3D-Print "Hjulet däckets slitbana stil" Ring (storlek S)jag såg ett par av dessa gjorda av metall (antingen kasta eller borras), men de var mycket dyra. Jag trodde jag kunde göra min egen version, så jag bestämde mig att modellera en själv som kan skrivas ut...

Perfekt för alla som är bil, van, cykel eller motorcykel galna!

Jag gick för en typisk bil däckets slitbana stil, och en typisk motorcykel stil trampa men du kunde gå göra en själv som ser ut som ett premium bil däck med kurvor och vaxljus, eller du kan gå för en mer minimal motorcykel stil - bara google "däckets slitbana bilder" för inspiration!

Skapat datum: September 2013
Ca kostnad: (Kostnad för utskrift?)
Ca tid: 1,5 timme modellering (plus utskriftstid)
Svårighetsgrad: Lätt/Medium

Se Steg
Relaterade Ämnen

DIY fri stil ring

Hej alla! Här är min fri stil ring handledning. Det är steg för steg men Huvudtanken är ringen bas som kommer att vara basen för att fri stil ringen. Så som du lär dig basen då du kommer att bara lägga till bas ringen någon random pärlor du har att d...

Autodesk Ember skrivare - Design/Print (DWS550) för gjutning – Ring

Med hjälp av glödande kol skrivare och DWS550 harts skapat vi två grundläggande ringar för inställning av stenar.Steg 1: Digital Design 1. ring storlek-När du designar din ring kan du använda följande diagram för dimensionering fingret (http://www.ri...

Aristokratiska Ring

Om du vill se classic på kvällens boll, du vill Smycka dig med de senaste plaggen och ringar. Eller du kunde bara göra din egen i stil med en aristokrati. En super kul, lätt och anpassningsbar design! Enkelt inredda, graverade eller något annat du ka...

Hur man gör en Green Lantern ring-inklusive en glödande version!

Här är hur du gör din egen harts kasta Green Lantern ring. Här en fullständig översyn av min ursprungliga instructable om hur man gör en Green Lantern ring, som tidigare bara visade hur en cast sterling silver ring skapas. Eftersom många människor in...

Twisted tråd Ring

enkelt, elegant och relativt lätt. Dessa söta ringar kan staplas eller stödja en liten bezel och stenen. Du kan använda blandade metaller och flera ledningar.Steg 1: verktyg och equipent 18 gauge tråd (silver, koppar, mässing)två laster - (tabell, vi...

Att göra en enkel Sterling Silver Ring

med rätt utrustning och dessa steg för steg instruktioner, alla kan göra en enkel sterling silver ring. Vissa förmågor som krävs för att göra en ring inkluderar användande en fackla och en såg. Detta projekt kräver mycket uppmärksamhet för att slutfö...

Koppar och Silver Ring

Med en mamma som är en juvelerare som jag har varit omgiven av glänsande vackra föremål hade hela mitt liv, efter många år av tittar förundrat på skicklighet hon har när gör jag kände att det var på tiden att jag en go. Hon bjöd mig upp till Cumbria...

Gör en mynt anläggning ring!

Sätta en fjärdedel på fingret för stil och för användning på .25c godis automater, komma ihåg dem?I det här exemplet använder jag Rhino för CAD och ett kvartal för min mynt. Detta kan enkelt göras med andra mynt av alla storlekar och alla program som...

Silver, guld och saphire ring

efter en del förfrågningar fick jag äntligen tid att göra en fullständig instructable om hur jag gjorde ringen jag gav min flickvän för vår ett års jubileum. Jag har tyvärr inte råd att göra det med silver och guld igen (och det skulle döda några av...

Tips på hur man gör en Crystal Ring

detta är en härlig liten tutorial på hur man gör en funky pyramiden stil kristall ring med Swarovski Crystals och tjeckiska kristall pärlor. Ha kul och spela runt du kan även vända den i en vinkel och du har en annan stil helt.Steg 1: Objekt behövs f...

Falska sterling silver ring från VVS-lödningar

hade jag lite tid på mina händer och en rulle av Silver leda gratis VVS lödtenn. Jag tänkte, varför inte försöka göra en ring av grejer. Jag har hittills gjort två. Jag måste säga att de ser mycket övertygande. För detta projekt kommer du behöver tål...

"Vigilante stil" Grappling Hook

Hej alla... Detta är min första Instructable, och det är en som jag har velat göra för en lååång medan nu.Så, som det är, jag har många gånger varit på platsen, sett andra Instructables för änterhakar, men aldrig sett någon göra som utnyttjas enkelt...

Egen T-Shirt täcke topp - variabel stil med 1,5" listerna och 2" gränsen

Det prov som används i detta Instructable är för en kasta storlek quilt. Processen kan dock användas till någon storlek quilt.Leveranser:T-shirts, tröjor, svett skjortor och bara om någon typ av kläder du vill inkludera. Om du har fläckar, de kan var...

En annan ta på The sked Ring

någonsin hitta en sked på en loppmarknad eller liknande och tänkte att det hade ett fint mönster? Jag hittade dessa för 5cents varje, men vill inte använda dem för att äta.Steg 1: Sked jag faktiskt använde detta smälta små mängder av metall för proje...

En enkel Sterling Silver Band Ring

det första exemplaret av lödtenn tillverkade smycken jag gjort var en enkel sterling silver band ring i college. Det är också det första projektet jag ger till mina nybörjare studenter. Det berör de flesta av grunderna i löda konstruerade smycken bes...

Bentwood ring - två tonas - naturfärgad

Denna ringar är enkla att göra och mycket bekväm att bära. De är också otroligt tålig. Deras styrka kommer från trä varelse böjd och alla kärnor kör i samma riktning.Trä ringar är bra för människor du har metall allergier men ändå vill klippa några a...

En Ring från Scratch

Min inspiration för detta projekt kom till mig när jag besökte Cartier utställningen på Denver Art Museum. Eftersom jag är mycket fyndiga maskinist av handel tänkte jag att jag kunde prova detta. Dessa ringar är bara för skojs skull. Om jag skulle fö...

Creating a two tone engagement ring

Here's how I made a two tone Gold and Platinum engagement ring start to finish. I denna särskilda ring ro center sten är en diamant bezel är platina och ring shanken är 18k guld. Ring shanken är huggen i vax och är gjuten använda förlorat vax process...

3D tryckt hylsnyckel Ring

Mer funktion än mode... SocketRing är ett bra komplement till någon verktygslåda och skapades för att få till dessa muttrar och skruvar i trånga ställen där en vanlig hylsnyckel bara inte passar. Den aktuella versionen accepterar alla 3/8-tums enhet...