3D pirat karta CakeSe Steg
Relaterade Ämnen

Hemgjord pirat karta

Steg 1: Vad du behöver: PapperMarkörerSaxLimSteg 2: limning Första vi vill göra är lim 4 ark papper tillsammans.Steg 3: Klipp kanterna Du vill klippa kanterna i en triangel form. Heres vad min ser ut som:Steg 4: färg Nu du kan färglägga någon design...

Pirat karta

när killen, jag brukade göra min egen pirat kartor måla ett papper med brun skokräm och bränning i kanterna, men de alltid slutade slå isär, så jag gör min kusin en tålig ett av en bit av khaki tyg jag hittade.Steg 1: Din design Först, dra kartan på...

Pirat fartyg Cake

jag har gjort denna kaka två gånger nu, och två gånger jag har tagit bilder av den slutliga produkten men tyvärr inte bilderna visar processen. Detta är bara en demo av en större skala tårta jag gjorde i maj till en födelsedagsfest. Eftersom jag inte...

Pirat karta tallrik (stort dia svarvning och grundläggande pyrography)

Jag har några större plattor av kamfer laurel prova stor diameter vrida och 2 av dem hade ganska vanligt korn så jag tänkte på en av dem jag skulle prova pyrography. Detta var ett stort experiment och Im nöjd med hur det blev med tanke på min begräns...

Kapten Zeelo-Bulldog pirat med fartyg och tillbehör

jag tror verkligen den inställda up/background gör bilden men svåra kan också komma med ett tema. Jag tycker alltid om åldern av min hund, personlighet och på gång vad de är i. Zeelo är bara lite över ett år och verkar vara i allt, inte till nämna fö...

DIY barnens ritbordet (Treasure karta exempel)

jag är konstnär, så när min svägerska frågade om jag kunde måla hennes lille son en skattkarta jag var spännande!Målningen är på en 16" av 20" duk, gjort i akryl. Jag avslutade målningen med en väderbitna utseende genom att försiktigt gnugga kan...

Pirat inbjudningar (vax tätning)

min DIY för pirat inbjudningar med en skalle vax tätningMin son vända och jag ville ha en cool Piratpartiet.(Jag älskar pirater) - så detta är hur jag gjorde inbjudningar enkel bra...Jag ville göra en cool vax tätning på dem. Om jag inte kunde göra d...

PIRAT LOOT väska med gömd skattkarta

jag älskar pirat loot, guldmynt och glittrande diamanter.Jag frivilligt i sommar, 2012, att planera och genomföra vissa crafting projekt för mitt samhälle. Detta är en av de aktiviteter som vi kommer att göra. Åldersintervallet är 4th grade genom 8....

Hur man har en piratäventyr

Rastlösa barn hemma? Trött på att skriva Instructables och vilja till få utanför? Har en pirat skatt äventyr med dina barn!Steg 1: Du behöver:Krävs:En kartaTreasurePrata som en piratTillval:SkattkistaPirat hattÖgonlappRibba svärd (cover av trä rör is...

Göra en forntida utseende karta Neverland

pirat parterna är roliga, det råder ingen tvekan om det. Men om du vill skaka sakerna upp lite och göra din fest tjej-vänlig också, Peter Pan part håller alla glada. Här är hur man gör en enkel-men-effektiv gamla karta av Neverland... det kostar näst...

Resa Remembrance karta

göra en gammal snygg karta som tar en vandring och omvandlar det till minnen.Jag trodde först detta som en icke - traditionella alla hjärtans dag gåva att ge. Jag gillar att vandra och jag tror att en vandring gör en mycket trevlig dag. Vad en bättre...

Morot - vampyr Cup Cake

Cup cakes är efterrätter. De är söta och riktigt söt, dekorerad med grädde. Här är min unika vampyr kaka gjord av morot icing.amazing. Det ser erinra sig kaka glasyr!Steg 1: ingredienser For cup cake1 kopp alla ändamål mjöl1 dl strösocker1 te sked ma...

Cupcake kaffe Cup Cup Cakes - litium regn Half Baked varor rättfärdighetens

göra kaffe mugg formade muffins från din instant anpassade mögel. Inte sett på TV, men du kan göra dem nu om du agerar snabbt.Där uttryckligen presenteras för ibler litium regn för hennes förkärlek för java-liknande kod och skummande operativsystem....

Söta realistiska Turkiet Cake Pops

Dessa söta Turkiet cake pops är en söt tillägg till din Thanksgiving middag eller som part gynnar till dina värdar, och är ganska rolig & lätt att göra i bara några steg. När du tittar på närbild skott du kanske tror att de är verkliga storlek kalkon...

Fantasy karta (även om du inte kan rita)

Jag är ingen artist, men jag gillar kartor och min bok behöver en, så jag tänkte ut ett sätt att göra en anständig letar fantasi karta med minimal konstnärliga talanger.Metoden innebär "scultping" kartan med en gratis, webbaserad programvara som...

Duct Tape Pirate Hat

rackare! Det är dags att sätta segel på jakt efter bytet. Men varje pirat needin' en trogen hatt. Och jag fick bara instruktionerna för dig.Steg 1: materialTid:Det tar ca 2 timmar att avsluta duct tape pirate hat.Material:2 rullar svart silvertejp1 r...

Pedagogiska pirat slagskepp

Ohoj Instructavillians! Dagens instructable visar dig hur du använder pedagogiska pirat slagskeppet för att förbättra en lärande verksamhet med skolbarn i åldrarna! Jag skapade spelet samtidigt som att hjälpa till med en matematisk MTSS grupp i skola...

Chibikart: Snabb-prototyper en subminiatyr elektriska Go-Kart använder Digital fabrikation och Hobby komponenter

Chibikart! är en mycket liten ändå kraftfull och lättmanövrerad 2WD elektriska go-kart som du kan bygga med off-the-shelf industri och hobby komponenter och digitalt fabricerade ram delar. Med moderna litiumjonbatterier och borstlösa permanentmagnet...

Elektriska gå Kart från gamla skräp (på en Budget)

en mans skräp är en annan mans kul!Det hela började när min far fick en motor och en styrenhet (används inte ännu) av en liten elektrisk lastbil somliga kastade bort. Också, någon gav honom en gammal go kart ram sannolikt från 70-talet. Det hade förv...