon? Gillar du 3D-filmer? Hatar du behöva bära två par glasögon för att titta på dessa filmer? DIY till undsättning!

Skapa ett par polariserade Real3D klipp så att du kan bekvämt titta på 3D-filmer med glasögon.

Du behöver:
Ett par clip-on solglasögon som passar din recept linser. $15 på walmart... vara säker du kan pop linserna ut.
TVÅ par Real3D film glasögon... Ja, du betalat 3D premien för dem, återvinna inte dem nästa resa. $6-$10 beroende på din teater markup.
Receptbelagda glasögon. $GDP av en liten ö-nation. (skojar bara.)

Se Steg
Relaterade Ämnen

Klipp på 3D-glasögon, grön lösning för närsynt 3D film Enthuseists

om du har receptet glasögon och njuta av 3D-film, du har varit där. Valet: bara bära 3D-glasögonen och ge upp detaljer i filmen, eller bära båda och genomlida tafatt utseendet staplade glasögon.Inget mer! Här är femton minuterna och praktiskt taget (...

Nördiga glasögon penna klipp

Balansera pennor bakom öronen anses ofta vara en geek sak. Glasögon är också ofta som en geek sak. Tyvärr är det svårt att göra både på samma gång, och för nördar över hela världen, jag uppfunnit detta för att göra det lättare. Egentligen är det ett...

Bygga en billig glasögon eller Mask för barn

Hi Diy, min son och jag bygga denna enkla glasögon använder vi en mikrovågsugn mat fall för detta.Förhoppningsvis förstår min hemska engelska :-)Prova och kul!.Steg 1: du behöver 1. en plastlåda2. sax3. permanenta märkpenna4. regel5. plast gummi6. te...

Fåniga glasögon med Zotebook

Använda Zotebook app att designa din egen anpassade fåniga glasögon och sedan skär dem på en laser eller craft cutter.Steg 1: Vad du behöver: iPad med Zotebook app (få den fria Zotebook app från iTunes store, uppgradera till skriva ut på https://zote...

Bekväma näsa Pads för glasögon

med hjälp av luddiga sidan av självhäftande kardborrband, kan du bekvämt ersättning näsa kuddar för dina glasögon.Steg 1: Komma igång... Behöver du:självhäftande kardborrband, bara fuzzy sidaalkohol för att rengöra näsan pad basersax för att klippa k...

Blå glasögon

blå steampunk glasögon jag gjort från några skrot koppar tråd och linserna är från en påse klipp de var redan räfflad så jag lindade kabeln runt dem och gjort ramen den svarta tråden finns för komfort och grepp...

Läder-inramade glasögon

En storm i 1583 sjönk den venetianska handelsfartyg Gagiana 20 små trälådor återfanns i1968, är var och en innehåller ett dussin läder-inramade glasögon sannolikt gjort i Nürnberg, Tyskland bilder till höger tidstypiska exempel. En från en målning, e...

Mad Scientist Steampunk glasögon

Mad Scientist glasögon. Precis vad jag behövde att slutföra min galen vetenskapsman kostym.Steg 1: Samla leveranser Din användning varierar. Trots allt, gör varje galen vetenskapsman det sin egen väg.Jag använder:2 matcher från 1 liter pop flaskor1 2...

Att göra harry potter glasögon

Om du är en harry potter fan men inte vill spendera pengar på affären köpte kostym glasögon då du hittade rätt instructable.with några hus håll produkter kan du göra några återvunnet glas, en liknande design kan användas för att göra steampunk glasög...

3D Steampunk glasögon

Gillade inte den tråkiga glasögon får du på bio... Så vände jag dem till något bättre. Detta är hur black ops eller någon 3D-spel ska spelasSteg 1: Du behöver1: mönster (du kan få en stor en från lostwax.com)2: skarp kniv3: 3d-glasögon (bara linser)4...

3-i-1 läder Dr Whoo Uggla Mask med glasögon

Heter av min vän Christine under en "Namn denna Mask" poll på Facebook, Dr Whoo är en rolig, mångsidig mask/skyddsglasögon combo som du kan bära flera sätt och display som konst när inte annat används.Steg 1: Låt oss komma igång! Vad du behöver:...

Fixa ett par av glasögon

min gubbe är blyg så jag modellering glasen. Han lämnade dem där barnen kunde få dem smh. Ja jag vet men jag valde att hjälpa honom något sätt. Vad kan jag säga jag är en sucker för cuties, lol. Någon vem de är snett på mitt ansikte med flit jag tänk...

Lätt Mask att bära med glasögon

vill ha en snabb och enkel mask för en maskeradbal eller snabb och enkel kostym, men bära glasögon? Här är hur man gör det:1. fastställa av ditt glas objektiv på mitten av en bit konstruktion papper. Kan du låta linserna vila på en bit tyg att undvik...

Gold glasögon för St. Patricks Day!

Med en St.Patricks dag fest runt hörnet, jag letade efter kreativa (och inte TACKY) hantverk att lätta upp mitt parti. Jag bestämde mig att skapa mina egna Glitter glasögon för att tjäna drycker i. Heres en kul, snabb handledning som hjälper dig att...

Justerbar 3D virtuell verklighet glasögon för smartphone

Detta är min design 3D-glasögon för smartphone jag ville dela med dig, inspirerad av google kartong och oculus rift.Steg 1: delar1. för objektiv använt jag större objektiv av kikärten leksak som jag köpte i lokala Kina butik2. två skruvar dimension 3...

DIY virtuell verklighet 3D-glasögon

Detta är min design 3D-glasögon för smartphone jag ville dela med dig, inspirerad av google kartong och oculus rift.Steg 1: Delar som behövs 1. för objektiv använt jag större objektiv av kikärten leksak som jag köpte i lokala Kina butik2. två skruvar...

3D-glasögon för dina riktiga glasögon

Så jag gick på bio och jag var sjuk bära dessa 3D-glasögon över mina vanliga glasögon. Om du behöver bära glasögon, vet du vad jag menar.När jag gick igenom mitt skrivbord på jobbet jag hittat en av de gamla röda och gröna 3D-glasögon gjorda av karto...

Justerbar Paracord glasögon Logoband

detta Instructable beskriver en metod för att göra en paracord snodd för att hålla dina glasögon, eller nära, ditt huvud. Baserat på din justering av sladden, glasen kan antingen dingla bröstkorgen eller hållas tätt i ansiktet. Denna metod använder e...

Lätt n elegant målade Toast glasögon

Bröllop på gång sedan är verkligen en svår aktivitet för bruden och brudgummen, men resultatet kan absolut vara värt det.Ett bröllop skålar glass är verkligen en symbolisk souvenir! När din ceremoni är klar kan du lägga till dem i dina glas samlingar...